canım bi sebep varmı olmaması için pekiBenimde 1,5 yıl olcakartık bende tükendim yoruldum herşeyden en son o kadar stres yapmışım ki dün çıkarken hıçkırara hıçkıra ağladım sinirimden zar zor işten izin alıyorum sürekli kontroller çok moralim bozuk şimdi yakınlarda doktor arıyorum aşılamam iptal oldu çünkü kurban bayramına denk geliodu artık bu ay kendi başımın çaresine bakıcam ekim gibide herşeye yeni baştan başlayacağım dua ediyorum herkez için umudunuzu kaybetmeyin Allahım ol der ve oluverir
aynen öyle kür işlerine kafayı sarma tamamen takıntı haline geliyo eğer bir sorun yoksa küre gerek yok zaten doktora gittiniz mi canimaynen canım,yatıyorum zaten enaz yarım saat, doğal beslenmeye çalışıyorum ama kür falan o olaylara hiç girmedim girmekte istemiyorum.kaş yaparken göz çıkarmayalım. haber vereceğim mutlaka :) bayram 9 gün olursa tatil, tatile çıkıcağım ve zevk kısmına yoğunlaşıcam :)
busene son tatilime çıkacağım sırf bebek için. bütün maaşım tatillere gitti buyaz :) bence tek sebep stres arkadaşlar,ben napiim tek yumurtalıklayım :S daha vahim ya olmazsa diye çok üzülüyorum. hepimize dua ediyorum tez vakitte sevindirsin Allahım çift çizgiyi göstertsin... AMinn
demek aynı kaderi paylaşıyoruz,ben bi kanser evresi atlattım ve teki oyüzden alındı. kemo falan gördüm. işte böylede uğraşıyorum 8-9 aydır,kontroller temiz. sebebim stres bende başka sorun yok,eşimide daha götürmeyi düşünmüyorum sorun olmadığından eminim bekleyelim biraz daha bakalım :sCanım ben de tek yumurtalığa sahibim. Sakın buna takılma derim. Ben çok korkuyordum olmassa diye hatta hamilelikten bikaç ay önce polip operasyonu da geçirmiştim. En önemli engel stres. Bir de yumurtlama tarihi hesaplıyoruz ama o tarihlerde olmayadabiliyor. Ben takip ettiğim ayda, o hafta değil bi hafta sonra döllenme olmuş. Yani tabiki o tarihlere dikkat edin ama sonrası ve öncesinde de olabiliyor bunu da unutmamak lazım. Yazıyı görünce cevaplayayım dedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin, herkese nasip etsin inşallah..
demek aynı kaderi paylaşıyoruz,ben bi kanser evresi atlattım ve teki oyüzden alındı. kemo falan gördüm. işte böylede uğraşıyorum 8-9 aydır,kontroller temiz. sebebim stres bende başka sorun yok,eşimide daha götürmeyi düşünmüyorum sorun olmadığından eminim bekleyelim biraz daha bakalım :s
hemde neler atlattım,çok şükür bugünüme. buay inşallah olacak, kararlıyım buay takmamaya :) bebek bakmaya cesaretim yok aslında bitarafım hep korkulu istemiyor gibi belkide ondan olmuyo,Allah büyük :)Benim de halk arasında yumurtalık burkulması denen bi olay sebebiyle daha lisedeyken alındı teki. Çok korkuyordum olmamasından ben de hatta eşimle çıkmaya başladığımda söylemiştim tek yumurtalığım var benim diye nası etkilendiysem. Bebeğe karar verdiğimizde tüm tahlil kontrollerimi yaptırdım, eşin de gelsin istersen demişti dr um ama Allahtan gerek kalmadı. Stres en büyük etken. Sakın stres yapma. Kontrollerin temiz ise tek yada çift olmasının hiç bi önemi yok. Birsürü şey atlatmışsın ne güzel hayırlısıyla Allahım kucağınıza almayı nasıp etsın ınsallah.
hemde neler atlattım,çok şükür bugünüme. buay inşallah olacak, kararlıyım buay takmamaya :) bebek bakmaya cesaretim yok aslında bitarafım hep korkulu istemiyor gibi belkide ondan olmuyo,Allah büyük :)
Canm slm bnde 2 ay once kontrllerimi oldm esimin sprm de bakldi 2 mizdenormaliz gecrn ay hamile oldgmu ogrendm aama dusuk yaptm ve 8 ay denedm olmamisti gecn ay hamilydm ve dusurdm artk bnde kafayibyeek uzerym neden olmuyor ama bisey dycm sana dok bana esnde sende sagliklisn dedi o ay kafaya hic takmadm hamile kaldım ama neden dustu tutmadibbilmuorum kafana takma dycm ama olmuyor kenfmden biliyormkızlar iş yerindeyim.. bağıra bağıra ağlamak istyorum boğazım düğümleniyo 3 gün geçmişti adetim az önce adet oldum tüplerim dışında kontrollerim yapıldı bir sorun yok eşimdede bir sorun yok.. daha beklemelimiyim bi sorun yode böyle geç hamile kalan varmı.. bir sorun olmasa neden olmasın ki
Arkadasim tek yarim yumurtalikla dogurdu korkmayin kizlar.Bu is Allahin takdiri bizim pilanimizla olsaydi her sey ...Allah istemeli onceCanım ben de tek yumurtalığa sahibim. Sakın buna takılma derim. Ben çok korkuyordum olmassa diye hatta hamilelikten bikaç ay önce polip operasyonu da geçirmiştim. En önemli engel stres. Bir de yumurtlama tarihi hesaplıyoruz ama o tarihlerde olmayadabiliyor. Ben takip ettiğim ayda, o hafta değil bi hafta sonra döllenme olmuş. Yani tabiki o tarihlere dikkat edin ama sonrası ve öncesinde de olabiliyor bunu da unutmamak lazım. Yazıyı görünce cevaplayayım dedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin, herkese nasip etsin inşallah..
Takmamam gerektiğini biliyorum ama nasil takmayacagimi bilmiyorum...Benimde 1 yilin uzerine oldu. Problem yoktu .ummadigim anda bugun kan sonucu pozitif cikti. Kafama hic takmamistim bu ay. Supriz gibi geldi.. Sizde kafanizi rahat tutun. Herkeze nasip olur insallah
Ayni takmamak zor.adet oluyosun ve bitince yeni umut basliyor dusunmeden edemiyosun (((Takmamam gerektiğini biliyorum ama nasil takmayacagimi bilmiyorum...
Inşallahhhhhhhhhcanım olmayınca olmuyor duadan baska elden ne gelir ki..benimde 22 ay oldu..sorun eşimdeydi şimdi duzeldi sukur beklemedeyiz ama sonucta yine olacagı kesin degil Rabbim nasip edecek ki olsun.İnş hepimizin yuzunu guldurur Rabbim
olumlu dusunelim duaya sarılalım olacak ins bebişimiz
Takmamam gerektiğini biliyorum ama nasil takmayacagimi bilmiyorum...
Ben de tek yumurtalıkla hamile kaldım canım, arkadaşlara örnek verdim kendimi, Allah herkesin gönlüne göre versin :)Arkadasim tek yarim yumurtalikla dogurdu korkmayin kizlar.Bu is Allahin takdiri bizim pilanimizla olsaydi her sey ...Allah istemeli once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?