kızlar 1 kez görüp hoşlandığınız biri için ne yapardınız?

itsjustme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
27
1
86
İstanbul
Merhaba kızlar. ben 24 yaşındayım. bugün bir iş görüşmesi için dershane kurucusuyla görüşmeye gittim. ve dershane kurucusu tam anlamıyla çok uzun süredir kimseden hoşlanmamama rağmen beğenimi kazanan nadir biriydi..
Gerçekten çok uzun süredir ilgimi çeken biri oldu epeyce de sohbet ettik.İkimizde eğitimli görgülü insanlarız.. ve inanın aramasını deli gibi isterdim. ama bu konuda birşey yapamam.ve arayacağını da sanmam. yakışık almaz çünkü..
Yerimde olsaydınız ne yapardınız merak ediyorum???

Son düzenleme:
Eğer çok hoşlansaydım onunla tekrar iletişim kurmanın yolunu arardım.. Ve bence herşeyin
Bi yolu vardır muhakkak aklinialirimsmile

Eğer çok hoşlansaydım onunla tekrar iletişim kurmanın yolunu arardım.. Ve bence herşeyin
Bi yolu vardır muhakkak aklinialirimsmile

İşte o yoldan bahsediyorum. yerimde ve konumumda olsaydınız kişiliğiniz ölçüsünde olaya nasıl bir boyut katardınız ? :)
ve gerçekten hoşlandım..

İşte o yoldan bahsediyorum. yerimde ve konumumda olsaydınız kişiliğiniz ölçüsünde olaya nasıl bir boyut katardınız ? :)
ve gerçekten hoşlandım..

Tanışmış olduğunuz ortama tekrar girme şansın varsa canım burdan bişeyler deniyebilirsin
2. bi sohbet etme ortamı olursa çok iyi olur..

1. iş görüşmesi olmadı belki başka bir iş görüşmesi için tekrar gidebilirim
ahhh keşke bir araya gelmemiz mümkün olsaydı ama ııhhh

Facebook yardımcı olabilir diye düşünüyorum..
Belki Kurucusu olduğu dershaneye ait bir grup vardır.. O Gruba katılıp bikaç yorum yaparak dikkatini çekebilirsiniz..

Belki Kurucusu olduğu dershaneye ait bir grup vardır.. O Gruba katılıp bikaç yorum yaparak dikkatini çekebilirsiniz..

hımm.. teşekkürler.. hemen bir bakıyım öyle bir grup var mı diye.. :)
gerçekten aklına gelmiyor insanın heyecanlanınca ..

evet öyle bir grup var. haklıymışsın..
ve o gruba üyelerden biri o da.. baktım profiline..sadece bir fotoğraf.. yemekte ve yanında güzel bir kızla

şanssız bedevinin tekiyim ben ( kendi kendine gelin güvey olan (

ben adamın birinden 4 senedr hoşlanıyorm ama belli etmeyen cinsinden olduğm için kendiside bana deli divane bakışlarınla o gün bugündr bakar durur abisine gösterr ona buna neyse bişeklde hep belli edr mağaza sahibi kendisi bu arada sadece 1 defa gttim ilgilendi çok belli etii ama işe yaramadı biz yine tanışamdık ve hala bakar bakar daha çok bakarrboshayallersmile ama pişmanım bi adımda bulumadığm için keşke daha güzel bi zemin hazırlasaydım artık geçbayanssulusmile:umursamaz: şunu diycem tekrar gt bişeklde gt facete olmadı onun kız arkadslarından birini ekle ortak arkadaş edin kesinlikle bi adım at içinde kaldımı inan daha kötü risk alırsın ama denemeye değer benm acabalarım keşkelere dönüştü canm:gitme:

önce hayatının öğrenirdim. sizde öğrenmişsiniz zaten. bundan sonrası için atılacak tek adım onun hayatına adım atmamaktır

önce hayatının öğrenirdim. sizde öğrenmişsiniz zaten. bundan sonrası için atılacak tek adım onun hayatına adım atmamaktır

yanında bir kızla fotoğrafını görüp adım atmak pek kolay olmuyor.
üstelik ortak hiçbir arkadaşımız ya da hiç bir alanımız yokken..
V e kabullenmek geliyor sonra..
Elden birşey gelmiyor çünkü.

Sanırım 1 kez görüpte hoşlandığınız birinden hoşlanmamanız Gerekiyor !!

2 3 ü oluyorsa hoşlanmalı insan. 1 kezi can yakıyor...

tühh büyük şansızlık..
nasip değilmiş demek ki
ya da acaba kardeşi kuzeni falan mı kibilmiyorumkismile

ayhhh aynı benım durumum demekkı benım gb şaşkınlarda varmıs :))
benimde ılk gorduğumde ıcıme oturdu ama bız bır kere gorusmek 10 gun boyunca yanındaydım sohbet ettık gulduk kızdık vs .. ama işim bıtınce el sıkıştık ve bırdaha gormedım ama şansmı kadermı bılmıyorum evımızın karsısına oturuyormus :)) facede buldum baktım kımseyle resmıde yok ama benım karsısına cıkcak cesaretım yok herkezın derdı ayrı

bu arada canınm belkı yanındakı yakın arkadası , kuzenı , yıgenı falandır .. hemen pes etme :))

evet arkadaslara katiliyorum...yanimda bi kiz var diye kiz arkadasi falan olmasi gerekmiyo...belki kardesidir,kuzenidir,yigenidir ne bileyim yada sadece bi arkadasidir...illa kiz arkadasi,sözlüsü,nisanlisi olmasi gerekmiyoki be arkadasim...
yerinde olsam biraz daha arstirmalar yapardim o bahsettigin kisi hakkinda....pes etme gülüm....
benim durumuma düsme....
benimde hoslandigim biri vardi büyük bi ihtimal ile oda benden hoslaniyordu ama tatil günü bitince onun bile haberi olmadan cekip gitmek zorunda kaldim.....ben hep ondan bi adim bekledim oda belki daha burda nasil olsa diye davrandi sanirim ve ne adini ne soyadini ne telefonumarsini bildigim birini 1 hafta gecmesine ragmen unutamiyorum.....sabah aksam birlikteydik ama hic konusma olmadi aramizda....sürekli bakismalar,erkek kardesimle sürekli konusmalar falan filan...ama sanirim onu unutmaktan baska bi cagrem yok....ben yapmadiklarimin pismanligini cekiyorum....belki konusma bi muhabbet etme cabasina girseydim birseyler yapsaydim suan bu durumda olmazdim...arkadasim cok gec olmadan birseyler yapmani öneririm.....yinede sen bilirsin umarim hersey istedigin gibi olur....öptüm seni

onu aklından sil..ve sakın adım falan atma..ilk adımı çok istinai durumlar harici kadının atması taraftarı değilim ben..sonra bu ilişkinin yönünü belirliyor çünkü..iş görüşmesine gittiğine göre onda cvin ve dolayısıyla telin var.senin beyefendiyi etkileme alanın sadece iş görüşmesine gittiğin andan,ordan ayrıldığın ana kadardı..gerisi ona kalmış.arayıp aramamak onun tercihi..konumu itibari ile aramayabilir diyorsun..hayır.. eger gercekten senden etkilendiyse gerekirse bir bahane bulur seni yine arar..

ben de ilk etapta öyle düşündüm. elbette illa sevgilisi olacak diye birşey yok. ama face de isim ve soyisim aratınca bulamıyorsun.engelelmiş bunu. ayrıca arkadaş ekle butonu da yok. yani bunu da istememiş. herşeye kapatmış

ve bu demek oluyor ki ; yalnız değilim

hayırlısı elbette..

teşekkür ederim yine de canım sağolasın

Sanırım benim de son geldiğim nokta bu :S

adım atmak zaten mümkün olmadı ulaşamazdım çünkü. ve haklısın onda telefonum vardı. aranması gereken kişi oydu. ben yine de bugüne kadar yapmadığım birşey yapabilir miyim diye kızlara sormak istedim. anlaşılan o ki sevgilisi var.

çok teşekkür ederim yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…