• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar 3 gün iyi 5 gün kötüyüm sabh içim daralmış bir şekilde uyandım göğsüm sıkışmış

ben senin daha önceki anlattıklarını biliyorum 100 kere rezil ettin ama adam pişkin yüzüne tükrü yarabbi şükrü der...

o yüzden sen kendine olan saygını bozma ... aklında olanları kini öfkeyi yaz söz bitir artık...

birine 10 kere kızdın laf saydın işler değişmedi... değişmeyecek...

Allah sınavınında yanlış yoldasın bunu bil... yapmaman gerekn şeyler yapıyorsun ve Allahın sana yardım etmesini istiyorsan artık tüm kirli düşüncelerini temizle... öfke kin nefret öç alma bunlar hep sınavının yanlış yolları unutma...

onlar neden mutlu ben değilim diyorsun... neden mutlular onlar yaşamaya devma ediyorlar sen yaşamaya devam etmiyorsun..

bırak demesi kolay ama sen sadece maneviyatla düzelebilirsin birde doktorla...

aynen adamın yüzünede tükürdüm ama nuh dedi peygamber demedi ama sanırım adamdaki hastalık sekse düşkünlük yakın bir arkadaşıyla konuştum sürekli vardı sen bilmiyordun dedi bana ama bunda fena yakaladın dedi adamda sapıklık...
aslında evet allaha havale edip yoluma devam etmem lazım benm canımın yandığının 10 misli canları yanar eminim hakkım çok emeğim çok iyi niyetim var .... gerçekten dışardan göründüğü kadar kolay basit değil ama sabredip bu pislikten çıkmam lazım hala içindeyim çünkü

aynen yazık ki ne yazık ama vicdan yok, akıl yoldan çıkarmış ama vicdan aklı yola sokarmış

Herkes için geçerli değil maalesef unutacaksınız başka türlü azalmaz ya da aynı ortamda olmayacaksınız başka türlü aşılmaz ya da aşılması çok uzun sürer :31:

merhaba kızlar yaşadığım kötü olayların etkisinden hala kurtulamadım 3 gün iyiyim 5 gün kötü :( bu sabah uyandığımda içim daralmış göğsüm sıkışmış bir şekilde uyandım ağlamaklı sanki her şey çok kötü olacakmış gibi bir his var içimde her şey tepe taklak olacakmış gibi hiç bir şeyi düzeltemeyecekmişim gibi :( az önce gene aklıma geldi olaylar içim sıkıldı gözlerim doldu kendimi dışarıya zor attım beraber beslediğimiz köpeğimiz vardı onun yanına gittim ona anlattım her şeyi ağladım o bile anlıyor ne kadar üzgün olduğumu :(

not : içimdeki sıkıntının sebebi ihanete uğramış olmam ve o insanların sefa içinde yaşayıp benm böyle acı çekmem aldattığı kadın evli şu an işte havasından geçilmiyor bende tam tersine içim kan ağlıyor ama dışarıya karşı güçlü görünmeye çalışıyorum offff dinmedi içimdeki fırtına

Kitap okumayı severim derseniz size bir kitap önereyim? Aynı sizin gibi çok umutsuz ve mutsuzken bana feci yardımı dokundu. Üstelik gerçekten daha ilk günlerden etkisini görüyorsunuz. En azından ben teknikleri uyguladığım ilk gün bile çok çok iyiydim, şaşırmıştım hatta

Bu tür acıların dalgalanma dönemi vardır. Sizin kendinizi 3 gün iyi, 5 gün kötü hissetmenizin sebebi bu...

Yalnız her üzüntü dalgası dönemi geldiğinde, bir sonrakini daha az acıyla atlatacaksınız, taa ki tamamen unutana kadar...

Unutma sürecini hızlandırmanın tek yolu ise; acil olarak kendinize değer vermeye başlamanızdır. Bu tür alçakça ihanetler ve sonrasında yaşanan kötü olaylar, hiç hakedilmediği halde kişinin özsaygısını ve kendine güvenini yitirmesine neden olabilir. Bu durum; giderek acı veren kişiye daha çok bağlanma, ondan başka hiçbirşeyin ona iyi gelmeyeceği gibi bir yanılsama ya da kötü olayların hiç olmadığı eski zamana dönebilme düşüncesine saplanmaya neden olabilir. Böyle olmaması için; mümkünse o kişinin olduğu ortamdan uzaklaşmak(göze alınabiliyorsa iş/ofis/şube değiştirmek), enerjisi yüksek insanlarla vakit geçirmek, düzenli olarak spor yapmak, meşgul olacak bir hobi bulmak( yeni bir kursa yazılmak vb)... muhakkak yapılmalıdır.

Kitap okumayı severim derseniz size bir kitap önereyim? Aynı sizin gibi çok umutsuz ve mutsuzken bana feci yardımı dokundu. Üstelik gerçekten daha ilk günlerden etkisini görüyorsunuz. En azından ben teknikleri uyguladığım ilk gün bile çok çok iyiydim, şaşırmıştım hatta

günaydın evet kitap okumayı severim ismini söylersen bir deneyeyim umarım benm içinde yararlı olur

Back
X