Lekeler, Çiller kızlar %20 tca peel. deneyımım :(resimli) yardım lütfen

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ka. günde soyuldu cildin cnm tamamıylee.bide sonrasında mı sivilce çıktı yoksa yanagınakiler geçmedii

canım tm uyguladıktan snra tam bır hafatada ınsan ıcıne cıkar vazıyete gldım sıvılcelerım dha sonra cıktı ama tca tum sıvılcelerı kurutuyo 1 hfta yeterlı ama bnm gbı fazla bkletmeyın yuzumun ılk halı malum bı srun olmadı ama cok korktum

Son düzenleme:
canım leke denen şeyler derinin 3. katmanına kadar inermiş ve onların tca ile gitmesi en az 4-5 seansını alır ve gider m.etme 1 yıldır araştırıyorum yaza grdik artık olmaz ama kışa yapacam nasip olursa benimde gitmek bilmeyen yazlarıda deli gibi çıkan çillerim güneş lekelerim var çok sinirim bozuluyo heralde benim de bi 8 seansı bulur ama olsun alttan cıkan cilt cok guzel parlak ve canlı duruyor inş. istediğin sonucu alırsın lekelerden kurtulman için sonuç alana kadar derini belli aralıklarla peeling yapman gerekiyor.

Bu arada gg'den aldım demişsin ürünün resmini eklermisin yeni yeni markaların TCA'ları çıkmış mavi etiketli olanında sadece %50'liği kalmış bende 20yada 25 almayı düşünüyorum da hangisinden aldın sen yardımcı olurmusun lütfen.Teşekkürler....

cnm bn bundan aldım %20 ama 15lık yuz ıcın dha uygun ılla 20lık kullancksan cok dıkkatlı olmak grekıyor az klsın yuzumu ykıcaktım dıger vucut bolgelerıne dusunuyorsan ctlak vs o zmnda %50kullan dıkkatlı bı sekılde ama yuze 20lıktn fazla kullanma $48969819_tn30_0.webp

tamam canım teşekkür ederim bilgilerin için sağol bende bundan alıyım ozaman

canım tm uyguladıktan snra tam bır hafatada ınsan ıcıne cıkar vazıyete gldım sıvılcelerım dha sonra cıktı ama tca tum sıvılcelerı kurutuyo 1 hfta yeterlı ama bnm gbı fazla bkletmeyın yuzumun ılk halı malum bı srun olmadı ama cok korktum

30sn diyo öle yapıcam ben alnımın bi köşesinde denedim ama soyulmadı demekki az sürmüşüm kızarma felanda olmadııı

arkadaşlar % 15 tca bugün elime ulaştı yanında anti asitle birlikte geldi ve işlemi bununla sonlandırıp yüzümü yıkamam gerektiğini söylüyor acaba bilgisi olan biri bana yardımcı olailir mi???

Back
X