benimde ara ara sivilcelenme oluyo. zeytinyağı sabunuyla yıkıyorum (çok düzenli kullanmasam da) sivilceleri kurutuyo. ya da kendileri kuruyo bana öyle geldi. bilmiyorum. kuzenimde gül suyuyla siliyomuş her akşam. hiç sivilce çıkmıyo dedi. denemekten zzarar gelmez :)
ben sivilcenedir bilmezdimayda bi bitane çıkardı geçerdi regl dönemlerimde, hamileliğimin 2. ayından bu yana sivilcelerden kurtulamıyorum yüzüm boynum kollarım sivilce doldu hala geçmiyor nasıl geçecek bende bilmiyorum öyle böyle değil hergün bi tane çıkıyor
hamilelikten olduğu bariz bir şekilde ortada bende hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri yüzüme sivilce doldu şimdi hala öyle sivilceli ben kesin kızım olacak dedim ve kızım olacak kızlar annenin güzelliğini bozarmış(varsayım) takmayın kafanıza hamilelikten olduysa doğurduktan sonra geçecektir
ben sivilcenedir bilmezdimayda bi bitane çıkardı geçerdi regl dönemlerimde, hamileliğimin 2. ayından bu yana sivilcelerden kurtulamıyorum yüzüm boynum kollarım sivilce doldu hala geçmiyor nasıl geçecek bende bilmiyorum öyle böyle değil hergün bi tane çıkıyor