• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 5 günde 5 kilo diyeti mutlaka bakın...

mutlumus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
243
0
46
KIZLAR 5günde 5 kilo diyetini uygulayacagım bana katılmak isteyen varmı 5 li rakamları görmek istiyorum artık...
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
yarın başlayacagım bana katılmak isteyenler başlangıç kilolarımızı yazalım birbirimize destek olalım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz diyete ben bugün başladım. Bende size katılmak istiyorum. Artık şu kilolar gitsin. Ama ben gün içinde sabah: 2 orta boy patates öğlen: aynı şekilde 2 orta boy patates akşam:3 orta boy patates olarak biliyorum. Ben bugün kahvaltıdan yarım saat önce 9 lu form çayı içtim. Daha sonra kahvaltı mı yaptım ve pilates ile kardiyak egzersizleri yaptım, 45 dk. İnşallah bu kilolar gidicek ama tek korkum diyeti bıraktıktan sonra kiloları geri almak. :5::5::5::5::5:ayrıca patatasin üzerine ben pul biber ekip yedim öyle daha iyi oldu...

ben bu diyeti yapmıştım ve başarılı bir diyet kadınlar kulübünde yaptım hemde 3 yıl önce flndı sanırım kiloları veriyorsunuz kilosu çok olan daha kolay veriyor denileni uygula sadece yeterli ben bu diyetle 64 ten 56 ya inmiştim fakat bıraktıktn sonra dikkat etmedim 2 hafta yaptım bıraktım dikkatte etmeyince geri geldi arkadasımda aynı diyeti yaptı o çok verdi ve kız benden zayıf suan fit dikkat etti ve şuan hiç kilo almadı verdiği kilolardn verdktn sonra dikkat edicksin ve bu diyetin söle bi şeyi varki yani bende ölke işledi aksm 76,7 den sonra miğdem istemiyordu ratk tokluk veriyordu ben çok sevmiştim bu diyeti ilk güne başlasn gerisi gelckde başlıyamıyom bir türlü düğün koşturmalarındn

Ben çok uyamadım ama uyacam çok zorlandım bir de dışardan eve gelince anne baskısıyla yememek imkansız bir hal alıyor :) ama başlamak istiyorum ve birbirimize destek olacak arkadaşlara ihtiyacım var...kilo veren arkadşalar yazmış teşekkür ederim :)

ben bir kere denedim ikinci gün akşam bayılacak gibi oldum tek besin diyetler bana yaramıyor malesef:31:

Back
X