• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR 40.HAFTADAYİM BAKAR MİSİNİZ LUTFEN

sunay12112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
53
17
3
32
Kizlar ben bugjn kontrole gittim daha dogrusu 2 3 gunde bir gidiyorum artik 40.haftam.bugun oldu 3800 kiz cocugum olcak insallah fakat bende ne sancı ne baska bsey hic bwey yok doktor pazartesine kadar dogmazssa yatircaz dedi korktum gelir mi sizce

Benim de 39+5e kadar hiç sancım olmuyodu o gece başladı. 39+6da doğum yaptım. Hiç belli olmaz yani bi anda da başlayabilir

Kizlar ben bugjn kontrole gittim daha dogrusu 2 3 gunde bir gidiyorum artik 40.haftam.bugun oldu 3800 kiz cocugum olcak insallah fakat bende ne sancı ne baska bsey hic bwey yok doktor pazartesine kadar dogmazssa yatircaz dedi korktum gelir mi sizce
Benim ilk kizimda 40 geçmişti sonra evde suyum gelince koştur kostur gittik yani Nişan veya suyu gelirse doğuma alıyorlar beli bir kaç gün daha bekletiyorlar zaten. Hayırlı gelsin

Merhaba öncelikle inşallah sağ salim gününde kucağınıza alırsınız benim ablamda kızını 40+5 te doğurdu o yüzden sıkıntı yoksa son gününe kadar beklemekte sıkıntı olmaz inşallah 41 de doğum yapan var duyuyorum bazen

benim de hiçbiri yoktu. sadece açılmam vardı. yatırdılar. ebe muayene sırasında keseyi patlattı ve doğum başladı. yatısım yapıldıktan 9 saat sonra oğlum doğdu 🐣 40 üzeri kalması çok istenmez bebeğin. dıskılayabilir diye.

sağlıkla gelsin gerisini hiç düsünmeyin 🥰

Gelir gelirr stres yapma sen, benim de oyle oldu son haftada iki günde bir gidiyordum 40+6da gittim kontrole geldim dinleniyordum, hiç ağrı sızı ekstra belirti yoktu rutin bı gündü, akşam üzeri suyum geldi gittim ertesi sabah doğurdum 😊 sağlıcakla kavuşursunuz inşallah 😊

41de doğurdum daha 15 gün önce. Benim de sancım gelmedi yatışa gittim suni sancı başlanacaktı açılmam oldu fitille başlandı ama bebeğimin Nst hareketleri bir anda düştü doktor bekledi 5 saat kadar o sırada 6 cm kadar açılmam oldu ama hareket yine az çıkınca kalp atışları iyi ama bu işte bir şey var kordon da dolanmış kaka da yapmış olabilir deyip acil sezaryene alındım. Kaka yapmış gerçekten. Yemesine fırsat verilmediği için şanslıydı. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım ama spinal anestezi de her şeyi hissediyorsun konu açmıştım hatta bilgin olsun hazırlıklı git eğer sancın gelmezse.

Ya ben anlamadim bu isi kendi doktorum yokdu sehir hastanesinde baskandoktora gittim bugune kadar hep ayni gun ve hafta dedi doktorlar bu baska gittigim doktor 38 hadta 3500 gram dedi normalde 40+2 3800 felandi ben ne yapacam.anlamadim bu isi

Back
X