kızlar çok tedirginim bütün gecem ağlamakla geçti.bebeğimi istiyorum ben.çok tedirgin oldum inanın.inş.tutunma belirtisidir.
hiç üzme kendini boşuna bu belirtileri olupta tutan o kadar çok kişi varki eminim seninkide tuttu sana ilk müjdesini öyle verdi şimdi nasıl lekenin arkasından bişey geldimi
inşallah tutunma kanamasıdır
dün gece birkaç damla leke bu sabah birkaç damla leke.şuan bişey yok ama çoğalır diye korkuyorum.
adet yada düşük olsaydı allah korusun devamı gelirdi içim rahat canım seninle ilgili ya aslında sen bugün test yapsaydın keşke çıkardı
bana kalsa yaparımda eşim izin vermiyor.omsuz yapmakta istemiyorum.sabret diyor gününe kadar.bu sefer sınırda çıkar dahada tedirgin olursun diyor.ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
evet haklısın eşler daha soğuk kanlı benimkide öyle idrar tahlili yapmak istiyorum almıyor bekle bakalım belki daha iyi olur ama içim senle ilgili rahat dualarım seninle
canım çok sağol benimle çok ilgilendin hakkını helal et.senin rahatlığın banada yansıdı ve bana umut verdin.senin testin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?