Sorma annem ilk geldiği zamanlarda birkaç bişey yemeye başlayınca bulantılar az biraz geçer gibi oldu bu sefer başladım benim midem neden eskisi kadar çok bulanmıyo, bebeğe bişey mi oldu diye evhamlanmaya
Annemler kızıyodu saçmalama diye ama korkuyo işte insan. Bana da hep aynı şeyi söylemişti herkes, mide bulantısı iyidir hamileliğin yolunda olduğunu gösterir diye. Benim bir arkadaşım hiç bulantısı olmadı ve 9. haftada bebeğinin kalbi durdu, kürtaj olmak zorunda kalmıştı çok üzülmüştük
Yani bulantı iyidir
Benim bir de kusamama derdim var, midem bulandı bulandı yattım. 9 hafta oldu bulantılarımı yaşamaya başlayalı, 1 kere kustum. O da ilk doktorum yüzünden. Hamile olduğumu anladığımda bi doktora gitmiştik, çok bulantım var dedim diye bana bulantı hapı vermişti, sabah yataktan kalkmadan süt ile iç dedi !!! Bulantısı olan insana bir de süt içirirsen sabah sabah olacağı bu. ne söylendim sonra neden uydum ben o doktora diye. Çok fena olmuştum o gün hiç kalkmadan yatmıştım, en kötü günüm de o günümdü. Allah o günlere döndürmesin..