Ya gerçekten miKız ne güzel olmuş maşallah, heveslendirdin ben de mi olsam ameliyat
Ya teşekkür ederim cok mutlu oldumYok canım merak etme hiçbir gariplik görünmüyor bence. Hem sisler anca 1 seneden sonra iniyormus öyle duymuştum. Maşallah hokka gibi tütütü
Kuzum bunları hepsi yeni burnumun fotoğrafiGüzel olmuşta eski halide güzelmiş hani
Harika gozukuyor. Kalin deriliysen 1 yili buluyor diyorlar. Simdiden bile super gozukuyor.Canimlar dr.çağdaş beye ameliyat oldum nefes almakta falan memnunum ama burun ucu sisligim beni rahatsız ediyor biraz şişko geniş gibi duruyor Gülünce ne zaman geçer ? Fotoğraflar farklı zamanlar da çekilmiştir.
Valla hiç üzülmeyin çok iyi görüntü. Benim tam burun ucu daha sisCanimlar dr.çağdaş beye ameliyat oldum nefes almakta falan memnunum ama burun ucu sisligim beni rahatsız ediyor biraz şişko geniş gibi duruyor Gülünce ne zaman geçer ? Fotoğraflar farklı zamanlar da çekilmiştir.
Selamlar; Bende Fahrettin bey ile görüştüm revizyon için ancak çok kararsızım siz hala memnun musunuz herşey yolunda mı ?Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende 40 gün oldu burun ameliyatı olalı çok çok memnunum Prof Dr Fahrettin Yilmaz şiddetle tavsiye ederim..Prof Dr Fahrettin Yilmaz la görüşmeden ameliyat olmayın derim resimlerime bakabilirsiniz
Merhaba neden revizyon oluyorsunuz sorun mu oldu ilk ameliyatta bende kemer için olacağım ama kararsızım hiç olmasam mı?Selamlar; Bende Fahrettin bey ile görüştüm revizyon için ancak çok kararsızım siz hala memnun musunuz herşey yolunda mı ?
Selamlar; Bende Fahrettin bey ile görüştüm revizyon için ancak çok kararsızım siz hala memnun musunuz herşey yolunda mı ?
Yok hayır olmadım revizyon ameliyatını yapabileceğine inanmadım. Şuan amerikan hastanesinde Selahattin Özmen ile görüşüyorum hayırlısı bakalım :)Merhaba fahrettin beye ameliyat oldunuz mu son durum nedir
Benim ilk ameliyatım farklı bir doktordan kaynaklı olmadı malesef bu nedenle iyi bir revizyon doktoru arıyorum.Merhaba neden revizyon oluyorsunuz sorun mu oldu ilk ameliyatta bende kemer için olacağım ama kararsızım hiç olmasam mı?
Merhaba tekrardan son durum nedir benimde Yusuf ozturkcu ye ayin 24 de ameliyatim olacakYok hayır olmadım revizyon ameliyatını yapabileceğine inanmadım. Şuan amerikan hastanesinde Selahattin Özmen ile görüşüyorum hayırlısı bakalım :)
Merhaba tekrardan son durum nedir benimde Yusuf ozturkcu ye ayin 24 de ameliyatim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?