Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. Fotoda daha belli oluyor gözle daha da belli de fotoda bu kadarVar gibi de yok gibi de![]()
Beklenen adet tarihi ne zamandıYaaa inşallah vardır hep bu anı bekledim![]()
3 MartBeklenen adet tarihi ne zamandı
Ay inşallah teşekkür ederim çokk hepimiz için hayırlısı olsunGörüyorum çizgiyi kan verin bence bu sabah bende de çok silik çıktı inşallah gönlümüzce olur hepimizin
Aynıymış ikimizinde salı günü sabah tekrar test yapacağım ben eğer çizgi netleşmiş olursa kan vereceğim3 Mart
Allah gönlümüze göre versin inşallah bu mübarek ayda Allah dualarımızı kabul eylesinAynıymış ikimizinde salı günü sabah tekrar test yapacağım ben eğer çizgi netleşmiş olursa kan vereceğim![]()
Bende Salı bekleyim boşuna ümitlenmek de istemiyorum yoksa çok hayal kırıklığı olurAynıymış ikimizinde salı günü sabah tekrar test yapacağım ben eğer çizgi netleşmiş olursa kan vereceğim![]()
Evet ikinci fotoda daha net2. Fotoda daha belli oluyor gözle daha da belli de fotoda bu kadar
Sizin çizgi benimkinden daha belirgin vardır diye düşünüyorum test varsa yarın sabah yapın tekrar daha belirginleşir sanırımBende Salı bekleyim boşuna ümitlenmek de istemiyorum yoksa çok hayal kırıklığı olur
Bir belirti var mıydı acaba hissettiğinizBende Salı bekleyim boşuna ümitlenmek de istemiyorum yoksa çok hayal kırıklığı olur
Aynı adet belirtileri her ay yaşadığım farklı hiçbi şey yoktu. Çok bel ağrısı kasık ağrısı var bide beyaz akıntı geliyor ara ara. Her ay normalde göğüs hassasiyetim olur regl öncesi bu ay olmadı bir gariplik hissetmiştimBir belirti var mıydı acaba hissettiğiniz
Ya var ama çoğu kişi avox testte çizgi görüp kanda negatif görmüşler bunu duyunca moralim bozuldu acaba yanlış mı gerçekten diye 2 gün daha bekleyip başka markayla denicem bakalımSizin çizgi benimkinden daha belirgin vardır diye düşünüyorum test varsa yarın sabah yapın tekrar daha belirginleşir sanırım
Bende ilk hamileliğimde çok yoğun göğüs ağrısı hissetmiştim regl dönemlerinde de oluyordu bazen bu sefer hiç yok en net hissettiğim şey koku hassasiyeti sanırım her şey kokuyor gibi geliyorAynı adet belirtileri her ay yaşadığım farklı hiçbi şey yoktu. Çok bel ağrısı kasık ağrısı var bide beyaz akıntı geliyor ara ara. Her ay normalde göğüs hassasiyetim olur regl öncesi bu ay olmadı bir gariplik hissetmiştim