- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 18
- 30
- Konu Sahibi esmerkizzz06
-
Bende yaklaşık 1.5 senedir evliyim, 1 kimyasal geçirdimKizlarr merhaba aranıza yeni katıldım. 1.5 yıllık evliyim bir dış gebelik ve bebeğin gelişmemesi nedeniyle kürtajım var. Kürtajı 6 ay once oldum. Kurtajdan beri ara ara ağrılarım var. Ve her ayın 1 günü beni hareket ettirmeyecek şekilde oluyor. Doktora gidiyorum birşey çıkmıyor. Ama hamilede kalamiyorum. Her adet döneminde test yapmaktan kafayı yiyeceğim. Şimdide bir gün var 6 gün öncesinden başladım test yapmaya ama negatif. Sizlerin varmı bir önerisi..
Bende yaklaşık 1.5 senedir evliyim, 1 kimyasal geçirdim
Oncelikle kafanıza çok takmayın, ilişkiyi bebek odaklı yaşamayın ve aklınızdan bir süre çocuk fikrini çıkarın vakti zamanı gelince elbette olacak
Sağlıklı beslenmeye özen gösterin iliskiden sonra kalcanizin altına yastık koyup bir süre bekleyin
Aslında normal olan gebeligimi hsg filmini cektirdigim ay yaşamıştım. Bnde bitmek bilmeyen mantar var. Tedavide gördüm ama yinede tekrarlıyorEn azından hamile kalabilmissiniz. Kimyasal bile hic bisekilde kalmayanlar var o pozitifi birkere bile gormeyenler var. Siizn umudunuz var yani hamile kalabiliyorsunuz yine kalabilirsiniz . Bazen sorun cikmiyor doktora gidildiginde sebepsiz deniyor ve en buyuk sebebi stres aslında. Zor ama stres yapmadan cok dusunmeden beklemelisiniz. Bir mesgale bulmalisniz
Mantar ve diger enfeksiyonlarda hamilelige engel yada hamilelikte sorunlara neden olabiyor. Once bunun icin iyi bir doktora gidin. Ve sarımsak yutun antibiyotik niyetine. Corekotu sabah aksam bir cay kasigi yemekde mantara cok etkili bir cozum bunlari dene. Ben corek otuyla kurtuldum birdha hic tekrarlamadi. Merak etmeyin burda ki bi cok kadina gore sizin hamile kalma ihtimaliniz cok daha yuksek . Onceden var olmus bir durum . Cok uzun yillar hic kalmayanlar anlayacaktir ne demek istedigimi. Tabi yine zorlanabilirsiniz ama ihtimaliniz yuksek diye soyluyorum.Merak ve endiseye kapilmadan sakin kalmalisinizAslında normal olan gebeligimi hsg filmini cektirdigim ay yaşamıştım. Bnde bitmek bilmeyen mantar var. Tedavide gördüm ama yinede tekrarlıyor
Mantar ve diger enfeksiyonlarda hamilelige engel yada hamilelikte sorunlara neden olabiyor. Once bunun icin iyi bir doktora gidin. Ve sarımsak yutun antibiyotik niyetine. Corekotu sabah aksam bir cay kasigi yemekde mantara cok etkili bir cozum bunlari dene. Ben corek otuyla kurtuldum birdha hic tekrarlamadi. Merak etmeyin burda ki bi cok kadina gore sizin hamile kalma ihtimaliniz cok daha yuksek . Onceden var olmus bir durum . Cok uzun yillar hic kalmayanlar anlayacaktir ne demek istedigimi. Tabi yine zorlanabilirsiniz ama ihtimaliniz yuksek diye soy
Mantar ve diger enfeksiyonlarda hamilelige engel yada hamilelikte sorunlara neden olabiyor. Once bunun icin iyi bir doktora gidin. Ve sarımsak yutun antibiyotik niyetine. Corekotu sabah aksam bir cay kasigi yemekde mantara cok etkili bir cozum bunlari dene. Ben corek otuyla kurtuldum birdha hic tekrarlamadi. Merak etmeyin burda ki bi cok kadina gore sizin hamile kalma ihtimaliniz cok daha yuksek . Onceden var olmus bir durum . Cok uzun yillar hic kalmayanlar anlayacaktir ne demek istedigimi. Tabi yine zorlanabilirsiniz ama ihtimaliniz yuksek diye soyluyorum.Merak ve endiseye kapilmadan sakin kalmalisiniz
Siz ne kadardır evlisinizBu kadar çok test vs yapmayın bence öncelikle. Doktorlar ovulasyon testlerini bile önermiyor stres yapıyor diye stres en baş düşmanı doğurganlığın, zor kafadan atmak biliyorum ama biraz hamileliği ve çocuk meselesini kafadan atmak gerekiyor. Umarım ben de başarabilirim
Allah hepimizin yardımcısı olsunNeredeyse 10 sene olacak
Gece yatmadan sabah uyaninca tuketebilirsin. Ac tok cok onemli degil. Ama vucuda cok etkisi var cidden.Doğru söylüyorsunuz. Allah'ın vardır bir bildiği. Çörek otunu aç karnına mı tuketmeliyim
Çok teşekkür ederim deneyeceğim. Peki yumurtlama için varmı bildiğiniz bitkisel şeyler. Çünkü kürtajdan sonra yumurtlama günümde dengesizlesti. Önceden tam 14. Günde hissettiğim şeyleri şimdi adetim bittikten 2-3 gün sonra oluyor. Oda oluyormu olmuyor mu onuda bilmiyorumGece yatmadan sabah uyaninca tuketebilirsin. Ac tok cok onemli degil. Ama vucuda cok etkisi var cidden.
yumurtlama icin bisey yapmaniza gerek yok. Bazi aylar olur bazi aylar olmaz. Birde her ay ayni zamanda olmaz . eskiden yumurtlama mi biliyordu kadınlar ya simdi kalmayanlarin olasiligiji artirmak icin yumurtlama gunune ozen gosteriliyorÇok teşekkür ederim deneyeceğim. Peki yumurtlama için varmı bildiğiniz bitkisel şeyler. Çünkü kürtajdan sonra yumurtlama günümde dengesizlesti. Önceden tam 14. Günde hissettiğim şeyleri şimdi adetim bittikten 2-3 gün sonra oluyor. Oda oluyormu olmuyor mu onuda bilmiyorum
Bende kürtaj oldum 9 aralıkta kurtajdan sonraki adet biter bitmez yumurtlama oluyormuş genelde yani 14 gün sonra falan değilÇok teşekkür ederim deneyeceğim. Peki yumurtlama için varmı bildiğiniz bitkisel şeyler. Çünkü kürtajdan sonra yumurtlama günümde dengesizlesti. Önceden tam 14. Günde hissettiğim şeyleri şimdi adetim bittikten 2-3 gün sonra oluyor. Oda oluyormu olmuyor mu onuda bilmiyorum
Benim hep o şekilde oluyor ama artıkBende kürtaj oldum 9 aralıkta kurtajdan sonraki adet biter bitmez yumurtlama oluyormuş genelde yani 14 gün sonra falan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?