kızlar 20 haziran oğlumun doğum günü neler yapmalıyım sizce?

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar oğlumun doğum gününe az kaldı alışverişe gidilicek ben bi türlü karar veremiyorum ne yapsam diye şunlar aklıma geliyo şimdilik ama kararsızım
poğaça
ıspanaklı börek
galete unlu sigara böreği
american salatası
sarma
çatal
tatlı kurabiye(ama nasıl ve neli yapmalıyım )
şu kürdan batırılan toplar oluyo onlardan yapmak istiyorum hindistan cevizli falan
vee tabiki 2 yas yazan pastamız olucak
sizce nasıl olur bu menü kızlar

Son düzenleme:
Bence menün güzel tatli kurabiye olarak recelli kurabiye yapabilirsin ben peynirli pogaca kiymali pide acma kuskus salatasi patates salatasi ve yaprak sarma yapmistim birde pastamiz vardi senin dedigin gibi bu cikolatali yada havuclu toplardan ve kurabiye yapmak istemistim ama oglum kalabaliktan hic hoslanmadigi icin 5 kisiydik esim hepsi cok gelir diye baska bisey yapmami istemedi yaptiklarim yeterli geldi

Bana sorarsanız çeşit fazla gibi,çok mu kalabalık olacaksınız,Büyük bir pasta olunca çocuklara büyük bir dilim pasta yetiyor,büyüklere ise bir tatlı bir tuzlu birde salata çeşiti makul gibi..enson oğlumun doğum gününde pastanın yanında 3çeşit vardı çocuklar pasta yedi anneler diğerlerinden aldılar..gene de siz bilirsiniz..şimdiden mutlu yıllar..

Bana sorarsanız çeşit fazla gibi,çok mu kalabalık olacaksınız,Büyük bir pasta olunca çocuklara büyük bir dilim pasta yetiyor,büyüklere ise bir tatlı bir tuzlu birde salata çeşiti makul gibi..enson oğlumun doğum gününde pastanın yanında 3çeşit vardı çocuklar pasta yedi anneler diğerlerinden aldılar..gene de siz bilirsiniz..şimdiden mutlu yıllar..

teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama ben azla kanamıyorum malesef çok çeşit olsun istiyorum zaten hepsinden 1 tepsi yapıcam 25 kişi falanız

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm doğru diyosun ama ben azla kanamıyorum malesef çok çeşit olsun istiyorum zaten hepsinden 1 tepsi yapıcam 25 kişi falanız

Tabiki canım en iyisini sen bilirsin zaten,benim gibi ertesi gün kalanları evde tek sen yemiyeceksen:26:sorun olmaz..Hem ilk doğum günü ise çok daha özeniliyor..Sana tavsiyem bol bol resim çek,bir başkasıda kameraya çeksin o anlar tekrar gelmiyor..Biz 8yıl önce fotoğraf çekmeyi unutmuşuz ve anne baba ve oğlumun olduğu fotoğrafımız yok:5:o yüzden hep kızarım kendimize:17:neyse bol eylenceler..

Tabiki canım en iyisini sen bilirsin zaten,benim gibi ertesi gün kalanları evde tek sen yemiyeceksen:26:sorun olmaz..Hem ilk doğum günü ise çok daha özeniliyor..Sana tavsiyem bol bol resim çek,bir başkasıda kameraya çeksin o anlar tekrar gelmiyor..Biz 8yıl önce fotoğraf çekmeyi unutmuşuz ve anne baba ve oğlumun olduğu fotoğrafımız yok:5:o yüzden hep kızarım kendimize:17:neyse bol eylenceler..

2.yas günü cnm ama ilk yaş gününü mevlütle ypmıştık tavuklu pilav tatlı falan tabi pastada yaptırdık kestik...şimdiiçimde kalmasın şöylleee bir masayı donatayım diyorum süsliyim püsliyim ortalığı 2 yas pastası yaptırıcam gecen senede bol blresim çekildik gene çekilicez tabi tam bi resim delisiyim oğlumun şuan 3kez 2şer poz südutyoda çekilmiş resimleri var kendi çektiklerim dünyalar ben çekilmeyi sevmiyorum bitek:27::27::27:

elmalı kurabiye de çok güzel olur.....ama kısır yapmazsan olmaz :) tadı çıkmaz....

cnm kısır aklıma geldi hatta mercimek köftemi yoksa kısırmı yapsam kararsız kaldım ama herkez kısır yapıyo bizde bende değişik olsun diye mercimek köftesi yapıcam:56:

cnm kısır aklıma geldi hatta mercimek köftemi yoksa kısırmı yapsam kararsız kaldım ama herkez kısır yapıyo bizde bende değişik olsun diye mercimek köftesi yapıcam:56:

ewt bakk oda güzel olur hem farklı olur genelde herkes kısır yapar seninki farklı olsun :D

Merhaba canim,

Oncelikle dogum gununuz kutlu olsun daha nice saglikli guzel yillara adim atsin oglusun.

Menun oldukca guzel bence….

Zaten bi tur salata mesela kisir patates salatasi gibi…
Borek
Kurabiye
Yogurtlu ya da mayonezli salata
pasta

Bu tarz yeterde artar bile..

Genelde cok fazla kisi davet ediyor cogu arkadas…cesitten daha cok miktar yetmiyor..mesela borek yetmiyor ya da salata az geliyor…neden? Cunku cesit cok bol olsun diye vakit kaybi oluyor.
Onun yerine miktarlari biraz fazla yapip az ve oz yapilirsa bence daha guzel olur…birde kac kisi olacaksiniz muhtemelen?

Merhaba canim,

Oncelikle dogum gununuz kutlu olsun daha nice saglikli guzel yillara adim atsin oglusun.

Menun oldukca guzel bence….

Zaten bi tur salata mesela kisir patates salatasi gibi…
Borek
Kurabiye
Yogurtlu ya da mayonezli salata
pasta

Bu tarz yeterde artar bile..

Genelde cok fazla kisi davet ediyor cogu arkadas…cesitten daha cok miktar yetmiyor..mesela borek yetmiyor ya da salata az geliyor…neden? Cunku cesit cok bol olsun diye vakit kaybi oluyor.
Onun yerine miktarlari biraz fazla yapip az ve oz yapilirsa bence daha guzel olur…birde kac kisi olacaksiniz muhtemelen?

doğru diyosun cnm gecen sene ilk yasında çok kalabalıktık bu sene okadar değiliz yakın aileler 1,2 kolu komşu çocuklar derken 25 kişi falan olucaz zaten herşeyden 1er tane koyunca yeter 1er tepsi yapıcam kalıcak bile evlerede gönderirim zaten bizde hamur işine bayılıyoruz:56:

doğru diyosun cnm gecen sene ilk yasında çok kalabalıktık bu sene okadar değiliz yakın aileler 1,2 kolu komşu çocuklar derken 25 kişi falan olucaz zaten herşeyden 1er tane koyunca yeter 1er tepsi yapıcam kalıcak bile evlerede gönderirim zaten bizde hamur işine bayılıyoruz:56:

canım benım glun ıyıkı dogmus nıce yıllara
bende oglumun dogum gunune cok kalabalık oldugu ıcın baya doldurmustur arttı hatta eve bıle gonderdım
patates salatası
yesil mercımeklı kuskuslu salata
beyaz lahana salatası
makarna salatası
borek yapmıstım
ıspanaklı
patateslı peynırlı
bıde pızza gıbı oluyor ıcıne sucuk salam dmates sosıs kasar peynır bıber kucuk kucuk dograyıp sarıyorum oda guzel borek
burda bonıbonlu kurabıye tarıfı almıstım onu yapmıstım herkes cok begendı
sarma tabı olmazsa olmazlardan
bıde tuzlu kurabıyede yapmıstı susamlı oluyor oda guzel
hındıstan cevzılı toplarda vardı cocuklar ck sevıyr onu
oldukca coktu yanı
sormak ıstedıgın varsa tarıfını verebılırım

canım benım glun ıyıkı dogmus nıce yıllara
bende oglumun dogum gunune cok kalabalık oldugu ıcın baya doldurmustur arttı hatta eve bıle gonderdım
patates salatası
yesil mercımeklı kuskuslu salata
beyaz lahana salatası
makarna salatası
borek yapmıstım
ıspanaklı
patateslı peynırlı
bıde pızza gıbı oluyor ıcıne sucuk salam dmates sosıs kasar peynır bıber kucuk kucuk dograyıp sarıyorum oda guzel borek
burda bonıbonlu kurabıye tarıfı almıstım onu yapmıstım herkes cok begendı
sarma tabı olmazsa olmazlardan
bıde tuzlu kurabıyede yapmıstı susamlı oluyor oda guzel
hındıstan cevzılı toplarda vardı cocuklar ck sevıyr onu
oldukca coktu yanı
sormak ıstedıgın varsa tarıfını verebılırım

teşekkür ederim cnm:16:offf sen baya çok çeşit yapmışsın:53: şu pizza gibiolan böreği merak ettim fırında yapıyosun değilmi gül böreği gibimi sarıyosun yoksa paket yapar gibimi

teşekkür ederim cnm:16:offf sen baya çok çeşit yapmışsın:53: şu pizza gibiolan böreği merak ettim fırında yapıyosun değilmi gül böreği gibimi sarıyosun yoksa paket yapar gibimi

canım ucgen seklınde kesıyorum
ılk ucgenı koyuyorum ıcıne yag sut karısımı suruyorum sonra uzerıne ıkıncı ucgenı koyuyorum onada karısım surup ıcıne malzemeyı koyuyorum
sıgara bregının sısmanı oluyor o sekılde sarıp ortasını bıcakla hafıf kesıyorum
fırına vermeden yumurta sarısı suruyorum
kızarıp pısınce ortası acılıyor guzel goruntu oluyor
karısmıa tuz atmayı unutma tuzsuz lunca guzel olmuyor
tabı ben tuzlu yıyrum bıraz onunlada alakalı olabılır:ssz:

canım ucgen seklınde kesıyorum
ılk ucgenı koyuyorum ıcıne yag sut karısımı suruyorum sonra uzerıne ıkıncı ucgenı koyuyorum onada karısım surup ıcıne malzemeyı koyuyorum
sıgara bregının sısmanı oluyor o sekılde sarıp ortasını bıcakla hafıf kesıyorum
fırına vermeden yumurta sarısı suruyorum
kızarıp pısınce ortası acılıyor guzel goruntu oluyor
karısmıa tuz atmayı unutma tuzsuz lunca guzel olmuyor
tabı ben tuzlu yıyrum bıraz onunlada alakalı olabılır:ssz:

off çok güzel benziyo bunu kesinlikle deniycem teşekkür ederim cnm:16:

kızlar oğlumun doğum gününe az kaldı alışverişe gidilicek ben bi türlü karar veremiyorum ne yapsam diye şunlar aklıma geliyo şimdilik ama kararsızım
poğaça
ıspanaklı börek
galete unlu sigara böreği
american salatası
sarma
çatal
tatlı kurabiye(ama nasıl ve neli yapmalıyım )
şu kürdan batırılan toplar oluyo onlardan yapmak istiyorum hindistan cevizli falan
vee tabiki 2 yas yazan pastamız olucak
sizce nasıl olur bu menü kızlar

beni de davet etmeyi düşünmez misiniz?:)menü harika ,biz bu sene ilk defa dışarıda yapalım ddik doğum günümüzü çok da eğlendik aslında çocuklar da sonuna doğru bizi de kattılar arışlara çılgın anneler olarak çocukalrı yendik Bağlarbaşı nDA mUZİPO DİYE BİR YER bayıldı çocuklar , ikramları da gerçekten ebnfesti sizin hazırladıklarınız kadaro lmasa da onlar da çok lezizdi.yani iyiki bu sene değişik bir şey yaptık dedirtti bize

Back
X