Kızlar 11+5 hamileler yeme durumunuz nasıl ?

Buroz7106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
53
20
3
32
Ankara
Kızlar ben 11+5 hamileyim yarın ikili tarama testim olacak anan ondan önce ben hiç yemek yemek canım istemiyor canım sunu istiyor diyemiyorum yani zorla yesem de midem ekşiyor

Kızlar ben 11+5 hamileyim yarın ikili tarama testim olacak anan ondan önce ben hiç yemek yemek canım istemiyor canım sunu istiyor diyemiyorum yani zorla yesem de midem ekşiyor
Benim çok olmadı canım öyle. Senin de belki 3 aydan sonra değişir. Genelde ilk 3 ay sonra bitiyor öyle şeyler diye söyleniyor. Yine de kendini çok zorlamadan hafif şeyler yemeye çalış bence. Allah'ım hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah.

Benim de yavaş yavaş açılıyor iştahım genelde kuru seyler yemek istiyorum sulu yemek falan yiyemiyorum meyve yemeye çalışıyorum bol bol bende 11+5 im insallah Çarşamba ikili teste gideceğim :)

Valla şimdi Domino’s dan bir pizza yedim ki sucuklu gözüm açıldı yasak diyor ama NApayım canın çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…