yerlesme kanamasi canim ama 4 gün sürmesi normalmi bilemem doktorunu arayip sorsan
doktor sadece yat dinlen diyor ama beni tatmin etmiyorki.ne bilim ya bu lekeler sinirimi bozuyor artık.
bende de olmustu 3 4 gun kahveli hafif pembeli.yerlesme kanamasi ama sen mutlaka dr a danis.bizim soylediklerimizle hareket etme canim.bebegin de sen de Allaha emanet olun!!
canım o lekenlenmeler benim 10.haftama kadar devam etti.tabi arada olan kanamalarımdan bahsetmiyorum bile.allah çok sükür bebeğimin hareketlerini gördüm suan 11+5 günlüğüm
peki lekelenmeler geçene kadar yatakta yatmammı gerekiyor.amaaan mutluluğum buruk kaldı ya.
canim sen yinedr unu bilgilendir sikayetlerin konusunda kontrol tarihlerini bekleme.belki progestan adli rahim guclendirici ilac var onu verir.bi cok bayan onu kullaniyor tabi gerekliyse.ben de kullandim insallah bisey yoktur.
benimde normal gbeliğimin 5. haftasındayım 2 gündür kahverengi akıntım geliyor ilk başta kan vardı sonra k.rengi lekeye döndü dr progestan verdi dinlen dedi bugün keseye baktı 11 mm. küçük haftaya gel büyümeye bakalım dedi bide karından kanı sulandırıcı iğne verdi benimde sevinçle burukluk arasındayım bakalım bekliyoruz..
benimde normal gbeliğimin 5. haftasındayım 2 gündür kahverengi akıntım geliyor ilk başta kan vardı sonra k.rengi lekeye döndü dr progestan verdi dinlen dedi bugün keseye baktı 11 mm. küçük haftaya gel büyümeye bakalım dedi bide karından kanı sulandırıcı iğne verdi benimde sevinçle burukluk arasındayım bakalım bekliyoruz..
tetkik falan yapılmadı bugün verdi daha iğneyi yarın alıcam kanı sulandırıcıymış normalde tekrarlayan düşüklerde yapılıyo ama sana yazdım dedi bilmiyorumki bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?