Doğuma Hazırlık Kızlar 35.haftadayım dün gece suyum geldi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sloppy

Mother to be
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
62
0
286
İstanbul
Hala hastanedeyim ve saat 9 oldu hala suyum geliyor ve bekliyorum. Doktorum bekliyeceksin dedi. Beklemek çok zor. Enfeksiyona karşı antibiyotik ve bebişimin ciğerleri için başka bir iğne yapıyorlar. Yazmak istedim

Hala hastanedeyim ve saat 9 oldu hala suyum geliyor ve bekliyorum. Doktorum bekliyeceksin dedi. Beklemek çok zor. Enfeksiyona karşı antibiyotik ve bebişimin ciğerleri için başka bir iğne yapıyorlar. Yazmak istedim

hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. neden bekletiyorlar normal doğum yaptırmak için mi ?

hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı sıhhatli şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. neden bekletiyorlar normal doğum yaptırmak için mi ?

Evet normal doğum için sanırım. Onlar da ne kadar bebiş karnında kalırsa o kadar iyi dedi. Serum takviyesi ile bekletiyorlar.

Evet normal doğum için sanırım. Onlar da ne kadar bebiş karnında kalırsa o kadar iyi dedi. Serum takviyesi ile bekletiyorlar.

suyunun gelmesini durdurup bir süre daha hamileliğinin sürmesini istiyorlar anladığım kadarıyla. bir arkadaşta geçen gün su geldi. iki gün yattı hastanede şimdi evine göndermişler. hakkında hayırlısı ne şekildeyse öyle olsun inşallah

suyunun gelmesini durdurup bir süre daha hamileliğinin sürmesini istiyorlar anladığım kadarıyla. bir arkadaşta geçen gün su geldi. iki gün yattı hastanede şimdi evine göndermişler. hakkında hayırlısı ne şekildeyse öyle olsun inşallah

o arkadaş doğum yapmadan mı eve gitti? bana suyun geldiyse bebek doğacak artık dediler şu an sadece hastane odasında bekliyoruz

[SUP][/SUP]
o arkadaş doğum yapmadan mı eve gitti? bana suyun geldiyse bebek doğacak artık dediler şu an sadece hastane odasında bekliyoruz

arkadaşta iki defa yarım bardak kadar su gelmişti. doktora bir gün sonra gitti. iki gece hastanede tuttular. bugün eve göndermişler.

bende oğlumu suyum gelmesi nedeniyle 34 haftalık doğurdum ve doktorum beni direk normal doğuma almıştı 17 saat suni sancı çektim ve sağlıkla sorunsuz bir şekilde doğum yapmıştım oğluşumu küveze bile almadılar seni neden bekletiyorlar ki :26: inşallah sağlıkla sorunsuz bir şekilde bebişini kucağına alırsın bu arada suyu gelen hamile bir kadına serum bağlayıp eve göndermeleri banada tuhaf geldi doğrusu :44: benim arkadaşımın bir akrabası 39 haftalıkken suyu gelmesi nedeniyle hastane gidiyor doktoru iki gün bekletiyor ve iki gün sonra doğuma girdiğinde bebeğinin karnında öldüğü anlaşılıyor böyle ihmalci gamsız doktorlar var suyun gelmesi önemli bir durum doğumun başladığının habercisidir bana doktorum böyle söylemişti :26:

1 saat önce 4 antibiyotik iğnemide yaptılar. Müşahede altında bekletiyorlar. Serum 2 tane verdiler daha vermediler. 2 saatte bir nst ölçümü ve tansiyon nabız kontrolü yapılıyor. Suyum gelmeye devam ediyor ancak ilk durumki gibi değil. Nispeten azaldı. Hemşireler ilede görüştük BEBİŞİMİZİ almadan gidemeyeceğimizi söylüyorlar. Muhtemelen 2 günlük süreyi bekletiyorlar. Paylaşmak istedim. Dularınızı bekliyorum. Uykum hiç yok bu arada stresten dolayı değil boş boş oturmaktan :) Tdavim Bursa Pembe Mavi isimli hastanede yapılıyor. Sizde olmasanız vakit geçmiyor. Hemşireler devamlı istirahat etmemi söylüyor...

1 saat önce 4 antibiyotik iğnemide yaptılar. Müşahede altında bekletiyorlar. Serum 2 tane verdiler daha vermediler. 2 saatte bir nst ölçümü ve tansiyon nabız kontrolü yapılıyor. Suyum gelmeye devam ediyor ancak ilk durumki gibi değil. Nispeten azaldı. Hemşireler ilede görüştük BEBİŞİMİZİ almadan gidemeyeceğimizi söylüyorlar. Muhtemelen 2 günlük süreyi bekletiyorlar. Paylaşmak istedim. Dularınızı bekliyorum. Uykum hiç yok bu arada stresten dolayı değil boş boş oturmaktan :) Tdavim Bursa Pembe Mavi isimli hastanede yapılıyor. Sizde olmasanız vakit geçmiyor. Hemşireler devamlı istirahat etmemi söylüyor...

Allah inşallah sağlıklı doğum ve bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. durup dururkenmi suyunuz geldi? bu aralar bende evde yalnız olduğum için stresliyim ya bişey olursa diye ama işleri yapınca belim ve karnıma ağrılar giriyor erken olur diye korkuyorum açıkcası:( gerçi 34. haftadan sonra sakın korkmayın diyor doktorlar umarım hayırllı haberlerini alırız

Arkadaşım sakın bir iş yapma, eğilip doğrulma, fazla hareket etme. Suyum durup duruken geldi. Gece su içmeye kalktım ve geldiğini farkettim. Az önce tekrar görüştük doktorumuzla. Çok net konuştu. Bebeği almadan size burdan çıkış yok dedi. Suyun az gelmesi konusunda da bazen bebek hareket eder ve suyun geldiği yolu kapatabilir dedi. Eve gönderme konusu çok riskli her an enfeksiyon kapabilir anne adayı dedi. Bu sabah 4 te geldik ve bebeğin ciğerlerinin dış dünyaya uyumu için iğne vurdular. Doğum fizyolojik olarak başladı dediler. iğnenin tam olrak faydası 48 saat içinde oluyormuş. Yani bir terslik olmazsa maksimum Perşembe sabahı bebiş gelecek Allah'ın izniyle. Ama o zamana kadar sancım gelirse hemen doğuma alacaklar. Sancı gelmez ise Suni sancı ile doğum olacak. Benimde eşim dün yanımda değildi. Suyum gelmeden 3-4 saat önce eve geldi. şanslıydım yani.

03.35 te yani tam 24 saat sonra kasıklaırımda bir ağrı ile uyandım zaten bana geceden malum olmuştu. Uyumam gerektiğini biliyordum ama sanki jetleg olmuşçasına dimdik ayakta idim. 12 civarı gözlerimi yumdum ve tam saat 03.35 te birden uyandım. 5 dakika sonra hemşire antibiyotik için geldi. damardan verdi hemen lavaboya. biraz adet sancısının başlangıcına benzer kan geldi ve şimdi sancıyor. anladım bundan sonrasını.Allah bize yardım etsin. Allah utandırmasın. Amin.

Allah yardımcın olsun canım.. dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.. dualarımız seninle.. lütfen haber ver bizede:nazar::nazar::nazar:

03.35 te yani tam 24 saat sonra kasıklaırımda bir ağrı ile uyandım zaten bana geceden malum olmuştu. Uyumam gerektiğini biliyordum ama sanki jetleg olmuşçasına dimdik ayakta idim. 12 civarı gözlerimi yumdum ve tam saat 03.35 te birden uyandım. 5 dakika sonra hemşire antibiyotik için geldi. damardan verdi hemen lavaboya. biraz adet sancısının başlangıcına benzer kan geldi ve şimdi sancıyor. anladım bundan sonrasını.Allah bize yardım etsin. Allah utandırmasın. Amin.

merhaba canım
inşallah bebeğini kucağına almış ve mutlusundur. merak ettim seni

Merhaba arkadaşlar. veeee kızım geldi. Baştan anlatayım.Gece 3.30 gibi sancım geldi 3 cm açılmıştı. Doğum sancısı malum beklemeye aldılar. Saat 10 a kadar sancım artarak devam etti. Normal doğum denildi ve saat 11 itibariyle 8 cm açılmayla kendimi doğumhanede buldum. 3.ıkınmada kızım kucağımdaydı. Allahıma şükürler olsun. Her şey yolunda. Duasnı eksik etmeyen herkese teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. veeee kızım geldi. Baştan anlatayım.Gece 3.30 gibi sancım geldi 3 cm açılmıştı. Doğum sancısı malum beklemeye aldılar. Saat 10 a kadar sancım artarak devam etti. Normal doğum denildi ve saat 11 itibariyle 8 cm açılmayla kendimi doğumhanede buldum. 3.ıkınmada kızım kucağımdaydı. Allahıma şükürler olsun. Her şey yolunda. Duasnı eksik etmeyen herkese teşekkürler.

Ayyy ne güzel ya. Bebişini kucağına almışsın hemde çok rahat bir şekilde. Darısı bizlerin de başına inşallah.
Allah sana kızınla güzel, huzurlu bir yaşam versin ailenle beraber inşallah.

Son msjını okumamıştım cnm,çok tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün inş..:nazar:Rabbim bize de senin gibi doğumlar nasip etsin inş..:34:

Back
X