Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32+6 haftalığım dün gittiğimde dr a bebeğimin kilosu 1930gr çıktı dr um zayıf dedi canım çok sıkıldı karın çevresi 2 hafta gerideymiş her yediğimede dikkat ediyorum üstelik yaa ne yapsam tombiş olur kızlar![]()
kızlar şuan 39+0 ım. haftalk kontrollerim var. Her haftada bebeğimin kilosuna bakıyor dr. ne kadar da dogru sonuç vermeyebilir dese de. 3030 dedi bu hafta . geçen hafta 2990 demişti. eee şimdi benim bebeğim son haftalarında daha ii alması gerekirken sadece 40 gr mı almış 6 günde![]()
32+6 haftalığım dün gittiğimde dr a bebeğimin kilosu 1930gr çıktı dr um zayıf dedi canım çok sıkıldı karın çevresi 2 hafta gerideymiş her yediğimede dikkat ediyorum üstelik yaa ne yapsam tombiş olur kızlar![]()
kesinlikle harnup pekmezi canım çok faydasını göreceksin ..bak burdaki arkadaşta pekmezle bebişine kilo aldırdı .ben ne zaman pekmezi bıraksam hemen ultrasonda fark ediyor.
sen daha doğum yapmadın mı:):)
yeterli canım bence onu bide doğurması var üzülme doğduktan sonra sütünle büyür gider inşallah..hem zayıf değil bence normal
teşekkür ederim..
kızlar ben hala bekliyorum bebeğimi :) 40+3 üm... erkek bebek sanırım gününü ii doldurcak :) geçmiyo artık zaman.. cuma gününe kadar bekliycem doğum gerçekleşmezse sezaryan olmayı düşünüyorum. korkuyorm çünkü bişi olmasından.Allah korusun yavrumu.![]()
bende bu tür sıkıntılar yaşamaktan korkuyorum Allah korusunDikkat et kendine ben de 40+5te doğurdum kzıım kakasını yaptığı için sezeryana aldılar.Senin paşa inşallah bir an evvel sorunsuz gelir![]()
selam kızlar, merak ettiğim süt ve pekmezi ne kadar tükettiniz günde? ben pekmezi yemek kaşığı ile 3 kaşık falan içiyorum, siz ne kadar içtiniz acaba? süt ise hergün 2 bardak içiyorum..
selam kızlar, merak ettiğim süt ve pekmezi ne kadar tükettiniz günde? ben pekmezi yemek kaşığı ile 3 kaşık falan içiyorum, siz ne kadar içtiniz acaba? süt ise hergün 2 bardak içiyorum..