kızlar 18. haftamın içindeyim suratımı felakett sıvılce bastıı

melis92

cnm eşim ve minik kuzumuz
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
43
0
16
Siirt
kızlar 18. haftamın içindeyim suratımı felakett sıvılce bastıı kocaman kocaman napcm bılemıorumm ya goren herkes suratına noldu boyle dıyoo nasıl gecıcek bu sıvılceler yaa

Üzülme geçer... benimde başlarda suratım sivilce doluydu ki ergenlikte bile bir tane sivilcem çıkmamışken :) ama şimdi geçti takılma bu kadar

doğum yptığın gün kuruyor benim öyle oldu çenem sivilceden yara olmuştu şimdi hç bişey kalmadı bebek sağlıklı doğsunda onlar geçiyor

doğum yptığın gün kuruyor benim öyle oldu çenem sivilceden yara olmuştu şimdi hç bişey kalmadı bebek sağlıklı doğsunda onlar geçiyor

haklısın cnm herseyden once bebeklerımızı saglıklı bı sekılde kucagımıza alalımda inşallah.buarada aynen en cok çene bölgemde var sivilcelenmem

Üzülme geçer... benimde başlarda suratım sivilce doluydu ki ergenlikte bile bir tane sivilcem çıkmamışken :) ama şimdi geçti takılma bu kadar

:))evett takılı kalmadıgın zaman daha cabuk gecer kesınlıkle bebeklermızı saglıklı bı sekılde kucagımıza alalımda inşallah

benimde ara ara sivilcelenme oluyo. zeytinyağı sabunuyla yıkıyorum (çok düzenli kullanmasam da) sivilceleri kurutuyo. ya da kendileri kuruyo bana öyle geldi. bilmiyorum. kuzenimde gül suyuyla siliyomuş her akşam. hiç sivilce çıkmıyo dedi. denemekten zzarar gelmez :)

kızlar 18. haftamın içindeyim suratımı felakett sıvılce bastıı kocaman kocaman napcm bılemıorumm ya goren herkes suratına noldu boyle dıyoo nasıl gecıcek bu sıvılceler yaa

ben sivilcenedir bilmezdimayda bi bitane çıkardı geçerdi regl dönemlerimde, hamileliğimin 2. ayından bu yana sivilcelerden kurtulamıyorum yüzüm boynum kollarım sivilce doldu hala geçmiyor nasıl geçecek bende bilmiyorum öyle böyle değil hergün bi tane çıkıyor

hamilelikten olduğu bariz bir şekilde ortada bende hamileliğimi öğrendiğim zamandan beri yüzüme sivilce doldu şimdi hala öyle sivilceli ben kesin kızım olacak dedim ve kızım olacak kızlar annenin güzelliğini bozarmış(varsayım) takmayın kafanıza hamilelikten olduysa doğurduktan sonra geçecektir

aynen bende 18.haftamın içindeyim ama sivilcenin biri gidiyor biri geliyor,omuzlarım bile isilik gibi minik sivilce oldu ergenlere döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…