Kızlar 7 aylık hamileyim göğüslerimden süt geliyo normalmi yardım edinnnn

hayal_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
55
4
96
Ankara
30+4 günlük hamileyim göğüslerimden süt geliyo kızlar bi yerde okumuştum erken doğum habercisi olabilirmiş aranızda bunu yaşayan varmı normalmi sizce :54:

evet canım sakın sıkma o sütü..
erken doğuma neden olan bir hormona sebebiyet verir o sütü sağman..
Doktrunla konuş bence

bu nasıl bir süt bnm öyle bi akıntı şeklinde değil ama bazen baktığımda meme ucunda beyaz beyaz kurumuş kalıntılar oluyo.süt derken bunu mu kastediyosunuz?bu arada şu an 27. haftamdayım.

benim de 6. aydan itibaren gelmeye başlamıştı canım, rahat ol... Sütü sağmaya çalışma yeter... Korkacak bir şey değil... Sen uyurken veya göğüsler sıkıştığında ya da sütyen giymediğinde falan ara ara kendiliğinden akar, geçer... Ben sütyen takmazsam oluyordu, sütyen takınca hiç olmuyordu. O yüzden 24 saat sütyenle duruyordum :)) Doğumum da 39. haftamda oldu :))

Bende sabah uyandığımda geceliğimi ıslatmıştı ve südyenimin içindede izler olmuş akmış ben farketmemişim teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için

Normal ama sıkma. Sıktığında rahmin kasılmasına ve dolayısıyla doğuma sebebiyet verebilen oksitoksin adında bir hormon salgılanıyor, ki bu hormon ileride bebeğini emzirirken bebeğe ve sana bir rahatlama ve uyku hali getirecek :)

Back
X