Gündem tüp bebek olduğu için önce ona odaklandım ameliyat sonrası geri dönüşü bırakın eskisi kadar olmama ihtimali de varmışTüp bebek doktorları ameliyat önermez ama üroloji doktoru kesin olsun der çünkü bu ilerde de sorun yaratıyor sadece sperm morfoloji olarak bakmayın olaya
İnşallahİki kez verdik sperm testini de zaten ay inşallah
Evet haklısınız teşekkür ederimTabiki var ama onlarda o zaman tüp bebekte başarı şansınız etkilenebilir diyebilirler
Biz devlette verdik 235 milyon sperm çıktı ama hareket az çıktı ikinci testin sonucunu bugün alıcaz özel merkezde verdiler 2.testimiz ultrasonda 3 mm 1. Derece de varikosel var benim de amh 0.94 o yüzden ameliyat için zaman kaybetmeyelim istiyoruz henüz doktorumuzla konuşmadık bu durumu sizlerden bi fikir almak istediğim için konu açtımİnşallah
Tüp bebek merkezinde mi vermiştiniz? Sonucunuz nasıl çıktı?
Özel kurumda yaptırıyorsunuz değil mi morfolojisi için tehlikeli durum söylediler mi tutmaz felan gibisine hani önceden riskleriBizm de ileri hareket az morfoloji 1 biz basladık tüp bebek tedavisine , baska bir doktordan da görüş alın bence.
Evet özeldeyiz. Bizim 19 yumurta toplantı 9 u olgun ve kaliteli cıktı sadece 4 adet döllendi. 3 tane embriyo kaldı. Ben morfoloji yüzünden döllenmede sorun olduğunu düşünüyorum acıkcası.Özel kurumda yaptırıyorsunuz değil mi morfolojisi için tehlikeli durum söylediler mi tutmaz felan gibisine hani önceden riskleri
Tamam çok teşekkür ederimEvet özeldeyiz. Bizim 19 yumurta toplantı 9 u olgun ve kaliteli cıktı sadece 4 adet döllendi. 3 tane embriyo kaldı. Ben morfoloji yüzünden döllenmede sorun olduğunu düşünüyorum acıkcası.
Anladım. Sayı gayet iyi. Morfoloji de 3 diyorsunuz.Biz devlette verdik 235 milyon sperm çıktı ama hareket az çıktı ikinci testin sonucunu bugün alıcaz özel merkezde verdiler 2.testimiz ultrasonda 3 mm 1. Derece de varikosel var benim de amh 0.94 o yüzden ameliyat için zaman kaybetmeyelim istiyoruz henüz doktorumuzla konuşmadık bu durumu sizlerden bi fikir almak istediğim için konu açtım
bizim total sayı 170 milyon , ileri hareket %27 , morfoloji 1 di. biz bu değerlerle basladık tüp bebeğeİki kez verdik sperm testini de zaten ay inşallah
Bizim hareketlilik %5 di yani 11 milyon hareketli sperm 1 milyon ileri hareketli sperm var. Bakalım ne diyecek doktorumuzbizim total sayı 170 milyon , ileri hareket %27 , morfoloji 1 di. biz bu değerlerle basladık tüp bebeğe
Şehir efsanesi o öyle bir durum yok daha çoğalma sağlıklı sperm çıkışı oluyor varikosel varken sperm çıkışı hasarlı oluyorGündem tüp bebek olduğu için önce ona odaklandım ameliyat sonrası geri dönüşü bırakın eskisi kadar olmama ihtimali de varmış
Hayır. Şehir efsanesi diye bi durum yok. Hastanın durumuna göre değişir bazılarında olumlu oluyor bazılarında olmuyor. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyorŞehir efsanesi o öyle bir durum yok daha çoğalma sağlıklı sperm çıkışı oluyor varikosel varken sperm çıkışı hasarlı oluyor
Olumsuz olanlarda genel de yanlış ameliyat yapanlar da oluyor biz çok araştırdık bende sağlıkçıyım zaten sırf bu ameliyatı yapan doktora yaptırdımHayır. Şehir efsanesi diye bi durum yok. Hastanın durumuna göre değişir bazılarında olumlu oluyor bazılarında olmuyor. Herkeste aynı etkiyi yaratmıyor
İşte iyi bir cerrah bulmak lazım. Tekrarlayan da bişey ameliyat olacağız 6 ay bekleyecek bu defa sağ da varikosel olma ihtimali ne olacak.Şehir efsanesi o öyle bir durum yok daha çoğalma sağlıklı sperm çıkışı oluyor varikosel varken sperm çıkışı hasarlı oluyor
Tek taraflı değil mi neden sağ taraf ta olsun bu ameliyat iyi yapıldığı takdir de tekrarlama şansı yokİşte iyi bir cerrah bulmak lazım. Tekrarlayan da bişey ameliyat olacağız 6 ay bekleyecek bu defa sağ da varikosel olma ihtimali ne olacak.
İyi yapıldığı taktirde diyorsunuz. Benim amh zaten düşük o ihtimali mi bekleyeceğim diye soruyorumTek taraflı değil mi neden sağ taraf ta olsun bu ameliyat iyi yapıldığı takdir de tekrarlama şansı yok
Sadece bunu yapan doktorlar varİyi yapıldığı taktirde diyorsunuz. Benim amh zaten düşük o ihtimali mi bekleyeceğim diye soruyorum
Benim de Amh çok düşük. Sizden de düşük hatta. Bilindik adı duyulduk tüm doktorlara göründük. Ve şu durumda kadın faktörü de olduğu için üroloji önce tüp bebek yapalım olduktan sonra sağlık için ameliyat olabilir demişti.İyi yapıldığı taktirde diyorsunuz. Benim amh zaten düşük o ihtimali mi bekleyeceğim diye soruyorum
Sizin kaçtı amhBenim de Amh çok düşük. Sizden de düşük hatta. Bilindik adı duyulduk tüm doktorlara göründük. Ve şu durumda kadın faktörü de olduğu için üroloji önce tüp bebek yapalım olduktan sonra sağlık için ameliyat olabilir demişti.
İyi yapan doktorda tekrarlama şansı yok diye bi şey yok başarılı olacak diye de bi şey yok herkesin vücudu farklı . Siz de araştırın danışın bakalım güvendiklerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?