Kızlar acil ameliyat ? Yardımcı olurmusunuz

Tüp bebek doktorları ameliyat önermez ama üroloji doktoru kesin olsun der çünkü bu ilerde de sorun yaratıyor sadece sperm morfoloji olarak bakmayın olaya
Gündem tüp bebek olduğu için önce ona odaklandım ameliyat sonrası geri dönüşü bırakın eskisi kadar olmama ihtimali de varmış

İnşallah
Tüp bebek merkezinde mi vermiştiniz? Sonucunuz nasıl çıktı?
Biz devlette verdik 235 milyon sperm çıktı ama hareket az çıktı ikinci testin sonucunu bugün alıcaz özel merkezde verdiler 2.testimiz ultrasonda 3 mm 1. Derece de varikosel var benim de amh 0.94 o yüzden ameliyat için zaman kaybetmeyelim istiyoruz henüz doktorumuzla konuşmadık bu durumu sizlerden bi fikir almak istediğim için konu açtım

Bizm de ileri hareket az morfoloji 1 biz basladık tüp bebek tedavisine , baska bir doktordan da görüş alın bence.
Özel kurumda yaptırıyorsunuz değil mi morfolojisi için tehlikeli durum söylediler mi tutmaz felan gibisine hani önceden riskleri

Özel kurumda yaptırıyorsunuz değil mi morfolojisi için tehlikeli durum söylediler mi tutmaz felan gibisine hani önceden riskleri
Evet özeldeyiz. Bizim 19 yumurta toplantı 9 u olgun ve kaliteli cıktı sadece 4 adet döllendi. 3 tane embriyo kaldı. Ben morfoloji yüzünden döllenmede sorun olduğunu düşünüyorum acıkcası.

Anladım. Sayı gayet iyi. Morfoloji de 3 diyorsunuz.
Bu değerlerle özel tüp bebek merkezinde ameliyat düşünmezler gibi geliyor bana.
Amh değeriniz de tüp bebek tedavisi için yeterli zaten. Bol şans

Gündem tüp bebek olduğu için önce ona odaklandım ameliyat sonrası geri dönüşü bırakın eskisi kadar olmama ihtimali de varmış
Şehir efsanesi o öyle bir durum yok daha çoğalma sağlıklı sperm çıkışı oluyor varikosel varken sperm çıkışı hasarlı oluyor

Şehir efsanesi o öyle bir durum yok daha çoğalma sağlıklı sperm çıkışı oluyor varikosel varken sperm çıkışı hasarlı oluyor
Hayır. Şehir efsanesi diye bi durum yok. Hastanın durumuna göre değişir bazılarında olumlu oluyor bazılarında olmuyor. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor

Hayır. Şehir efsanesi diye bi durum yok. Hastanın durumuna göre değişir bazılarında olumlu oluyor bazılarında olmuyor. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor
Olumsuz olanlarda genel de yanlış ameliyat yapanlar da oluyor biz çok araştırdık bende sağlıkçıyım zaten sırf bu ameliyatı yapan doktora yaptırdım

İşte iyi bir cerrah bulmak lazım. Tekrarlayan da bişey ameliyat olacağız 6 ay bekleyecek bu defa sağ da varikosel olma ihtimali ne olacak.

İşte iyi bir cerrah bulmak lazım. Tekrarlayan da bişey ameliyat olacağız 6 ay bekleyecek bu defa sağ da varikosel olma ihtimali ne olacak.
Tek taraflı değil mi neden sağ taraf ta olsun bu ameliyat iyi yapıldığı takdir de tekrarlama şansı yok

İyi yapıldığı taktirde diyorsunuz. Benim amh zaten düşük o ihtimali mi bekleyeceğim diye soruyorum
Benim de Amh çok düşük. Sizden de düşük hatta. Bilindik adı duyulduk tüm doktorlara göründük. Ve şu durumda kadın faktörü de olduğu için üroloji önce tüp bebek yapalım olduktan sonra sağlık için ameliyat olabilir demişti.
İyi yapan doktorda tekrarlama şansı yok diye bi şey yok başarılı olacak diye de bi şey yok herkesin vücudu farklı . Siz de araştırın danışın bakalım güvendiklerinize.

Sizin kaçtı amh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…