kızlar 1 yılı geçti hala olmuyor teselli edin neolur

canım bi sebep varmı olmaması için peki

aynen öyle kür işlerine kafayı sarma tamamen takıntı haline geliyo eğer bir sorun yoksa küre gerek yok zaten doktora gittiniz mi canim

Canım ben de tek yumurtalığa sahibim. Sakın buna takılma derim. Ben çok korkuyordum olmassa diye hatta hamilelikten bikaç ay önce polip operasyonu da geçirmiştim. En önemli engel stres. Bir de yumurtlama tarihi hesaplıyoruz ama o tarihlerde olmayadabiliyor. Ben takip ettiğim ayda, o hafta değil bi hafta sonra döllenme olmuş. Yani tabiki o tarihlere dikkat edin ama sonrası ve öncesinde de olabiliyor bunu da unutmamak lazım. Yazıyı görünce cevaplayayım dedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin, herkese nasip etsin inşallah..

tatlım sorun stres keşke şu nıye olmuyor stresını bı uzerınden atabılsen yum gununu bosverıp kafana göre takılabılsen hemen olacak

demek aynı kaderi paylaşıyoruz,ben bi kanser evresi atlattım ve teki oyüzden alındı. kemo falan gördüm. işte böylede uğraşıyorum 8-9 aydır,kontroller temiz. sebebim stres bende başka sorun yok,eşimide daha götürmeyi düşünmüyorum sorun olmadığından eminim bekleyelim biraz daha bakalım :s

Benim de halk arasında yumurtalık burkulması denen bi olay sebebiyle daha lisedeyken alındı teki. Çok korkuyordum olmamasından ben de hatta eşimle çıkmaya başladığımda söylemiştim tek yumurtalığım var benim diye nası etkilendiysem. Bebeğe karar verdiğimizde tüm tahlil kontrollerimi yaptırdım, eşin de gelsin istersen demişti dr um ama Allahtan gerek kalmadı. Stres en büyük etken. Sakın stres yapma. Kontrollerin temiz ise tek yada çift olmasının hiç bi önemi yok. Birsürü şey atlatmışsın ne güzel hayırlısıyla Allahım kucağınıza almayı nasıp etsın ınsallah.

hemde neler atlattım,çok şükür bugünüme. buay inşallah olacak, kararlıyım buay takmamaya :) bebek bakmaya cesaretim yok aslında bitarafım hep korkulu istemiyor gibi belkide ondan olmuyo,Allah büyük :)

hemde neler atlattım,çok şükür bugünüme. buay inşallah olacak, kararlıyım buay takmamaya :) bebek bakmaya cesaretim yok aslında bitarafım hep korkulu istemiyor gibi belkide ondan olmuyo,Allah büyük :)

Tabiki takma, en doğru zamanda ve sağlıkla gelsin inşallah bebişin. :)

Benim durumumda ne çok insan varmış... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...
Ben de 2,5 yıldır bebek istiyorum ama 1 yıl dr izin vermedi, 6 ay da başka rahatsızlıklar yüzünden korunmak zorunda kaldım. 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Dr her seyimizin normal olduğunu söylüyor... Bu bekleyiş nereye kadar...
Rabbim önce karnımızı sonra kucağımızı doldursun tez vakitte hayırlısıyla.
Hepimize hayırlı sayıda hayırlı cinsiyette sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda inşallahhhhhhhhh

Bende ayni dertten muzdaribim 14 aydir bekliyorum rabbim dogru zamani bilir diye teselli ediyorum kendimi gecen ay rahim filmi cekildim kanallarda incelik varmis ilacla acilmis bakalim rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin cok zormus

Canm slm bnde 2 ay once kontrllerimi oldm esimin sprm de bakldi 2 mizdenormaliz gecrn ay hamile oldgmu ogrendm aama dusuk yaptm ve 8 ay denedm olmamisti gecn ay hamilydm ve dusurdm artk bnde kafayibyeek uzerym neden olmuyor ama bisey dycm sana dok bana esnde sende sagliklisn dedi o ay kafaya hic takmadm hamile kaldım ama neden dustu tutmadibbilmuorum kafana takma dycm ama olmuyor kenfmden biliyorm

Arkadasim tek yarim yumurtalikla dogurdu korkmayin kizlar.Bu is Allahin takdiri bizim pilanimizla olsaydi her sey ...Allah istemeli once

Benimde 1 yilin uzerine oldu. Problem yoktu .ummadigim anda bugun kan sonucu pozitif cikti. Kafama hic takmamistim bu ay. Supriz gibi geldi.. Sizde kafanizi rahat tutun. Herkeze nasip olur insallah

Benimde 1 yilin uzerine oldu. Problem yoktu .ummadigim anda bugun kan sonucu pozitif cikti. Kafama hic takmamistim bu ay. Supriz gibi geldi.. Sizde kafanizi rahat tutun. Herkeze nasip olur insallah
Takmamam gerektiğini biliyorum ama nasil takmayacagimi bilmiyorum...

canım olmayınca olmuyor duadan baska elden ne gelir ki..benimde 22 ay oldu..sorun eşimdeydi şimdi duzeldi sukur beklemedeyiz ama sonucta yine olacagı kesin degil Rabbim nasip edecek ki olsun.İnş hepimizin yuzunu guldurur Rabbim
olumlu dusunelim duaya sarılalım olacak ins bebişimiz

Inşallahhhhhhhhh

Takmamam gerektiğini biliyorum ama nasil takmayacagimi bilmiyorum...

Bende senin gibi dusunuyodum. Sonradankendime telkinlerde bulundum. Aklima geldikce baska seyler dusunmeye calistim. Baktimki yavas yavas dusunmemeye basladim. Calismiyorum. Evdeyim mesela. Aklima geliyodu kalkip is yapiyodum.kafami dagitacak seylerle ugrastim. Sonrra hamile oldugumu ogrendim. Hala inanamiyorum. :)

Arkadasim tek yarim yumurtalikla dogurdu korkmayin kizlar.Bu is Allahin takdiri bizim pilanimizla olsaydi her sey ...Allah istemeli once
Ben de tek yumurtalıkla hamile kaldım canım, arkadaşlara örnek verdim kendimi, Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…