Kizlar acil bakar misiniz saglik ocaginda kalp sesini duyamadim bebegimin 18+4. Iken normal mi

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
Kizlar 18+4 hamileyim .sabah saglik ocagina gitmistim tahlil vermek icin .gitmisken kalp sesini de duyim dedim ebe hemsire bakti ama duyamadik kalp sesini .ebe hemsire bebegin daha kucuk ondan duyulmayabilir .bizim cihazlar o kdar gelismis degil dedi . haftaya gel dedi o zaman duyariz tedirgin olma dedi ama benim kafama takildi ya boyle bi durum yasayan var mi sizce normal mi ?

Doktora gidin onlarin cihazi eskidir büyük ihtimalle. Hareketlerini hissediyorsaniz sıkıntı yok bence

Doktora gitmeniz en iyisi ama arkadasin dedigi gibi hareket ediyorsa sikinti yoktur insallah cikolata yiyin oynasin cocugunuz

Evet saglik ocagindaki ultrason cihazlari eski cihazlar oldugu icin duyulmamis olabilir. Doktora gitmenizde yarar var

Saglik ocaginda 20. haftadan snra bakilio keske hic baktirmasaydin aklinda suphe kalmis onlarin doppleri cok iyi olmuyor

bu zamanlarda hep uyoyorlar galiba bu bebişler :) anneleri de tedirgin ediyorlar. Bence dışarı çıkınca uyumamak için şuan enerji topluyorlar

Sagol canim cok sukur .doktor karnimi sarsti harekwtini gor dedi icin rahat etsin .bunda tik yok .2 dk ugrasti en sonunda ayaginin ucunu kaldirdi .uykusu agir sipamin:)
Onu yaratana kurban :) Rabbimin mucizesi yaa :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. İnsAllah dogdugundada boyle uyur sana zorluk cektirmez :)

Benim daha önce başma geldi böyle bi durum ve sana şunu öneririm kesinlikle saglik ocangında bebeginin kalp atımına bakmalarinı isteme izin verme.ben katiyyen izin vermiyorm buna daha önceki deneyimimden ötüru.onlarin cihazlari gelişmemiş duyulmayabiliyo ve anneye gereksiz bi korku yaşatıyorlar.

Arkadaş orta halli özel hastanelerde muayene 40-50 tl allah aşkına bu kadar tereddütte kalmaya değermi? git kardeşim 2 dk da bak bebeğine, kalbinede bak hareketinede bak... sağlık ocağının randevu gününü ne bekliyorsun Allah aşkına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…