- 26 Nisan 2012
- 280
- 35
- 73
ben yılayıp bepantenin merhem olanı dimi doğru almışım onu sürüyorumm
bepanten merhem yglı oluyor bn bpnten krem kullandım ama tbı nası ıstersen kullanabılırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yılayıp bepantenin merhem olanı dimi doğru almışım onu sürüyorumm
bepanten merhem yglı oluyor bn bpnten krem kullandım ama tbı nası ıstersen kullanabılırsın
yüzümde küçük sivilce gibi kabarcıklar tca uygulamayım dimii
cnm o konuda bı fıkrım yok ama bnde cenemde kucuk yag bezelerı vardı hepsı dısarı cıktı ve suan yoklr
üstüne tca kullandınmı yanii
evet cnm hnı burun kenarlarında flnda olur ya gıcık bı durum cenemde vrdı tca uyguladugumda ucuk gbı dısa vurdu sonra o gun bu gundur yok ama senı ynlıs yonlerdrmek ıstemem sonuc kotu de olabılır
bu tca yazınkullanılmaz diyorlar, ben çatlaklarım için alacağım ama, yazın kullanılmaz mı? birde uygun fiyatlı bir tca buldum doa kozmetikte, malum onlarda fazla kalmaz bitebilir yazın kullanılmıyorsa, şimdi alsam kışın kullanmak için acaba bozulur mu? cevaplarsan sevinirim.
düzeldimi cnm yüzün hala dvm ediyormsn tca ya
Bu yaptığınız şeui ilk dfa görüyorum. Bu tam oarak hangi amaç için yapılıyor. Benımcıldım gözenekli yani baya geniş gözenekli ve yağlı bu sorunlarada ıyı gelir mi. Sadece yanaklarda mı kullanılıyor? Burun kenarlarında kullanılmıyor mu ? Çok ilginç ve çOk korkutucu :)))![]()
tehlikeli bir işlem bu yaa :/
suan bu hlde yuzum esksınden ıyı dıyebılırım ama alnımdakı srundan kurtulmam mumkun olmıck hrldeEki Görüntüle 435646 Eki Görüntüle 435645
gerçekten çok başarılı bu resmi gördüktenten sonra hemen bende denemeliyim...
kızlar cok saolun ılk kez uyguladıgım ıcın cok tedırgınım alnımda boyle oldu ama bu kadar kararmamıstı yanı sızce bu normalmı