Kızlar acil bakar mısınız kese bozulmuş gibi mi duruyor

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Doktora gittim çok şükür maşallah her şey düzgün dedi ama daha önceki kontrolümde böyle sol aşağı doğru kese açılmış gibi gözükmüyordu. Sanki kese açılmış gibi mi. Anlayan varsa Allah rızası işin yardımcı olsun ya. Bişey olsa söylerdi dimi doktor

Eklentiler

• 74B50673-83FD-4C81-BC9B-CAE255CD6D9C.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 91
  • E0869A73-1ECD-4FB3-BE2D-6D1817D7EBEA.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 87
sorun olsaydı doktorunuz size zaten söylerdi boşuna stres yapıyorsunuz

Kese şekli cihazı tutma acısına göre değişir kalbini de duymussunuz maşallah kötü bir sey olsa doktor söylerdi.

Biz doktordan daha iyi bilemeyiz ki, bozulmuş olsa tabi ki söylerdi. Bu sadece anlık fotoğraf belki burda görüntü kötü çıkmıştır. Doktor ekrandan canlı bakıyor. Her şey yolundadır korkmayın.

sorun olsaydı doktorunuz size zaten söylerdi boşuna stres yapıyorsunuz
Kese şekli cihazı tutma acısına göre değişir kalbini de duymussunuz maşallah kötü bir sey olsa doktor söylerdi.
Biz doktordan daha iyi bilemeyiz ki, bozulmuş olsa tabi ki söylerdi. Bu sadece anlık fotoğraf belki burda görüntü kötü çıkmıştır. Doktor ekrandan canlı bakıyor. Her şey yolundadır korkmayın.
Hep böyleyim hep kurtulamadım şu huyumdan. İşte sizden şu cümleyi duymak bile rahatlatıyor. Hepinize Teşekkür ederim.

Hep böyleyim hep kurtulamadım şu huyumdan. İşte sizden şu cümleyi duymak bile rahatlatıyor. Hepinize Teşekkür ederim.
Kaç haftalıksın şu an?
Kalp atışını duyduysanız biraz daha rahatlayabilirsiniz artık kese kolay kolay bozulmaz.

Doktor böyle bişey demediyse siz bu. Kanıta nasıl vardınız stres yapmayın tadını Çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…