sizi kenarda yedek tutuyo, kendisini unutturmamaya calisiyo. O kizla olmazsa sizinle konusmaya baslayacak yeniden ...beğenmesi sorun değl oda dıs görnüse önem veren bi tip değil beğenmesede kısmet cıktıgı kızda güzel değil bence yakısmıyolar gibi ama ben ilk günden sevgili olalım modunda değildim diyordu zaten , anlamanıza sevindim ama sevgilisi var neden bana seri atsın ki gıcığıma gitti umutlandıgımdan sormadım soruyu
Umarım öyle olurKız erkek neden kanka olmasın ki, arkadaş olarak seninle zaman geçirmekten konuşmaktan mutlu oluyordur, hem zaman neler getirir belli olmaz , madem çıktığı varmış sende artık ona kanka gibi davran ve trip atma belki günün birinde şartlar değişir
Bunu mutu olmam ıcın kı dediniz ben yedekte tuttuunu asla düsünmedim sadece sordumsizi kenarda yedek tutuyo, kendisini unutturmamaya calisiyo. O kizla olmazsa sizinle konusmaya baslayacak yeniden ...
Mutlu olacaginizi dusunmedim bile. Sadece erkeklerde huy boyledir. Biriyle cikar, bir kac tanesini de yedekte tutar, biriyle olmazsa digerlerini de dener. Bazi erkekler de tum kizlarin onlara asik olmasini ister, ego tatmini ...Bunu mutu olmam ıcın kı dediniz ben yedekte tuttuunu asla düsünmedim sadece sordum
Doğru söylüyorsunuz ama ben onucok sevyiorum nolcak bilemiyorum kestiremiyorumMutlu olacaginizi dusunmedim bile. Sadece erkeklerde huy boyledir. Biriyle cikar, bir kac tanesini de yedekte tutar, biriyle olmazsa digerlerini de dener. Bazi erkekler de tum kizlarin onlara asik olmasini ister, ego tatmini ...
Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Ama o erkekden size hayir gelmez. Sizi sevemediyse, isinamadiysa bir daha isinamazDoğru söylüyorsunuz ama ben onucok sevyiorum nolcak bilemiyorum kestiremiyorum
umut her insanda vardir ama ben %20 gibi umutluyum her kız gibi ayrılmasını beklerim hala fotoğraf atmasi bile tereddüte düsündürdüyse nekadar seviyorum düsününSizi o kadar iyi anliyorum ki. Ama o erkekden size hayir gelmez. Sizi sevemediyse, isinamadiysa bir daha isinamaz
Benim uzaktan bir akrabam vardi, bana cok asikti, yil 2007-di bana asik olup itiraf ettiyinde. İlk itiraf ettiyinde hayir demistim ve baskasiyla evlenene kadar da hayr dedim. Yil olmus 2018, evliyim 1 cocugum var, hala aşik bana. Bu uzun yil icinde bir kere bile isinamadim. Demem o ki, umutlanmayin, kendinizi de uzmeyin. Unutmaya calisin ...
Gecirdiyiniz hissleri cooook iyi anliyorum. Aslinda sizi sevmiyceyini biliyorsunuz ama yeter ki, onu goreyim, yanimda olsun, sesini duyayim diyorsunuz. Ama yiprancaksiniz, emin olunumut her insanda vardir ama ben %20 gibi umutluyum her kız gibi ayrılmasını beklerim hala fotoğraf atmasi bile tereddüte düsündürdüyse nekadar seviyorum düsünün
Ama zaten başka birisiyle çıkıyormuş.
Niye uzatıyorsun ki, tamamen sil hayatından.
Çocuğun yaptığı her şeye de anlam yükleme.
İleride, seni gerçekten seven ve senin de seveceğin birisi çıkar karşına.[/QUOTE
yüklemedim onu sevdigimi bildiği halde snapten fotoğraf atmaya devam ediyorAma zaten başka birisiyle çıkıyormuş.
Niye uzatıyorsun ki, tamamen sil hayatından.
Çocuğun yaptığı her şeye de anlam yükleme.
İleride, seni gerçekten seven ve senin de seveceğin birisi çıkar karşına.
Atmıştım işte asıl pismanlıgım oNe diye bu kadar trip attın merak ettim.
görüsmüyorum. İletişimi kesmek istedim snap demilen programdan hala atıyor zararı yok kalsn seri diyoriletişimi kes
diğer hatunla fotolar paylaşıyor sana açık açık başkasıylayım diyor
hala neden görüşüyorsun?
görüsmüyorum. İletişimi kesmek istedim snap demilen programdan hala atıyor zararı yok kalsn seri diyor
hımm ama silemiyorum görmek de istiyorum onusenin için olmada da benim için var de sil
yarın birgün o kızdan ayrılsa ilk arayacagı sen olucaksın evet yedekleme olmuş biraz
Ama sevgilisiyle fotoğraf atmısYanı çocuk senı sevmıyormus sen sevıyormussun. Tanımak ıcın bı fırsat yakalamışsın ve o fırsatı da boş trıplerinle mahvetmişsin. Adam haklı belkı sevgılısı bile yoktur senle bıtırmek ıcın de söylüyor olabılır. Belki senden hıc hoşlanmadı ama kırmakta ıstemıyor
hımm ama silemiyorum görmek de istiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?