- 3 Mart 2020
- 315
- 124
- 103
- 38
- Konu Sahibi Guzelanneleerr
Canım sonucun belli oldu muBugun 19 Mayıs diye yarına çıkar dediler bekliyorum bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonucun belli oldu muBugun 19 Mayıs diye yarına çıkar dediler bekliyorum bakalım
2.3 çıkmış 5 bile değilCanım çok erken yapmışsın benimki de çok erken ama her bünye bir değil bende şansa yüksek çıktı gününe göre bence umudunu kaybetme çok çok erkenkaç çıkmış değerin
Evet oldu ama ben yinede hastalığımı beklicm negatif çıktı malesef 5 gün önce yaptım inşallah ondandırCanım sonucun belli oldu mu
Benimde yükselmedi 26 çıktı kimyasal sanırım2.3 çıkmış 5 bile değil![]()
Acele etme asıl test gününü bekle benim 6.gün çıkmamıştı 8.gün çıkmıştıEvet oldu ama ben yinede hastalığımı beklicm negatif çıktı malesef 5 gün önce yaptım inşallah ondandır
İnşallah değildir yaBenimde yükselmedi 26 çıktı kimyasal sanırım
İnşallah öyledir kasıklarıma ağrı gelip duruyor hala bakalımAcele etme asıl test gününü bekle benim 6.gün çıkmamıştı 8.gün çıkmıştı
Benim adetten 15 gün önce kahve leke geldi daha gelmedi kasık ağrısı bacaklarıma vuracak şekilde geliyor bende inşallah psikolojik değildir ya ondan korkuyorum bendeKızlar bende pcos var adet tarihim muamma. Belirtiler yaşıyorum. Bugun iki regl arası 34. günüm ama hala regl olmadım. Bugün pembe akıntı oldu camasirima geçmiş ama bir daha olmadi. Kasik agrim var karnim şiş baya. Test yapmaya korkuyorum benim durumda olan varmı
İnşallah degildir. O kadar inanmak istiyorki insan hamiş olacağına. Belli olmaz biraz daha bekle bakalım umarim güzel haberi bu ay alirsinBenim adetten 15 gün önce kahve leke geldi daha gelmedi kasık ağrısı bacaklarıma vuracak şekilde geliyor bende inşallah psikolojik değildir ya ondan korkuyorum bende
İnşallah bu ay alamazsam doktora gitcem zatenİnşallah degildir. O kadar inanmak istiyorki insan hamiş olacağına. Belli olmaz biraz daha bekle bakalım umarim güzel haberi bu ay alirsin
Hayırlısı artıkİnşallah değildir ya
Asıl test gününe kaç gün varİnşallah öyledir kasıklarıma ağrı gelip duruyor hala bakalım
24ünde hasta olmam lazım canımAsıl test gününe kaç gün var
Aynen öyle canımHayırlısı artık
Sonucu alabildinizmi pozitiftir inşallah. Benimde 4 günüm bugun sadece kasıklarda hafif barmalar bide sanırım hareketsizlikten hafif bel ağrısı var 10 günde olsa test yaptırmaya korkuyorum sanırım negatiften o testi hiç yaptırasım yokGöğüslerim şişti dokundukça etrafına acı oluyordu ucu çok acıdı cız cız göğsümde acıma oluyordu kasık batması hafif bel ağrısı iki gün önce birden çok yediğim halde acıkmaya başladım ama benim için en belirgin belirti göğüs ve kasık batması
Sizin ki tüp bebek değil mi24ünde hasta olmam lazım canım
Bende kabızlık yaşıyorumTransferden sonra afedersiniz kabızlık yaşayan oldumu 4 gün sonra hafif ıkınarak anca çıktım çok özür dileyerek söylüyorum ama embriyoya bi zararı olurmu diyede çok korkuyorum benim durumda olan varmı
Yok canım değil ben yeni üye oldum buraya pek anlamıyorum siteyi o yüzden yanlış yere atmış beni bende cevap verince cevap verdimSizin ki tüp bebek değil mi
Ben konuyu çok yanlış anladım galiba
Eğer tüp bebekse şuan hala ilaç kullanıyor olmanız lazım ki ilaç kullanıyorken adet olamazsınız
Şimdi anladım pardonBende kabızlık yaşıyorum
Yok canım değil ben yeni üye oldum buraya pek anlamıyorum siteyi o yüzden yanlış yere atmış beni bende cevap verince cevap verdim![]()