Lekeler, Çiller kızlar %20 tca peel. deneyımım :(resimli) yardım lütfen

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bu tca yazınkullanılmaz diyorlar, ben çatlaklarım için alacağım ama, yazın kullanılmaz mı? birde uygun fiyatlı bir tca buldum doa kozmetikte, malum onlarda fazla kalmaz bitebilir yazın kullanılmıyorsa, şimdi alsam kışın kullanmak için acaba bozulur mu? cevaplarsan sevinirim.

bu tca yazınkullanılmaz diyorlar, ben çatlaklarım için alacağım ama, yazın kullanılmaz mı? birde uygun fiyatlı bir tca buldum doa kozmetikte, malum onlarda fazla kalmaz bitebilir yazın kullanılmıyorsa, şimdi alsam kışın kullanmak için acaba bozulur mu? cevaplarsan sevinirim.

cnm vucudun gunes grmuyosa yaz kıs ıstedıgın zmn kullan

Bu yaptığınız şeui ilk dfa görüyorum. Bu tam oarak hangi amaç için yapılıyor. Benımcıldım gözenekli yani baya geniş gözenekli ve yağlı bu sorunlarada ıyı gelir mi. Sadece yanaklarda mı kullanılıyor? Burun kenarlarında kullanılmıyor mu ? Çok ilginç ve çOk korkutucu :))):52:

Bu yaptığınız şeui ilk dfa görüyorum. Bu tam oarak hangi amaç için yapılıyor. Benımcıldım gözenekli yani baya geniş gözenekli ve yağlı bu sorunlarada ıyı gelir mi. Sadece yanaklarda mı kullanılıyor? Burun kenarlarında kullanılmıyor mu ? Çok ilginç ve çOk korkutucu :))):52:

gozeneklere ıyı gelıcegını sanmıyorum yalnızca lekeler ıcın bn bır sefer uyguladım lekeler halen duruyor ıse yaradımı dersen etkısı oldu ama 6 8 seans kullanılması grekıyor dedıgın gbı korkunc cahılce uygularsan lekelerden kurtulmayı bırak yenı leke sahıbı olursun tum yuze uygulanıyor gozaltı harıc

tehlikeli bir işlem bu yaa :/

tbıkı thlıkelı bır kez uyguladım ıkıncıye cesaret edemedım acıkcası ugrasmakda ıstemedım cunku cok buyuk bır cılt problemım yok ama dedıgım gbı 5 6 seans uygulanırsa dgru bır bıcımde fydası net grulebılır bnce bı uzman trfından uygulatın dusunun arkadaslar vrsa kas yapalım derken gozumuz cıkmasın

kızlar cok saolun ılk kez uyguladıgım ıcın cok tedırgınım alnımda boyle oldu ama bu kadar kararmamıstı yanı sızce bu normalmı

Merhaba bende %15 aldım bugün 5.gün ve kabul gibi soyuldu ince ince bütün soruymadı silgi tozu gibi aynı ve sürmedigim yere göre cilt rengim koyu zaten cok beyazım kasımın ustu beyaz alnım daha koyu ve 1.5 dk tutmama rağmen çenem burnum soyuldu %40 bir soyulma oldu hametan sürdüm soymadım ve Güneş'te hiç durmadım zaten alerjim var dısarı çıkmadım sizce bu renk farklılığı gidermi solarmı daha beyazlıgıcagıma rengim kırmızılastı hafiften tcakimyasalpeeling.com diye bir siteden aldım lütfen yardımcı olum moralim bozuk cilt rengim pembemsi oldu ne kadar sürede geçer sizce sizinki ne kadar sürede geçti teşşekürler

Back
X