- 23 Eylül 2022
- 40
- 9
- 16
- 29
- Konu Sahibi deniz20222
-
Kız miKızlar 13+2 haftalık gebeyim sizce cinsiyet nedir fotoğraf yüklüyorum ve bu haftada söylenen cinsiyetler doğru mu bacak arasını da ekledim
Allahım en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallahhhhhhbanada dua eder misin rabbim banada göstersn bu günleri
Ben de bilmiyorum nasıl erkek olduğuna karar verdinizbence erkek
Bilmiyorum ki o yüzden sordum burada anlayabilen varsa eğerKız mi
Anladım bende de bu fotoğraflar var da anlamadım kız mı erkek mi 13 haftalık burda doktor sadece kıza benzettim ama sen merak ediyorsun diye daha kesin bir şey söyleyemem dedi yani görmezse niye kız desin ki14.haftada kesin cinsiyeti söylüyorlar genelde doktor öyle dedi.Ama ben 11.haftada öğrendim fetal dna sonucu gelince
Genelde kız olunca gösteemiyormus erkek olunca hemen belli oluyormus.Fotolara ben de bakayım belki görürüz biseylerAnladım bende de bu fotoğraflar var da anlamadım kız mı erkek mi 13 haftalık burda doktor sadece kıza benzettim ama sen merak ediyorsun diye daha kesin bir şey söyleyemem dedi yani görmezse niye kız desin ki
Kız gibi geldi bana daKızlar 13+2 haftalık gebeyim sizce cinsiyet nedir fotoğraf yüklüyorum ve bu haftada söylenen cinsiyetler doğru mu bacak arasını da ekledim
Bende anlamadım doktor bi kız bi erkek dedi 16. Haftada kesin dedi öğrenirizKız gibi geldi bana da
16 da cok geçmişBende anlamadım doktor bi kız bi erkek dedi 16. Haftada kesin dedi öğreniriz
Merak ediyorum gerçekten erkek bebeklerin tesisleri 14. Haftadan sonra daha net görünüyormuş o yüzden doktor hemen kız demeyelim dedi16 da cok geçmiş
Biliyorum insan meraktan catlıyor.Tabi en sağlıklısı 14 dedi benim doktorum,14 ten önce görsem de söylemem cünkü değişebilir dedi.Ama benim gerek kalmadı fetal dna ile 11 de öğreniverdimMerak ediyorum gerçekten erkek bebeklerin tesisleri 14. Haftadan sonra daha net görünüyormuş o yüzden doktor hemen kız demeyelim dedi
Amin gerçekten herhangi bi cinsiyet geçmiyor içimden sağlıklı olması önemli ama merak ediyorum işteBiliyorum insan meraktan catlıyor.Tabi en sağlıklısı 14 dedi benim doktorum,14 ten önce görsem de söylemem cünkü değişebilir dedi.Ama benim gerek kalmadı fetal dna ile 11 de öğreniverdimkız mı istiyorsunuz erkek mi?Tabi öncelikle sağlıklı olması da mutlaka insanın icinden gecen bir sey oluyor
Zaten en büyük merak cinsiyet ikisini de istememe rağmen meraktan catladım ben deAmin gerçekten herhangi bi cinsiyet geçmiyor içimden sağlıklı olması önemli ama merak ediyorum işte
Biliyorum insan meraktan catlıyor.Tabi en sağlıklısı 14 dedi benim doktorum,14 ten önce görsem de söylemem cünkü değişebilir dedi.Ama benim gerek kalmadı fetal dna ile 11 de öğreniverdimkız mı istiyorsunuz erkek mi?Tabi öncelikle sağlıklı olması da mutlaka insanın icinden gecen bir sey oluyor
Doktorunuz özel midirAmin gerçekten herhangi bi cinsiyet geçmiyor içimden sağlıklı olması önemli ama merak ediyorum işte
Özele mi gidiyorsun canım benim de ilk gebeliğim bende merak ediyorum neden görünmüyor ki sebep olmalıAy ben 17. Haftadayım hala öğrenemedim… ne zaman gitsem gözetlemiyor farklı doktorlara gittim öğrenmek için ama yok hepsi aynı şeyi söyledi göremiyoruz diyorlarilk gebeliğim çok heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?