Bana sorarsanız çeşit fazla gibi,çok mu kalabalık olacaksınız,Büyük bir pasta olunca çocuklara büyük bir dilim pasta yetiyor,büyüklere ise bir tatlı bir tuzlu birde salata çeşiti makul gibi..enson oğlumun doğum gününde pastanın yanında 3çeşit vardı çocuklar pasta yedi anneler diğerlerinden aldılar..gene de siz bilirsiniz..şimdiden mutlu yıllar..
teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama ben azla kanamıyorum malesef çok çeşit olsun istiyorum zaten hepsinden 1 tepsi yapıcam 25 kişi falanız
Tabiki canım en iyisini sen bilirsin zaten,benim gibi ertesi gün kalanları evde tek sen yemiyeceksen:26:sorun olmaz..Hem ilk doğum günü ise çok daha özeniliyor..Sana tavsiyem bol bol resim çek,bir başkasıda kameraya çeksin o anlar tekrar gelmiyor..Biz 8yıl önce fotoğraf çekmeyi unutmuşuz ve anne baba ve oğlumun olduğu fotoğrafımız yoko yüzden hep kızarım kendimize neyse bol eylenceler..
elmalı kurabiye de çok güzel olur.....ama kısır yapmazsan olmaz :) tadı çıkmaz....
cnm kısır aklıma geldi hatta mercimek köftemi yoksa kısırmı yapsam kararsız kaldım ama herkez kısır yapıyo bizde bende değişik olsun diye mercimek köftesi yapıcam
Merhaba canim,
Oncelikle dogum gununuz kutlu olsun daha nice saglikli guzel yillara adim atsin oglusun.
Menun oldukca guzel bence….
Zaten bi tur salata mesela kisir patates salatasi gibi…
Borek
Kurabiye
Yogurtlu ya da mayonezli salata
pasta
Bu tarz yeterde artar bile..
Genelde cok fazla kisi davet ediyor cogu arkadas…cesitten daha cok miktar yetmiyor..mesela borek yetmiyor ya da salata az geliyor…neden? Cunku cesit cok bol olsun diye vakit kaybi oluyor.
Onun yerine miktarlari biraz fazla yapip az ve oz yapilirsa bence daha guzel olur…birde kac kisi olacaksiniz muhtemelen?
doğru diyosun cnm gecen sene ilk yasında çok kalabalıktık bu sene okadar değiliz yakın aileler 1,2 kolu komşu çocuklar derken 25 kişi falan olucaz zaten herşeyden 1er tane koyunca yeter 1er tepsi yapıcam kalıcak bile evlerede gönderirim zaten bizde hamur işine bayılıyoruz
canım benım glun ıyıkı dogmus nıce yıllara
bende oglumun dogum gunune cok kalabalık oldugu ıcın baya doldurmustur arttı hatta eve bıle gonderdım
patates salatası
yesil mercımeklı kuskuslu salata
beyaz lahana salatası
makarna salatası
borek yapmıstım
ıspanaklı
patateslı peynırlı
bıde pızza gıbı oluyor ıcıne sucuk salam dmates sosıs kasar peynır bıber kucuk kucuk dograyıp sarıyorum oda guzel borek
burda bonıbonlu kurabıye tarıfı almıstım onu yapmıstım herkes cok begendı
sarma tabı olmazsa olmazlardan
bıde tuzlu kurabıyede yapmıstı susamlı oluyor oda guzel
hındıstan cevzılı toplarda vardı cocuklar ck sevıyr onu
oldukca coktu yanı
sormak ıstedıgın varsa tarıfını verebılırım
teşekkür ederim cnmofff sen baya çok çeşit yapmışsın şu pizza gibiolan böreği merak ettim fırında yapıyosun değilmi gül böreği gibimi sarıyosun yoksa paket yapar gibimi
canım ucgen seklınde kesıyorum
ılk ucgenı koyuyorum ıcıne yag sut karısımı suruyorum sonra uzerıne ıkıncı ucgenı koyuyorum onada karısım surup ıcıne malzemeyı koyuyorum
sıgara bregının sısmanı oluyor o sekılde sarıp ortasını bıcakla hafıf kesıyorum
fırına vermeden yumurta sarısı suruyorum
kızarıp pısınce ortası acılıyor guzel goruntu oluyor
karısmıa tuz atmayı unutma tuzsuz lunca guzel olmuyor
tabı ben tuzlu yıyrum bıraz onunlada alakalı olabılır
oğlunuzun doğum günü kutlu olsun öncellikle beniim yiğenimin doğum günüde var fikir olsun diye benim menüm bu şekilde
yaprak sarma
peynirli börek
kirpi kurabiye
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...esem-tatli-desem-desem-bilemedim-resimli.html
yaş pasta ve içecekler
kızlar oğlumun doğum gününe az kaldı alışverişe gidilicek ben bi türlü karar veremiyorum ne yapsam diye şunlar aklıma geliyo şimdilik ama kararsızım
poğaça
ıspanaklı börek
galete unlu sigara böreği
american salatası
sarma
çatal
tatlı kurabiye(ama nasıl ve neli yapmalıyım )
şu kürdan batırılan toplar oluyo onlardan yapmak istiyorum hindistan cevizli falan
vee tabiki 2 yas yazan pastamız olucak
sizce nasıl olur bu menü kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?