• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 3 gün iyi 5 gün kötüyüm sabh içim daralmış bir şekilde uyandım göğsüm sıkışmış

aslında beni en çok üzen kızın istediği gibi davranabilmesi istediğinde yanında istediğinde kendi ofisinde hiç utanma yok hiç üzelme yok kaldıkları yerden devam ediyorlar bu kadar pisliğimiz çıktı azıcık geride duralım yok tam tersine makaraya devam tabi kocasının henüz kulağına gitmedi ondandır bu rahatlıkları

Ozaman hala sevgililer o kadınla ?
Sevgilin hala sana inkar ediyor mu ya da konusuyormusunuz yoksa tamamen ilişiği kestin mi onunla ?

Ozaman hala sevgililer o kadınla ?
Sevgilin hala sana inkar ediyor mu ya da konusuyormusunuz yoksa tamamen ilişiği kestin mi onunla ?

canım güya barıştık ve beni hiç bir şekilde üzmüyor kötü bir şey söylemiyor ama hala beraberler bundan eminim beni onun yanındayken kesinlikle aramıyor onu da benm yanımdayken ikimizi idare ediyor ben de her şekilde belli ediyorum hala beraber olduğumuzu ve benmki ne dersem yapıyor ama idare ettiği çok açık ortada samimi değil bende hiç takmıyorum hiç aramıyorum ne yapacağımı söylemiyorum arıyor açmıyorum aaa pardon arabada unutmuşum diyorum falan filan işte ve bunları yapınca çıldırıyor hayırdır çok değiştin diyor

Rabbim daha kötüsünden korusun her şey geçecek elbet:16:

aminn canm aynen ilk başlarda çok daha kötüydüm berbat bir haldeydim şimdi onları yan yana görünce suratlarına bakıp sırıtıyorum bu kadar alıştım acıya ama biliyorum ki bu yanlarına kalmayacak

canım güya barıştık ve beni hiç bir şekilde üzmüyor kötü bir şey söylemiyor ama hala beraberler bundan eminim beni onun yanındayken kesinlikle aramıyor onu da benm yanımdayken ikimizi idare ediyor ben de her şekilde belli ediyorum hala beraber olduğumuzu ve benmki ne dersem yapıyor ama idare ettiği çok açık ortada samimi değil bende hiç takmıyorum hiç aramıyorum ne yapacağımı söylemiyorum arıyor açmıyorum aaa pardon arabada unutmuşum diyorum falan filan işte ve bunları yapınca çıldırıyor hayırdır çok değiştin diyor

Durum bu mu cidden ? Sen gerçekten o adamın sana sölediği o kelimeyi hakediyorsun
Bi git allahını seversen kime ne anlatıyoruz.

aminn canm aynen ilk başlarda çok daha kötüydüm berbat bir haldeydim şimdi onları yan yana görünce suratlarına bakıp sırıtıyorum bu kadar alıştım acıya ama biliyorum ki bu yanlarına kalmayacak

Ne kadar yüzsüz vicdansız insanlar var sinirleniyorsun sen acı değil seninki aslında kızgınlık sinir canım üzme kendini daha da güçlen böyle bir pislikten kurtulmuşsun :47:

Kalemero sen bu adamla barışmayı nasıl kendine yakıştırdın.... Bence unut bu adamı... yaşadıklarını hayal olarak gör ve unut temizle zihnini ne zaman aşkları başladı ne yapıyorlar... kadını -bırakacak hepsi boşş.. bırak artık sen bırakmadıkça o sıkıntılarda gitmeyecek... a

kabul et o adam seni bir kere bırakmış artık sende onu bırak....

Birde sağlığın işinden önemli...

her gün kendine eziyet edeceğine ...
ne kadar kendine baksan dik durmaya çalışsanda onların umrunda değilsin... sen sadece kendini kandırıyorsun.... ben hergün böyle adi kişilerle yüz yüze bakamıyorum midem kaldırmıyor der başka işe geçersin....

Son düzenleme:
Durum bu mu cidden ? Sen gerçekten o adamın sana sölediği o kelimeyi hakediyorsun
Bi git allahını seversen kime ne anlatıyoruz.

canm benm bu adamla olma amacım farklı kızmana gerek yok burda her şeyi yazamıyorum

aslında kendimi çok iyi bir şekilde toparlamıştım ama birden başa döndüm bu sabah itibariyle, geçer diye bekledim kendimi çok dinlememeye çalıştım ama olmadı :(

Demek ki kendini toparlayamamışsın tam olarak.

Zaten bunun için zaman geçmeli; en iyi ilaç o.
Hem bir iyi bir kötü olmak bu sürecin bir parçası.

Nlp, eft yöntemleri var yaşanan sıkıntıları aşabilmek için.
Nette arat ve uygulamalara bak bence.

Kalemero sen bu adamla barışmayı nasıl kendine yakıştırdın.... Bence unut bu adamı... yaşadıklarını hayal olarak gör ve unut temizle zihnini ne zaman aşkları başladı ne yapıyorlar... kadını -bırakacak hepsi boşş.. bırak artık sen bırakmadıkça o sıkıntılarda gitmeyecek... a

kabul et o adam seni bir kere bırakmış artık sende onu bırak....

zaten o adamı artık ne tenim ne ruhum kabul ediyor içime sinmiyor ki bende işi zorlaştırıyorum tekrar bir olay patlak versin rezil edeyim istiyorum aralarında bir şey olmadığına inanmış gibi davranıyorum durum bu hıı bu adamla bu şekilde devam etsem de aynı durumda olacağım olmasamda bu durumda olacağım haa şu an beraber olarak hala süreci uzatıyorum bazen zor durumda bırakıyorum bu da beni mutlu ediyor hıncımı alıyorum offf ne bileyim hiç bu kadar zayıf olabileceğimi düşünmemiştim hayatımın hiç bir döneminde

canm benm bu adamla olma amacım farklı kızmana gerek yok burda her şeyi yazamıyorum

Beni kandır burdaki başkasını kandır ama şu söylediğini aynaya geçerek bir kendine sesli söyle.Bak bakalım söyleyebiliyormusun.Kendini kandırma.
Farzette adam hakkında yazdıklarını da gördüm.Tekrardan diyorum beni kandırabilirsin ama kendini kandıramazsın.

Ne kadar yüzsüz vicdansız insanlar var sinirleniyorsun sen acı değil seninki aslında kızgınlık sinir canım üzme kendini daha da güçlen böyle bir pislikten kurtulmuşsun :47:

aslında evet bir insan nasıl bu kadar yüzüsz olabilir diye sinirleniyorum hiç bişey olmamış süt gibi ak first lady hazmedemiyorum bu kadar pislikken eli yüzü nasıl böyle olabiliyor insanın yüzü kızarır utanır vicdanı sızlar 2 kuruş fazla para için işte rahat etmek için bu kadar şey yapılır mı ayıp ya

aslında evet bir insan nasıl bu kadar yüzüsz olabilir diye sinirleniyorum hiç bişey olmamış süt gibi ak first lady hazmedemiyorum bu kadar pislikken eli yüzü nasıl böyle olabiliyor insanın yüzü kızarır utanır vicdanı sızlar 2 kuruş fazla para için işte rahat etmek için bu kadar şey yapılır mı ayıp ya

İnsanlar gerçekten hep menfaat çıkar ilişkisi yazık diyorum sadece :51:

Beni kandır burdaki başkasını kandır ama şu söylediğini aynaya geçerek bir kendine sesli söyle.Bak bakalım söyleyebiliyormusun.Kendini kandırma.
Farzette adam hakkında yazdıklarını da gördüm.Tekrardan diyorum beni kandırabilirsin ama kendini kandıramazsın.

canm neden seni kandırayım ya da buradaki başka birini buraya yazma sebebim her şeyi konuşabilmek

zaten o adamı artık ne tenim ne ruhum kabul ediyor içime sinmiyor ki bende işi zorlaştırıyorum tekrar bir olay patlak versin rezil edeyim istiyorum aralarında bir şey olmadığına inanmış gibi davranıyorum durum bu hıı bu adamla bu şekilde devam etsem de aynı durumda olacağım olmasamda bu durumda olacağım haa şu an beraber olarak hala süreci uzatıyorum bazen zor durumda bırakıyorum bu da beni mutlu ediyor hıncımı alıyorum offf ne bileyim hiç bu kadar zayıf olabileceğimi düşünmemiştim hayatımın hiç bir döneminde

ben senin daha önceki anlattıklarını biliyorum 100 kere rezil ettin ama adam pişkin yüzüne tükrü yarabbi şükrü der...

o yüzden sen kendine olan saygını bozma ... aklında olanları kini öfkeyi yaz söz bitir artık...

birine 10 kere kızdın laf saydın işler değişmedi... değişmeyecek...

Allah sınavınında yanlış yoldasın bunu bil... yapmaman gerekn şeyler yapıyorsun ve Allahın sana yardım etmesini istiyorsan artık tüm kirli düşüncelerini temizle... öfke kin nefret öç alma bunlar hep sınavının yanlış yolları unutma...

onlar neden mutlu ben değilim diyorsun... neden mutlular onlar yaşamaya devma ediyorlar sen yaşamaya devam etmiyorsun..

bırak demesi kolay ama sen sadece maneviyatla düzelebilirsin birde doktorla...

kalemero 10 tane konu açtı herkese anlattıı ama içindekileri atamadı... tek isteği o adamla tekrar birleşmek mucize istiyor ve adamın tekrar dönmesi istiyor... gerçek insanın canı yakar ama canım yanmadığında gerçekleri göremiyorun...

sen onu geri istemeyi bırakmadıkça bunlar geçmeyecek...

Back
X