kızlar 10.gun

çok güzel çıkmış canım tebrik ederim hihoyyythihoyyyt
hatta çoğul gebelik olabilir :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
kaç tane transfer edildi?

Masallah ne guzel haber :dance:
cok tebrik ederim bak o soguk terler hayra cikti canim cok sevindim:)) darisi basima.
kac embro kac hucreliydi yanlis bilmiyorsam donmus embroydu degil mi nasil xcozulmustu merak ettim:)

ewt bunlar cok donmuştu cozulene kadar ben cozulemedım ama sonunca cozuldu herkeze tesekkur ederım herkezın ALLAH gonlunce gore versın darısı sızlerın ve bekleyenlerın başına

çok güzel karamel Allahım sağlıkla kucagınada almayı nasip eder inş.:ecrin_bebek:

karamelcim çok çok tebrik ederim. inşallah değerin hep böyle güzel güzel yükselmeye devam eder ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.

sanırım dondurulmuş embriyolarınla denedin. benim de ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef. eylül-ekim gibi dondurulmuş tek embriyo ile denemeyi düşünüyoruz kısmet olursa. süreci biraz anlatman mümkün mü?

sen hiç gebelik elde edip de düşük falan yaşadın mı canım? benim ilki öyle oldu yine tutup da öyle olur diye korkuyorum Allah korusun

ewet canım benım 2.kımyasal olustu

çok soru soruyorum ama kusuruma bakma canım. şimdi sen kaçıncı tedavinin dondurulmuşlarıyla denedin. yani sanırım bu 4. tedavin. bir öncekini de dondurulmuşlarla mı yapmıştın yoksa sadece bu defakini mi dondurulmuşlarla yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…