parlayı bende ilk kez duydum değişik bir isim bizde nil ve ela arasında çok gidip geliyoruz yorumun için tşkler"parla"yı ilk defa duydum, pek sevdiğimi de söyleyemeyeceğim. onun dışındakilerin hepsi güzel. benim favorim nil
aslında isimlerin hepsi çok güzel elimizde olsa hepsi olsun dicez ama olmuo kafada karışıo o yüzden :)
evet sanırım eleyeceğiz kim duyduysa beğenmedi çünküParla'yı eleyin bence.
Nil iyi..
Hatta Nil Deniz kulağa çok hoş geliyor. Alternatif olarak söylüyorum. İki isim düşünürseniz yanievet sanırım eleyeceğiz kim duyduysa beğenmedi çünkü
o zaman daha çok çocuk yapın:)))))aslında isimlerin hepsi çok güzel elimizde olsa hepsi olsun dicez ama olmuo kafada karışıo o yüzden :)
Mira nasilBen de aksine Parla'yı çok sevdim.
Diğer isimleri duymaktan gına geldi.
keşke olabilse ama bu zamanda bu kadar çocuk mümkün değil :))o zaman daha çok çocuk yapın:)))))
nil deniz evet kulağa hoş geliyor gerçekten bunu da listeye ekleyelim amin inşallah :)Hatta Nil Deniz kulağa çok hoş geliyor. Alternatif olarak söylüyorum. İki isim düşünürseniz yaniSağlıcakla doğsun inşallah
parla isminin ortası yok sanırım seven çok seviyor sevmeyen de hiç beğenmiyor isim bulmak ne zormuş ya isim verip sonradan pişman olmaktan korkuyor insanBen de aksine Parla'yı çok sevdim.
Diğer isimleri duymaktan gına geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?