Kızlar 13+2 haftalık gebeyim sizce cinsiyet nedir fotoğraf yüklüyorum ve bu haftada söylenen cinsiyetler doğru mu

deniz20222

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
40
9
16
29
Kızlar 13+2 haftalık gebeyim sizce cinsiyet nedir fotoğraf yüklüyorum ve bu haftada söylenen cinsiyetler doğru mu bacak arasını da ekledim

Son düzenleme:
14.haftada kesin cinsiyeti söylüyorlar genelde doktor öyle dedi.Ama ben 11.haftada öğrendim fetal dna sonucu gelince

14.haftada kesin cinsiyeti söylüyorlar genelde doktor öyle dedi.Ama ben 11.haftada öğrendim fetal dna sonucu gelince
Anladım bende de bu fotoğraflar var da anlamadım kız mı erkek mi 13 haftalık burda doktor sadece kıza benzettim ama sen merak ediyorsun diye daha kesin bir şey söyleyemem dedi yani görmezse niye kız desin ki

Anladım bende de bu fotoğraflar var da anlamadım kız mı erkek mi 13 haftalık burda doktor sadece kıza benzettim ama sen merak ediyorsun diye daha kesin bir şey söyleyemem dedi yani görmezse niye kız desin ki
Genelde kız olunca gösteemiyormus erkek olunca hemen belli oluyormus.Fotolara ben de bakayım belki görürüz biseyler

Merak ediyorum gerçekten erkek bebeklerin tesisleri 14. Haftadan sonra daha net görünüyormuş o yüzden doktor hemen kız demeyelim dedi
Biliyorum insan meraktan catlıyor.Tabi en sağlıklısı 14 dedi benim doktorum,14 ten önce görsem de söylemem cünkü değişebilir dedi.Ama benim gerek kalmadı fetal dna ile 11 de öğreniverdimkız mı istiyorsunuz erkek mi?Tabi öncelikle sağlıklı olması da mutlaka insanın icinden gecen bir sey oluyor

Amin gerçekten herhangi bi cinsiyet geçmiyor içimden sağlıklı olması önemli ama merak ediyorum işte

Amin gerçekten herhangi bi cinsiyet geçmiyor içimden sağlıklı olması önemli ama merak ediyorum işte
Doktorunuz özel midir

Ay ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim… ne zaman gitsem gözetlemiyor farklı doktorlara gittim öğrenmek için ama yok hepsi aynı şeyi söyledi göremiyoruz diyorlar ilk gebeliğim çok heyecanlanıyorum

Ay ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim… ne zaman gitsem gözetlemiyor farklı doktorlara gittim öğrenmek için ama yok hepsi aynı şeyi söyledi göremiyoruz diyorlar ilk gebeliğim çok heyecanlanıyorum
Özele mi gidiyorsun canım benim de ilk gebeliğim bende merak ediyorum neden görünmüyor ki sebep olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…