Doğuma Hazırlık Kızlar 15 gunum kaldı kızımın ısmı konusunda kararsızım yardım lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melegmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
İstanbul
BIZ ESIMLE AYLAR ONCESINDEN HİRANUR ISMINE KARAR VERMISTIK O HALA KARARLI AMA DUYANLAR BEYENMIYO DILE ZOR GELIYO DIYOLAR IYI DUSUN DIYOLAR ILK BEBEGIM.:umursamaz::umursamaz:

bence gönlünüzden geçeni koyun sonradan içinzde kalmasın allah sağlıklı büyütmenizi nasip etsinn ayrıca çok hoş bir isim hiranur hira da olabilir ama hoş :)

boşver bence gayet güzel
etrafa bakarsan hiççç kimseye begendiremezsin
benim kızımında ismini begenmıyolardı kısa ve net benim zevkim dedim
begenmıyolar diye söylemucekler değil istemıyolarsada kızınla muhatap olmazlar valla söyle insanların heveslerini bozan insanlara sinir oluyorum

hira bence süper....Herkesin zevkıne gore degıl kendı ıstedıgınıze gore ısım koyun bence bebegınızle mutluluklar diliyorum....

bence de hira tek başına daha güzel. sevdiğim bir isim. hem söylemesi de zor olmaz bu şekilde. tabi önemli olan sizin içinize sinen.

bu isim nası okunuyo? hira diye çırpıdamı yoksa hiraaa diye sonundaki a'yı uzatarak mı

hira bildigim kadari ile yunan mitolojisinden bir isim, eger dini yonunu dusunuyor iseniz dogru olmaz sanirim bu isim, nur ismi icinde cok agir bir isim herkes kaldiramaz agirligini diyorlar (yine dini yonden).

ama dini yonden bir ilginiz yok ise, hiranur guzel isim :)

Back
X