Sivilceli Ciltler Kızlar %20 tca peel. deneyımım :(resimli) yardım lütfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

elifilker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
280
35
73
slm kızlar gg den %20lık tca aldım once alnıma denedım 1 dk duramadım cok yndı yıkadım hemen 3. gunu ınce ınce soyuldu cıkan snuc bnı memnun ettı alttn cıkan cılt parlıyor bebek tnı gbı

cuma gunude once ceneme burnuma sonra yanaklarıma uyguladım vantılator yrdımı ıle 1 bucuk 2 dk bkledım bepantnle snlndrdım suan resımde grdugunuz gbı yuzum ynmıs olabılırmı kabuklanma vr hafıfde syulmalar gozaltımada tsrmısım korkuyrm kızlar boyle olan oldumu yardım edın

Eklentiler

• $elif0125.webp
    $elif0125.webp
    22 KB · Görüntüleme: 2.344
Kimyasal peeling deki amaç üst deriyi yakıp soyup alttan temiz deri cikarmaktir ama sen alttaki canlı kısmı da yakmışsin sanirim. Benim arkadasim bi sivilce sıkmış iz kalmasın diye yanağına üst üste aseton kolonya falan sürmüş o kısım öylece yanmış aynı senin yuzun gibiydi rengi koca bi halkaydi. Doktora gitmis doktor biseylr yazmış o bolgeye kullanınca o deri ordan tamamıyle kalkmış alttan bembeyaz canlı deri çıkmıştı. Sen de bi doktora git bence ya da peeling le gönderilen kremleri duzenlice kullan inşallah iz kalmaz yüzünde.

Bu arada ilk seansta yüzde 15 tca da bile 30 saniyeden fazla tutulmamali diyolar sen hem yüzde 20 tca kullanmissin hem de 1 dk tutmaya calismissin alin derisi kalın oldugu icin yanmamis ama yanaklar hassas oldugu icin yanmis. Göz çevresi için en uygun çözüm hiç bişey yapmamak çünkü cok hassas yaptigin işlemlere su an alerjik tepki verip daha kotu olabilir benim de goz cevrem yüzümü keselerken tahriş olup yara olmuştu hic bisey yapmadım geçti

suan cenem soyulmus durumda herhngı bı srun yok alttakı derı gyet saglıklı gozukuyor darısı yanaklarıma

canım bende yeni sipariş verdim uyguluyacağım,cildin ne durumda lütfen ara ara yaz

cnm yuzum gyt ıyı durumda tum soyulma bıttı syılır ama cıddı anlamda korku yasadım bu yuzden sana tvsıyem %15 lık kullan ve 1 dk yı asla gcme hatta ılk denemede 30 sn gecme bıde yzune bolum bolum uygula once alnına sora burun ve cene en son yanaklar ve sureklı bpanten sur ılk kullanımda mucıze bkleme bı kac kez kullanmak grekıyor ama suan cıldım eskıısınden cok dha ıyı

cevabın için gerçekten çok teşekkürler, lütfen yüzünün son halinin resmini ekle canım,çünkü resimde epey kızarmış ve tahriş olmuş
gibi gözüküyordu, kaç günde bu tahriş olmuş görüntü gitti canım?

cnm yuzum gyt ıyı durumda tum soyulma bıttı syılır ama cıddı anlamda korku yasadım bu yuzden sana tvsıyem %15 lık kullan ve 1 dk yı asla gcme hatta ılk denemede 30 sn gecme bıde yzune bolum bolum uygula once alnına sora burun ve cene en son yanaklar ve sureklı bpanten sur ılk kullanımda mucıze bkleme bı kac kez kullanmak grekıyor ama suan cıldım eskıısınden cok dha ıyı

tatlım bende tam senı arayaaktım :) yuzun super olmus ya ılk resmını gordum korktum dugun oncesı kotu olma canım benım yaa:nazar: keratın drumun ne oldu

Tca peeling en etkili peeling yöntemidir.Yanma,kızarıklık,aşırı kaşıntı vb. etkilerinden dolayı genelde glikolik veya meyve özlü peeling uygulanır.Evde tca uygulamanız tehlikeli yüzünüzden olabilirdiniz.Yapmanız gereken yağsız ve multi-vitaminli nemlendirici kullanın hergün ve güneşe çıkmadan önce kesinlikle +50 güneş koruyuculu losyon ve en az 3 hafta geçmeden peeling yapmayın.Glikolik ve meyveözlü peelingler 3er hafta arayla yapılabilir.Tca ise en az 4 hafta ara ile Evde kullanımda %15i geçmeyin arkadaslar.3. derece yanıklar meydana gelebilir.Göz ve çevresine dikkat edin.Evde kendiniz yapıyorsanız sadece sorunlu bölgeye yapın

Son düzenleme:
elifcim gerçekten çok teşekkürler kırmayıp son halini yayınladın
maşallah çok güzel olmuşsun
aman 50 faktör koruma olmadan güneşe çıkma, şuan cilt hassas durumda

bende cumartesi uyguladım ama 40 saniye tuttuğumdan cildim senin gibi kahverengiye dönmedi, bugün 2.gün hafif soyulma var sadece, inşallah 2. tca denememde biraz daha uzun tutacağım

seninde ilk seansınmıydı bu canım, birde sene 2 dakika tutmuşsun ya, daha hızlı sonuç almışsın

kaçıncı gün soyulmaya başladı cildin?

seninde ilk seansınmıydı bu canım, birde sene 2 dakika tutmuşsun ya, daha hızlı sonuç almışsın

kaçıncı gün soyulmaya başladı cildin?

evet cnm ılk kez uyguladım once alnıma denedım ama alnıma denedıgım zmn vntılator kullanmamıstım yuzume uygularken kullandım o benı bıraz ynılttı cunku cıddı anlamda suratın haslanıyo bnm 3 gun soyulmaya basladı cıldım

elifcim gerçekten çok teşekkürler kırmayıp son halini yayınladın
maşallah çok güzel olmuşsun
aman 50 faktör koruma olmadan güneşe çıkma, şuan cilt hassas durumda

bende cumartesi uyguladım ama 40 saniye tuttuğumdan cildim senin gibi kahverengiye dönmedi, bugün 2.gün hafif soyulma var sadece, inşallah 2. tca denememde biraz daha uzun tutacağım

rıca edrım canım

tatlım bende tam senı arayaaktım :) yuzun super olmus ya ılk resmını gordum korktum dugun oncesı kotu olma canım benım yaa:nazar: keratın drumun ne oldu

keratını beceremedım cnm artık dha snraya kldı bugun kuaforde rndevum vr sacımı bytcam bıde cıt cıt yptırıyorum bklım nası olck yuzumde eskısınden dha ıyı suan bu parlaklıgı kybedelı uzum zmn olmustu bıde sıvılcelerı kybetsemde bı dha bulamasam süper olcak :66:

Son düzenleme:
Back
X