ben senin daha önceki anlattıklarını biliyorum 100 kere rezil ettin ama adam pişkin yüzüne tükrü yarabbi şükrü der...
o yüzden sen kendine olan saygını bozma ... aklında olanları kini öfkeyi yaz söz bitir artık...
birine 10 kere kızdın laf saydın işler değişmedi... değişmeyecek...
Allah sınavınında yanlış yoldasın bunu bil... yapmaman gerekn şeyler yapıyorsun ve Allahın sana yardım etmesini istiyorsan artık tüm kirli düşüncelerini temizle... öfke kin nefret öç alma bunlar hep sınavının yanlış yolları unutma...
onlar neden mutlu ben değilim diyorsun... neden mutlular onlar yaşamaya devma ediyorlar sen yaşamaya devam etmiyorsun..
bırak demesi kolay ama sen sadece maneviyatla düzelebilirsin birde doktorla...
aynen adamın yüzünede tükürdüm ama nuh dedi peygamber demedi ama sanırım adamdaki hastalık sekse düşkünlük yakın bir arkadaşıyla konuştum sürekli vardı sen bilmiyordun dedi bana ama bunda fena yakaladın dedi adamda sapıklık...
aslında evet allaha havale edip yoluma devam etmem lazım benm canımın yandığının 10 misli canları yanar eminim hakkım çok emeğim çok iyi niyetim var .... gerçekten dışardan göründüğü kadar kolay basit değil ama sabredip bu pislikten çıkmam lazım hala içindeyim çünkü