- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğin erken dönemlerinde mide bulantıları başlamaz hemen...Kan testi yaptırın isterseniz..Hayırlı olsun...
Zaten bendeki sadece şüphe yarın sabah tekrar test yapıcam .
Test yaptın cnm merak ettim seni?
Evet cnm az önce yaptım fakat tek çizgi silik gibi çok zor belli oluyor
eeee sabah ilk idrarla yapmadın mı o zamn daha belirgin olurdu ama silik de olsa çizgi varsa cnm hayırlı olsun))) bir de kan tahlili yaptır bence
![]()
İnsallah hamilesindir canimMerhabalar.. Bana acil cevap verirseniz çok sevinirim . Kocamla biz bebek düşünüyoruz 12 temmuz da adet oldum fakat adetim gecikti test aldım negatif çıktı şüphe duymuştum 1 hafta Sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım doktor hamile olmadığımı söyledi vitamin eksikliğimin olduğunu söyle B12 ve demir eksikliğimin olduğunu söyledi ilaçları kullanmaya başladım bu ayın 23 ünde adet kanamam oldu fakat o kadar sançım çok olmadı ve fazla kanamam olmadı orta derece oldu ertesi gün folik asit ilaçına başladım adet kanamam yine normal dı orta derecedeydi bu ertesi sabah kalktığımda adetim bitmişti hiç kanamam yoktu sadece koyu kahve rengi binik binik pıhtılaşma vardı normal de adetim 5 gün sürer ve 2 gün sancı çekerdim sabahları mide bulantım var fazla yemek yiyemiyorum acaba neden ilaçlardan mı yoksa hamile miyim lütfen cevap verirseniz sevinirim mide bulantılarım devam ediyor… Bu arada kanamam bittiği gün tekrar test yaptım negatif çıktı. ACİLLLLLLL CEVAPPPP![]()
![]()
Üstüne görmüş olabilirsin. Bi idrar testi alıp yap istersen.