- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi Guzelanneleerr
Kimyasal canım düştü değerimSormayı unuttum sonucun ne oldu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal canım düştü değerimSormayı unuttum sonucun ne oldu canım
Allahım hayırlısını versin canım en kısa zamanda anne olucaksın inşallahKimyasal canım düştü değerim
İnşallah canım hepimize nasip olsunAllahım hayırlısını versin canım en kısa zamanda anne olucaksın inşallah![]()
Benim bugun transferden sonra 8 günüm kan tahlilini kafaya koydum beklemek sıktı artık beni sizce çıkarmı yaptırsamİnşallah canım hepimize nasip olsun![]()
Çıkar canım ben bunda 6. Gün ilk transferim de 7. Gün yaptırdım çıkmıştı ikisinde de.Benim bugun transferden sonra 8 günüm kan tahlilini kafaya koydum beklemek sıktı artık beni sizce çıkarmı yaptırsam
Kaçıncı gün emriyosuBenim bugun transferden sonra 8 günüm kan tahlilini kafaya koydum beklemek sıktı artık beni sizce çıkarmı yaptırsam
5 te gidicem acile dua edin banaÇıkar canım ben bunda 6. Gün ilk transferim de 7. Gün yaptırdım çıkmıştı ikisinde de.
5 gün dondurulmuş embriyo canım 2 taneKaçıncı gün emriyosu
Hayırlısı olsun inşallah pozitiftir benimde yarın test günüm banada dua edin arkadaşlar5 gün dondurulmuş embriyo canım 2 tane
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım Allah gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın5 te gidicem acile dua edin bana![]()
İnşallah pozitifleri görürüz canım ben erken davrandım test için ama varsada yoksada çıkacak bi zaman dilimiHayırlısı olsun inşallah pozitiftir benimde yarın test günüm banada dua edin arkadaşlar
İnşallah pozitifleri görürüz canım ben erken davrandım test için ama varsada yoksada çıkacak bi zaman din
İnşaallah pozitiftir haberdar edin bizi deİnşallah pozitifleri görürüz canım ben erken davrandım test için ama varsada yoksada çıkacak bi zaman dilimi
Ne yaptınızİnşaallah pozitiftir haberdar edin bizi de
76.3 çıktı canım e nabızdan baktım şimdi hemşireyi aradım bakmadı telefona oldu galiba başardıkNe yaptınız
Hamilelik var ama asıl test gününde tekrar vermen gerekiyo değerinin yükselmesi gerekiyo dedi iki gün sonra tekrar kan vericem inşallah yükselir76.3 çıktı canım e nabızdan baktım şimdi hemşireyi aradım bakmadı telefona oldu galiba başardık![]()
Bu kadar yüksekse yükselir canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinHamilelik var ama asıl test gününde tekrar vermen gerekiyo değerinin yükselmesi gerekiyo dedi iki gün sonra tekrar kan vericem inşallah yükselir![]()
Amin İnşallah canım heycanla cuma gününü bekliyorum çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBu kadar yüksekse yükselir canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin![]()
İnşaallah canım ya ayağım geri geri gidiyor korkuyorum valla tabi herşey Allah tanAmin İnşallah canım heycanla cuma gününü bekliyorum çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinsenin test gününde yarındı dimi sende beni haberdar et inşallah yüksek değerle gelirsin sende
![]()
Ben test vermeye giderken gün içinde kaç kez ayetel kürsi okudum bilmiyorum saymadım bile içimi ferah tuttum elimi karnıma koydum hissettim Allahım hayırlısını ver hayırsız olucaksa verme dedim dualarıma devam ettim tutmasa evet üzülürdüm ama hayırlısı böyleymiş derdim sende aynını yap bol bol dualar oku içini ferah tut ayetel kürsiyi dilinden düşürme gözlerini kapa elini karnına koy bebeğini hisset duanı et sonra Allah Kerimdirİnşaallah canım ya ayağım geri geri gidiyor korkuyorum valla tabi herşey Allah tan![]()
Aminn çok sağol canım rabbim gonlundekini nasip etsin sanada bende senin için dua etcem bebeğini sağlıkla kucağına al rabbim tüm bekleyenlerin kucağını doldursunBen test vermeye giderken gün içinde kaç kez ayetel kürsi okudum bilmiyorum saymadım bile içimi ferah tuttum elimi karnıma koydum hissettim Allahım hayırlısını ver hayırsız olucaksa verme dedim dualarıma devam ettim tutmasa evet üzülürdüm ama hayırlısı böyleymiş derdim sende aynını yap bol bol dualar oku içini ferah tut ayetel kürsiyi dilinden düşürme gözlerini kapa elini karnına koy bebeğini hisset duanı et sonra Allah Kerimdirbende dua edicem senin için Allahım hayırlısını versin inşallah
![]()