Kızlar 22 haftalık gebeliğinde olan şiddetli kanama:((

sebebim_sensin

yavrusunun annesi
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
72
2
46
Ankara
Cumartesi akşamı yemek yemeye hazırlanırken gözümü hastanede açmışım.Oğlum babasını arayıp haber vermiş.1 gün hastanede yattıktan sonra evde yatmam şartıyla taburcu oldum,fakat leke geliyor.benim için dua edin lütfen:((
Bebeğimi kaybetmek istemiyorum:(((:5:

Son düzenleme:
Cumartesi akşamı yemek yemeye hazırlanırken gözümü hastanede açmışım.Oğlum babasını arayıp haber vermiş.1 gün hastanede yattıktan sonra evde yatmam şartıyla taburcu oldum,fakat leke geliyor.benim için dua edin lütfen:((
Bebeğimi kaybetmek istemiyorum:(((:5:

geçmiş olsun canım dualarımız seninle stres olmamaya çalış bebişin seninle kalacak iyi düşün iyi olsun

çokk geçmiş olsun hiç stres yapma iyi düşün iyi olsun.

bir arkadaşım çok zor hamile kaldı tüp bebek tedavisi gördü vs sonra doğal yolla hamile kaldı ve gebeliği boyunca nerdeyse sürekli kanamsı vardı günlerce adet gibi sürerdi. şu an melek gibi bir kızı var 2 yaşına yaklaştı. sen de bebeğini kucağına sağlıcakla alacaksın inşallah. dinlen hiç yoma kendini.

Canım çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın. Ben de cumartesi günü yattığım sırada bir öksürmeyle ortalık kan gölü oldu. Aniden boşaldı kan. Hemen doktora gittik. Kesede ya da rahimde kanama göremediler. Hatta bana inanmayıp koyduğum pede baktılar. Hastaneye gidene kadar kanama çok çok azalmıştı. Peddeki kan az olunca çok önemli değil dediler. Ama benim bildiğim bir damla kan bile olmamalı gebelikte. Neden bu kanamaların sebebini bulamıyorlar bir türlü anlayamıyorum bende. Sürekli stres içinde yaşamak çok kötü. Hele seninki daha da kötüdür koca bebek olmuş. İnşallah sağlıcakla atlatır ve bebeğini kucağına alırsın canım. Bebeği alırız demek ne kolay öyle. Önce sebep bulsunlar...Hala devam ediyor mu kanaman. Benimki hafif kahverengi lekelenme tarzında devam ediyor.

Canım çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sana bağışlasın. Ben de cumartesi günü yattığım sırada bir öksürmeyle ortalık kan gölü oldu. Aniden boşaldı kan. Hemen doktora gittik. Kesede ya da rahimde kanama göremediler. Hatta bana inanmayıp koyduğum pede baktılar. Hastaneye gidene kadar kanama çok çok azalmıştı. Peddeki kan az olunca çok önemli değil dediler. Ama benim bildiğim bir damla kan bile olmamalı gebelikte. Neden bu kanamaların sebebini bulamıyorlar bir türlü anlayamıyorum bende. Sürekli stres içinde yaşamak çok kötü. Hele seninki daha da kötüdür koca bebek olmuş. İnşallah sağlıcakla atlatır ve bebeğini kucağına alırsın canım. Bebeği alırız demek ne kolay öyle. Önce sebep bulsunlar...Hala devam ediyor mu kanaman. Benimki hafif kahverengi lekelenme tarzında devam ediyor.

canım kanamam olduktan üç hafta sonra doğum yaptım 25 haftalık kızım 840 gr ağırlığında dünyaya geldi ve şuan hala hastanede.rabbim kimseye yaşatmasın

Son düzenleme:
Canim cok gecmis olsun rabbim bebegini size bagislasin.. eylul annelerindeydin yanlis hatirlamiyorsam degilmi.. kanamanin sebebi neden oldu peki.

Back
X