• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 28 günde 1 adet görmeyenlerin yumurtlama zamanlarını bilen var mı?

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
kızlar 28 günde 1 adet görmeyenlerin yumurtlama zamanlarını bilen var mı?benim reglim 28 günde 1 olmuyor ayda bir oluyor.yani bu ay 25inde hastalandıysam gelecek ay da 25inde regl oluyorum.yani bu internette verilen hesaplara uymuyor.normalde adetin ilk gününden sonra 12 ile 16.günler arası yumurtlama imiş.bizimki nasıl?25 mayısta regl oldum yarın kürtaj sonrası 3 ayı dolduruyorum artık hayırlısı ...:sm_cool:

kızlar 28 günde 1 adet görmeyenlerin yumurtlama zamanlarını bilen var mı?benim reglim 28 günde 1 olmuyor ayda bir oluyor.yani bu ay 25inde hastalandıysam gelecek ay da 25inde regl oluyorum.yani bu internette verilen hesaplara uymuyor.normalde adetin ilk gününden sonra 12 ile 16.günler arası yumurtlama imiş.bizimki nasıl?25 mayısta regl oldum yarın kürtaj sonrası 3 ayı dolduruyorum artık hayırlısı ...:sm_cool:

canım en iyi yumurtlama gününü sen bilebilirsin sendeki bazı değişiklikler haber verir sana hiçbir zaman benimki otamatik hesaplayıcıları tutmuyor bazen çok erken bazense çok geç yumurtladığım oluyor sen vücut ısını takip edebilirsin yada kasık ağrısı türü batmaların yumurtlamanın habercisidir ama en önemlisi akıntı eğer akıntın sümüksü uzayan bir hal aldıysa yumurtlamak üzeresinsir yada yumurtlamış olabilirsin bunları takip edecek olursan bulursun bende 2 gün sonra kürtaj sonrası 7 ayımı doldurmuş olacam tekrar bebişli günler diliyorum canım inşallah allah c.c cümlemize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Genelde yumurtlama adetin 15 ile 21. gunler arasinda oluyor ve yumurtlama oldugu zaman kasiklarda agri ates basmasi falan oluyor yani burdanda anlayabilirsin.

Back
X