• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar, ablalarim bir bakin kim hakli ne olurrrr yardim bekliyorum ?

Zeytinagaci üyesi ,Teşekkür ederim 18 yasindayim ygs lys sinavlarini hazırlanıyorum ve fikir almak icin actim konuyu ama cogu insan beni haksiz buldu sagolsunlar.... ben sadece belli bir muddet yenge hanimda annemde yorulmasin istedim deger bilinmez zaten

[QUOtryyaa, post: 37128862, member: 586384"]sen kötü birşey yapmamışsın ki.....üzülme...
tavrını belli et sende....belki utanır yaptığından....[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim yillardir kirilmasin incilmesin diye hic uyarmadim kizmadim tavrimi koymadim bundan sonra kendi canimi sikmayacagim. Cok sagolun yorumunuz icinn cok mutlu oldum

Zeytinagaci üyesi ,Teşekkür ederim 18 yasindayim ygs lys sinavlarini hazırlanıyorum ve fikir almak icin actim konuyu ama cogu insan beni haksiz buldu sagolsunlar.... ben sadece belli bir muddet yenge hanimda annemde yorulmasin istedim deger bilinmez zaten

Benim merak ettiğim "Görümcelik yapmak" diye bir şey mi var? Kim öğretti sana bunu?

Bu şekilde zaten önce bilinç altında oluşuyor bazı şeyler, sonra günlük yaşama yansıyor...

cicekbocek .!.:
Benim merak ettiğim "Görümcelik yapmak" diye bir şey mi var? Kim öğretti sana bunu?

Bu şekilde zaten önce bilinç altında oluşuyor bazı şeyler, sonra günlük yaşama yansıyor...
Gorumcelik yapmıyorum derken hani toplumda kalıplaşmış bir durum o yuzden oyle acikladim. Yoksa ileride evlendigimde gorumce olmayacağım ne malum... ben de 18 yasindayim amaa düşünürüm böyle seyleri aptal değilim yani herkes bu konuda beni yerdi cogu kisi diger kisiler sagolsun anlayanlara cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun...

Sadece . koysaydın bile yeterdi :)
Hangi cümle nerden başlıyo anlardık :)
Neyse artık bidaki konuna :D

Bunda kötü bişey yok bence.
Çocukları anlamak zor, birde küçükse hepten zor :)
Takılmayın buna :)

Ya şu her 18-17 yaş civarlarını fikirsiz, mantıksız olarak tanımlamayın..
Hepsi öyle değil..
Benim 14-15 yaşındaki kardeşimin yaptığı, dediği bazı şeye bile hayret ve hayranlıkla kulak asıyorum..
Yapmayın şunu...
Birde yaş sorduysanız ve konu çok uç noktada değilse..
Aşağılamayın..
17-18 yaşlarında ne hatalar yapabiliriz..
Bunu abartmaya gerek yok bence..
Neyse
İyi günler :)

Teşekkür ederim :)CatlakB, post: 37129545, member: 500237"]Ya şu her 18-17 yaş civarlarını fikirsiz, mantıksız olarak tanımlamayın..
Hepsi öyle değil..
Benim 14-15 yaşındaki kardeşimin yaptığı, dediği bazı şeye bile hayret ve hayranlıkla kulak asıyorum..
Yapmayın şunu...
Birde yaş sorduysanız ve konu çok uç noktada değilse..
Aşağılamayın..
17-18 yaşlarında ne hatalar yapabiliriz..
Bunu abartmaya gerek yok bence..
Neyse
İyi günler :)[/QUOTE]

sende bakma cocuklarına ..
kendi baksın canım ...

18 yaşındaki ergenlerin burada kızlar demesine acayip sinirleniyorum..
Sanki herkes kendisinin yaşıtı,burada yaşça büyük olan üyelerinde olduğu unutuluyor herhalde..

Arkadaşlar çok özür diliyorum, sinirden yazamadim adeta Türkçeyi katletmisim. Simdi ben 18 yasindayim bu arada soran kisi. Başlıyorum zil caldi actim kapiyi abimin kucaginda cocugu adi zeynep iki yasinda abim ise gideceği için , durmamis annesinin yaninda da abimde durmuyor yengenin yanında bide ben gitcem diye cok agliyor biraz oynayin abim dedi bende tamam abi dedim. Sonra cocuk çok agliyor . Morardi falan babasini istiyor yuzunu yikiyorum, seker veriyorum sirtini sivazliyorum sakinlessin diye , ama nafile hala devam ediyor annesini aradim evleri bir alt katta tamam alacağım tuba dedi sonra geldi kapiya aldi zeynebi kucağına bende" halacigim bak aglama sen guzelce mamani bitir. Kardeşinle oyna "dedim bebek daha küçük bana offf ya bide aklina onu getirdin bidaha aglicak diye carladi cok uzuldum test cozcektim cozemedim o sinirle hep degisik konularda boyle yapıyor tutarsiz kotu birsey soylemem ona karsi olay bu yargilayanlar dalga gecme icin yazanlar lutfen!!!!

cnm abin sen oyala diye sana getirmiş. sende arayıp yengeni çağırınca iki dk bakamadı diye bozulmuştur. lohusa bebek var biraz rahat etmek istemiş olmayınca gerilmiş bir şekilde tepkisini göstermiş.

hani bakmıyorsun bari sus çocuğun aklına başka şey sokma der gibi bilmem anlatabildimmi. bence fazla muhatap olma yengenle. resmi dur laf söyletme kendine (bu tartış demek değil tabii)

[QUOAalin3, i140371, member: 429152"]cnm abintla diye getirmiş. sende arayıp yengeni çağırınca iki dk bakamadı diye bozulmuştur. lohusa bebek var biraz rahat etmek istemiş olmayınca gerilmiş bir şekilde tepkisini göstermiş.

hani bakmıyorsun bari sus çocuğun aklına başka şey sokma der gibi bilmem anlatabildimmi. bence fazla muhatap olma yengenle. resmi dur laf söyletme kendine (bu tartış demek değil tabii)[/QUOTE]
Abla alakasi yok, asagida sesini duymus cocugunun eve gitmiş ses.. o anda illa ki gel al cocugunu demedim kimseyi takamicam kafama bende insanim ben Allah biliyor cok iyilik yaptin Allah bilsin tabiki benimde hatalarim olmustur.
Sözelciyim demiş bide :KK43:
Yaa Allah askina bi gidermisiniz ?? Begenmediyseniz yazimi konumu topigi terkedin lutfen....

[QUOAalin3, i140371, member: 429152"]cnm abintla diye getirmiş. sende arayıp yengeni çağırınca iki dk bakamadı diye bozulmuştur. lohusa bebek var biraz rahat etmek istemiş olmayınca gerilmiş bir şekilde tepkisini göstermiş.

hani bakmıyorsun bari sus çocuğun aklına başka şey sokma der gibi bilmem anlatabildimmi. bence fazla muhatap olma yengenle. resmi dur laf söyletme kendine (bu tartış demek değil tabii)
Abla alakasi yok, asagida sesini duymus cocugunun eve gitmiş ses.. o anda illa ki gel al cocugunu demedim kimseyi takamicam kafama bende insanim ben Allah biliyor cok iyilik yaptin Allah bilsin tabiki benimde hatalarim olmustur.

Yaa Allah askina bi gidermisiniz ?? Begenmediyseniz yazimi konumu topigi terkedin lutfen....[/QUOTE]

Okuyabilsek belki beğenip beğenmeme konusunda yorumumuz olurdu :KK43:

Peki :) :)

Yaa Allah askina bi gidermisiniz ?? Begenmediyseniz yazimi konumu topigi terkedin lutfen....

Okuyabilsek belki beğenip beğenmeme konusunda yorumumuz olurdu :KK43:[/QUOTE]

cnm dediğim gibi resmiyet her şeyi halleder inan bana . öyle bir resmi olacaksınki insanlar sana birşey söylerken senden bir şey isterken iki kez düşünsün:KK66:
takma kafana cnm derslerine odaklan

Teşekkür ederim abla , bundan sonra daha mesafeli olacağım... palin3, post: 37141165, member: 429152"]cnm dediğim gibi resmiyet her şeyi halleder inan bana . öyle bir resmi olacaksınki insanlar sana birşey söylerken senden bir şey isterken iki kez düşünsün:KK66:
takma kafana cnm derslerine odaklan[/QUOTE]
Teskekur

Yaa Allah askina bi gidermisiniz ?? Begenmediyseniz yazimi konumu topigi terkedin lutfen....[/QUOTE]
Burası sizin konunuz ve topiğiniz değil burası bir forum sitesi ve binlerce üyesi olan bir site,site kuralları gereği isteyen her üye istediği konuya yorum yapabilir olumlu- olumsuz istediği yorumu yapmaya hakkı vardır,konumu ve topiğiniz terk edin deme hakkına sahip değilsiniz.

Back
X