Bende yıllardır kadın doğum korkusu vardı.ve ben 16 haftalik hamileyim.gcen ay doktoruma egepol hastanesine gittim ve bebegin ense kalinligi ölçümü yapılacaktı 2li tarma testi yapılacaktı ve ben çok panik oldum çarpıntı tuttu.Sonucar ıyi cıktı ama ben de o korku hala geçmedi. Başka doktora gitsem mi dedim.Esimde oraya gidecegiz diyo. Nasıl yenerim bu korkuyu yardım edin
Bende çok korkuyorum bir gün ultrason yatağında kalbim duracakmış gibi geliyor, genel olarak hep korkarım hastanelerden doktorlardan.. siz yine bir seviyeye gelmişsiniz ben hala keseyi görmeye gidemedim
Bende çok korkuyorum bir gün ultrason yatağında kalbim duracakmış gibi geliyor, genel olarak hep korkarım hastanelerden doktorlardan.. siz yine bir seviyeye gelmişsiniz ben hala keseyi görmeye gidemedim
Her muayene oncesi tansiyonum fırlıyor heyecandan bnm de. Ilerde tansiyon yüksekliği bebege cok zarar verebilir ben de psikologa gitmeyi dusunuyorum. Ilac kullanmak istemedigim için. Yalniz benimki dogum korkusu degil, bebege bir sey oldu mu korkusu