Kızlar aciiiiiiilll

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
kızlar lütfen bana yardımcı olun.benim bugün transfer günümle bereber 11.günüm ve hafiften lekelenmelerim başladı.ilk denememde de böyle oldu sonra giderek arttı ve düştü bebeğim.moralim çok bozuldu.veya hastalanıyormuyum.benim gibi olupta pozitif alan varmı.çok kötüyüm.:Saruboceq:

lekelenmeler olabiliyor diye biliyorum canım.bebeğin rahme yerleşmesiyle ilgili olabilir.eğer çok endişeliysen kan testi yatırabilirsin,zaten 11.gününmüş.o zaman stresinde azalır.

merak etme canım bana transfer olduğum gün hemşirem açıklamıştı lekelenme olabilir panikleme rahme yerleştiğinde olur dedi hatta kanama bile olabilir dedi bence rahat ol iyiye delalettir

Mersinli pozitif sonuç alanların hemen hemen yarısında bu lekelenmeler oluyo birkaç gün sonra geçiyo ınşallah seninkide öyledir. Aslında bugün 11. gününmüm tahlil yaptırsan çıkardı, bence baktır

kızlar çok tedirginim bütün gecem ağlamakla geçti.bebeğimi istiyorum ben.çok tedirgin oldum inanın.inş.tutunma belirtisidir.

kızlar çok tedirginim bütün gecem ağlamakla geçti.bebeğimi istiyorum ben.çok tedirgin oldum inanın.inş.tutunma belirtisidir.

hiç üzme kendini boşuna bu belirtileri olupta tutan o kadar çok kişi varki eminim seninkide tuttu sana ilk müjdesini öyle verdi şimdi nasıl lekenin arkasından bişey geldimi

hiç üzme kendini boşuna bu belirtileri olupta tutan o kadar çok kişi varki eminim seninkide tuttu sana ilk müjdesini öyle verdi şimdi nasıl lekenin arkasından bişey geldimi

dün gece birkaç damla leke bu sabah birkaç damla leke.şuan bişey yok ama çoğalır diye korkuyorum.

dün gece birkaç damla leke bu sabah birkaç damla leke.şuan bişey yok ama çoğalır diye korkuyorum.

adet yada düşük olsaydı allah korusun devamı gelirdi içim rahat canım seninle ilgili ya aslında sen bugün test yapsaydın keşke çıkardı

adet yada düşük olsaydı allah korusun devamı gelirdi içim rahat canım seninle ilgili ya aslında sen bugün test yapsaydın keşke çıkardı

bana kalsa yaparımda eşim izin vermiyor.omsuz yapmakta istemiyorum.sabret diyor gününe kadar.bu sefer sınırda çıkar dahada tedirgin olursun diyor.ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

canim telas yapmakta haklisin ama arkadasim ikizlerine hamile hala 9. haftasinda halen lekenlenmleri var.tutunma lekesidir bence seninkide.lütfen içini ferah tut.bebegini üzme.rabbim yar ve yardimcin olsun..

mersinli inşallah bebeğin seninle kalır arkadaşların dediği gibi, tutunma kanaması olabilir böyle olabiliyormuş umutlu ol tamam mı dualarımız seninle canım

bana kalsa yaparımda eşim izin vermiyor.omsuz yapmakta istemiyorum.sabret diyor gününe kadar.bu sefer sınırda çıkar dahada tedirgin olursun diyor.ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

evet haklısın eşler daha soğuk kanlı benimkide öyle idrar tahlili yapmak istiyorum almıyor bekle bakalım belki daha iyi olur ama içim senle ilgili rahat dualarım seninle

evet haklısın eşler daha soğuk kanlı benimkide öyle idrar tahlili yapmak istiyorum almıyor bekle bakalım belki daha iyi olur ama içim senle ilgili rahat dualarım seninle

canım çok sağol benimle çok ilgilendin hakkını helal et.senin rahatlığın banada yansıdı ve bana umut verdin.senin testin ne zaman?

canım çok sağol benimle çok ilgilendin hakkını helal et.senin rahatlığın banada yansıdı ve bana umut verdin.senin testin ne zaman?

ne demek canım elimizden bişey gelse keşke çok duydum çünkü ben kanaması olduğu halde tutan o yüzden rahatım seninle ilgili birde ben kendi hemşiremle arkadaş gibi oldum o beni çok bilgilendirmişti devamlı görüşüyoruz sendeki belirtinin olabileceğini bana daha ilk gün söyledi test gününe az kala leke olabilir korkma dedi belkide onun için böyle düşünüyorum ama tabi insan yaşayınca tedirgin oluyor ne kadar söylensede bende 4. günden sonra adet sancısı çekmeye başladım çok korktum ama olabilir halbuki onuda söylemişti olabilir diye ama insan yinede tedirgin oluyor beklemekten başka çare yok dualarımız hepimiz için benim test günüm senden 1 gün sonra 8 ocak önce sen sevindireceksin bizi sonra ben allahın izniyle :))) böyle düşünelim böyle olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…