Kan vermeden belli olmaz kimyasal mı değil miKimyasal gebelik nasıl oluyor bana aciklayabilir misiniz? bu konu da tecrübesi olanlar yazabilir mi benim adetim 4 gün gecikti 5. günü öğlen birden bacaklarıma bı kramp girdi ve regl oldum ve regl a dair hiç bir belirti yokken ve bu sefer çok sancılı oldu çok kötüydü kimyasal gebelik olabilir mi
Ben tam test yapacak gün regl oldum bilmiyorum 4 gün gecikti ve deneyimsizimKan vermeden belli olmaz kimyasal mı değil mi
Kimyasal gebelikte beta yükselir ve sonra düşer o yüzden kan vermeden kimyasal olup olmadığı belli olmazB
Ben tam test yapacak gün regl oldum bilmiyorum 4 gün gecikti ve deneyimsizim
Bı yıldır deniyoruz olmuyor insan ne yapacağını bilmiyor gerçektenöğrenmekten**
hormonlarınıza baktırın eşiniz sperm testi falan versin 1 yıl olmuşBı yıldır deniyoruz olmuyor insan ne yapacağını bilmiyor gerçekten
Eşimin sperm sayısı az bide sperm hareketliliği yavaş bende bı sorun çıkmadıhormonlarınıza baktırın eşiniz sperm testi falan versin 1 yıl olmuş
Dr normal olur dedi mi pekiEşimin sperm sayısı az bide sperm hareketliliği yavaş bende bı sorun çıkmadı
Hayır demediDr normal olur dedi mi peki
Bı ilaç verdi 3 ay kullanması için ilacın ismini hatırlamıyorum şimdiHayır demedi
Kimyasal gebelik böyle bisey degil bildigin kan degerlerin artiş gösteriyor testte hamile de cikiyorsun ama artışlar olması gerwktigi gibi 2 katı yukselmiyor..saglikli ilerlemiyor , zaten kesede oluşmuyor ve belki 1 ay belki 2 ay icinde sıfırlaniyor yok olup gidiyorKimyasal gebelik nasıl oluyor bana aciklayabilir misiniz? bu konu da tecrübesi olanlar yazabilir mi benim adetim 4 gün gecikti 5. günü öğlen birden bacaklarıma bı kramp girdi ve regl oldum ve regl a dair hiç bir belirti yokken ve bu sefer çok sancılı oldu çok kötüydü kimyasal gebelik olabilir mi
O zaman benim reglim stresten dolayı gecikti sonra da oldumKimyasal gebelik böyle bisey degil bildigin kan degerlerin artiş gösteriyor testte hamile de cikiyorsun ama artışlar olması gerwktigi gibi 2 katı yukselmiyor..saglikli ilerlemiyor , zaten kesede oluşmuyor ve belki 1 ay belki 2 ay icinde sıfırlaniyor yok olup gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?