Eğer çok hoşlansaydım onunla tekrar iletişim kurmanın yolunu arardım.. Ve bence herşeyin
Bi yolu vardır muhakkak aklinialirimsmile
İşte o yoldan bahsediyorum. yerimde ve konumumda olsaydınız kişiliğiniz ölçüsünde olaya nasıl bir boyut katardınız ? :)
ve gerçekten hoşlandım..
1. iş görüşmesi olmadı belki başka bir iş görüşmesi için tekrar gidebilirim
ahhh keşke bir araya gelmemiz mümkün olsaydı ama ııhhh
Tatlı tesadüfler fena olmaazzz sempatiksalakcinni aklinialirimsmile
Facebook yardımcı olabilir diye düşünüyorum..
Belki Kurucusu olduğu dershaneye ait bir grup vardır.. O Gruba katılıp bikaç yorum yaparak dikkatini çekebilirsiniz..
Facebook yardımcı olabilir diye düşünüyorum..
Belki Kurucusu olduğu dershaneye ait bir grup vardır.. O Gruba katılıp bikaç yorum yaparak dikkatini çekebilirsiniz..
hımm.. teşekkürler.. hemen bir bakıyım öyle bir grup var mı diye.. :)
gerçekten aklına gelmiyor insanın heyecanlanınca ..
evet öyle bir grup var. haklıymışsın..
ve o gruba üyelerden biri o da.. baktım profiline..sadece bir fotoğraf.. yemekte ve yanında güzel bir kızla
şanssız bedevinin tekiyim ben( kendi kendine gelin güvey olan (
Merhaba kızlar. ben 24 yaşındayım. bugün bir iş görüşmesi için dershane kurucusuyla görüşmeye gittim. ve dershane kurucusu tam anlamıyla çok uzun süredir kimseden hoşlanmamama rağmen beğenimi kazanan nadir biriydi..
Gerçekten çok uzun süredir ilgimi çeken biri oldu epeyce de sohbet ettik.İkimizde eğitimli görgülü insanlarız.. ve inanın aramasını deli gibi isterdim. ama bu konuda birşey yapamam.ve arayacağını da sanmam. yakışık almaz çünkü..
Yerimde olsaydınız ne yapardınız merak ediyorum???
önce hayatının öğrenirdim. sizde öğrenmişsiniz zaten. bundan sonrası için atılacak tek adım onun hayatına adım atmamaktır
evet öyle bir grup var. haklıymışsın..
ve o gruba üyelerden biri o da.. baktım profiline..sadece bir fotoğraf.. yemekte ve yanında güzel bir kızla
şanssız bedevinin tekiyim ben( kendi kendine gelin güvey olan (
ayhhh aynı benım durumum demekkı benım gb şaşkınlarda varmıs :))
benimde ılk gorduğumde ıcıme oturdu ama bız bır kere gorusmek 10 gun boyunca yanındaydım sohbet ettık gulduk kızdık vs .. ama işim bıtınce el sıkıştık ve bırdaha gormedım ama şansmı kadermı bılmıyorum evımızın karsısına oturuyormus :)) facede buldum baktım kımseyle resmıde yok ama benım karsısına cıkcak cesaretım yokherkezın derdı ayrı
bu arada canınm belkı yanındakı yakın arkadası , kuzenı , yıgenı falandır .. hemen pes etme :))
ayhhh aynı benım durumum demekkı benım gb şaşkınlarda varmıs :))
benimde ılk gorduğumde ıcıme oturdu ama bız bır kere gorusmek 10 gun boyunca yanındaydım sohbet ettık gulduk kızdık vs .. ama işim bıtınce el sıkıştık ve bırdaha gormedım ama şansmı kadermı bılmıyorum evımızın karsısına oturuyormus :)) facede buldum baktım kımseyle resmıde yok ama benım karsısına cıkcak cesaretım yokherkezın derdı ayrı
bu arada canınm belkı yanındakı yakın arkadası , kuzenı , yıgenı falandır .. hemen pes etme :))
onu aklından sil..ve sakın adım falan atma..ilk adımı çok istinai durumlar harici kadının atması taraftarı değilim ben..sonra bu ilişkinin yönünü belirliyor çünkü..iş görüşmesine gittiğine göre onda cvin ve dolayısıyla telin var.senin beyefendiyi etkileme alanın sadece iş görüşmesine gittiğin andan,ordan ayrıldığın ana kadardı..gerisi ona kalmış.arayıp aramamak onun tercihi..konumu itibari ile aramayabilir diyorsun..hayır.. eger gercekten senden etkilendiyse gerekirse bir bahane bulur seni yine arar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?