Kızlar 27 haftalık gebelık

ipekkkkkkkkkk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
108
15
13
30
Kızlar ben dıer çocuklarımda hep özele gıttım ama bunda ılk defa duzenlı olarak devlette bı doktora gıdıyorum hıc başkada bı doktora gıtmedım 14 haftamda cınsıyet ıcın gıttıgımde bak emın deılım söylüyorum ama net deıl kıza benzettım dedı 18 haftamda gıttım bacak üstte atmış ama yüzde doksan kız dedı 22 haftamda tekrar gıttım bacak arasını açmıyor dedı yanı sınır 27 haftandayım buseferde baktı göremiyorum görsem nıye soylemıyım dıyor kızmı erkek mı dermısınız dedım goremıyorum gostermıyor kız heralde dıyor böyle başına gelen varmı

Fetal ana yaptırdınız mı orada kesin çıkıyor
Yok yaptırmadım bazı sıkıntılardan dolayı ama özele gıdıcem ayın 15 sınde renklı ultrosyon ıstıycem bırde ama bu haftalığa kadar bılmemesı benı şaşırttı kız kelımesını ağzına alıyor görmüyorum dıyor bazen tahmın dıyor bazen nazlı kız heralde dıyor

Detaylı ultrason yaptırdınız mı

Kızımda bende devlete gidiyordum 30haftama yakindim söyledi kız diye devlette göstermiyor diyordu aynı size dedikleri gibi en son özel de net öğrendim kızmış sağlıkla doğsun inşallah cnm sizinkide

Yani bılmıyorum bende özelde hep baktırdım 12 haftamda soyledıler hemen bunda böyle olunca şaşırdım yanı 27 haftamda böyle olunca ya bacak üstte atmış dıyor yada bacaklarını katmış açmıyor dıyor ama kız nazlanıyor heralde dıyor bende anlamadım

Bunun devlet hastanesiyle hiç bir alakası yok ben iki çocuğumda da devlete gittim ilki kızdı 16da söyledi(daha öncesinde sorduğumda 16dan önce olmaz demişti), ama ikinci erkekti 12haftalıktı doktor kemik yapısı erkek dedi ama hep arkası dönüktü 16da oan denk geldi devlette başka doktora gittim orda bebeğin pozisyonu uygundu direk bacak arası göründü erkek olduğu kesin belli olmuştu çikolata falan yiyebilirsiniz doktora gitmeden önce bebek hareketlenir bacak arası görülür belki yada illa istiyorsanız devlette başka doktora gidin

Ya bacak arasını benım ıstedıgım gıbı açmıyor dıyor kemık yapısına gelınce bende senın gıbı düşünüyordum kemık yapısından anlaşılır dıe ama bazı kız bebeklerde ırı olduğu ıcın erkek dıyolarmıs mesela onuda duydum bana hep kız ama cınsıyetını görmüyorum dıyor kıza benzetme yapıyor en son gıttıgımde zaten net bı sekılde gormedıgıno soyledı bacak arasını acmıosun ya neler yedım yıne karnıma vurdu vurdu goremıyorum dıyor

Kızımda bende devlete gidiyordum 30haftama yakindim söyledi kız diye devlette göstermiyor diyordu aynı size dedikleri gibi en son özel de net öğrendim kızmış sağlıkla doğsun inşallah cnm sizinkide
Bende zaten 27 haftamdayım hala gostermıyor dıyor bacaklarını benım ıstedıgım gıbı açmıyor dıyor ama erkek olsa anlaşılırdı dıe tahmın edıyorum bende kız hıssedıyorum ama doktor bana öyle yansıttı kesın kız nazlanıyor falan dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…