Kızlar ACİİİİLLL !!

Bstucr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
14
3
1
22
Kızlar adetim 3 gün gecikti test yaptım böyle silik çıktı acaba hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_4034.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 85
Ben gördüm 2. Çizgiyi, yarın kan testi verebilirsiniz inşallah güzel haberler alırsınız

Pozitif ise düşükte olsa kanda değer çıkar en azından içiniz rahat eder.

Mavi 4 gğn önce pembeyi bu sabah çektim klomen+ovitrella ve soğan suyu kullandım ağrım var ama acaba testim pozitife döner mi yaşayan var mı yoksa şansım hiç yok mu

Eklentiler

• IMG_8793.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_8801.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 74

Merhaba inşallah hayırlı haberler alırsınız bizi de bilgilendirin. Tavsşye edeceğiniz birşey var mı acaba şunu içtim buna dikkat ettim gibi belki bize de derman olursunuz

Merhaba inşallah hayırlı haberler alırsınız bizi de bilgilendirin. Tavsşye edeceğiniz birşey var mı acaba şunu içtim buna dikkat ettim gibi belki bize de derman olursunuz
Öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Yani yalan olmasın genel olarak çok yiyip içmeme dikkat etmedim sadece son zamanlarda havuç ve rokayı çok sık yemiştim folik asit barındırıyor diye biliyorum

Havuç bende duymuştum çok etkiliyormuş ama hiç denemedim bu ay doktorum doğan suyunu önerdi ama umudum kırıldı gitgide soğan suyunu da boşuna içtim köklen ve iğne de oldum ama kısmet adetimi bekleyecem mecbur

Pardon köklen değil klomen olacaktı ve ovitrella iğne kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…