Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi haftadır güya diyete başlamıştım ama açlığa dayanamayıp yiyorum poff
sadece göbeğim var biraz mekik çekiyorum düzenli..
diyetin nasıl canım senin?
bellı dıyet yok ama kalorı hesaplıyorum cnaım ben gunluk 600 kalorı uzerınde almamaya calsıyorum yedıgımın kalorısıne bakyıorum o sekılde sende oyle yap ısteıdıgnı ye ama kalorıyı dengele derım sporu bnde sevmem ve bnde cok bozdum zamanında ama 2 gundur bozmadım ınat ettm cunku netın varsa evınde sana bı spor gonderım onu yap cok ıse yarıyor canım:):):)
bende bi haftadır güya diyete başlamıştım ama açlığa dayanamayıp yiyorum poff
sadece göbeğim var biraz mekik çekiyorum düzenli..
diyetin nasıl canım senin?
bellı dıyet yok ama kalorı hesaplıyorum cnaım ben gunluk 600 kalorı uzerınde almamaya calsıyorum yedıgımın kalorısıne bakyıorum o sekılde sende oyle yap ısteıdıgnı ye ama kalorıyı dengele derım sporu bnde sevmem ve bnde cok bozdum zamanında ama 2 gundur bozmadım ınat ettm cunku netın varsa evınde sana bı spor gonderım onu yap cok ıse yarıyor canım:):):)
600 kalori çok az tatlım maazallah hastalanırsın sağlığın çok daha mühim![]()
sen neler yapıyorsun dıyetını neye gore belırledın tatlımm
birde size çayımın tarıfını verım kızlarr
mate cayı
funda yapragı
bıberıye
kekik
yeşil cay
sınemaki
hergun 3 4bardak mutlaka ıcıyorum kızlar...........
sağol canım videolar için yapmaya çalışıcam..
valla ben şuan ekmeği kesmeye çalışıyorum seviyorum kendisini vazgeçemiyorum
çok kilom yok benim 53 kiloyum 50 ye düşmek istiyorum bakalım artık havalr da düzeldi yürüyüş de yapcam bol bol..
sabah kahvaltımı normal yapıyorum bi dilim ekmekle..geç kalktığım için o benim öğle yemeğim oluyor..sonra akşam yemeğinde de ekmek yememeye çalışıyorum çorba içiyorum sadece bazen..gün arasında da meyve yiyorum sadece..maalesef kalori hesaplayamıyorum ben..
canım hergün 3-4 bardak çok yaa.. en fazla iki bardak tüket bitki diyoruz zararı olmaz diyoruz ama belli olmaz..
adaçayını da öneririm zayıflamaya yardımcı ödem attırdığı için..
3 kılo ıcınse aksam yemek yeme 6 dan sonra sabah kahvaltı yapamıyorsan bıle bıseler atıstır metobolızmanın calısması lazım kuru kayısı ye mesela ılık elma sırkelı suyunu ıc 2 haftada veırrısın canım :):)![]()
olmazzz ama yemek yemeğince aç kalınca moralim bozuluyor..az yiyim bari kpss için efor sarfediyorum açkalınca kafam çalışmıyor
![]()
ay bnde kpss için calsıyorum cnaım sorma bndede var aynı dert yaa bı zayıflasam kafamı sadece derse verıcem vakıt oldukca
ah canım sana da Allah kolaylık versin ne diyim çok zor işimiz..sen hangi gruptan hazırlanıyorsun?
bence sen kpss den sonra diyete başla gerçekten insanın kafası çalışmıyor aç olunca..iki ay sonra rahat rahat yaparsın diyetini :26: