• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız testime

ireminsii

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
599
Puanlar
18
Avox test 5 dk içinde çıktı reglime 1-2 gün daha var sizce yanıltma olabilir mi bu test çizgi gören var mı benim gibi

Eklentiler

• IMG_8382.webp
    IMG_8382.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 112
Böyle

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 104
Bide bu foto bakın kızlar

Eklentiler

• IMG_8383.webp
    IMG_8383.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 101
Görüyorum çizgiyi kan verin bence bu sabah bende de çok silik çıktı inşallah gönlümüzce olur hepimizin

Aynıymış ikimizinde salı günü sabah tekrar test yapacağım ben eğer çizgi netleşmiş olursa kan vereceğim 🥹
Allah gönlümüze göre versin inşallah bu mübarek ayda Allah dualarımızı kabul eylesin

Aynıymış ikimizinde salı günü sabah tekrar test yapacağım ben eğer çizgi netleşmiş olursa kan vereceğim 🥹
Bende Salı bekleyim boşuna ümitlenmek de istemiyorum yoksa çok hayal kırıklığı olur

Bende Salı bekleyim boşuna ümitlenmek de istemiyorum yoksa çok hayal kırıklığı olur
Sizin çizgi benimkinden daha belirgin vardır diye düşünüyorum test varsa yarın sabah yapın tekrar daha belirginleşir sanırım

Bir belirti var mıydı acaba hissettiğiniz
Aynı adet belirtileri her ay yaşadığım farklı hiçbi şey yoktu. Çok bel ağrısı kasık ağrısı var bide beyaz akıntı geliyor ara ara. Her ay normalde göğüs hassasiyetim olur regl öncesi bu ay olmadı bir gariplik hissetmiştim

Sizin çizgi benimkinden daha belirgin vardır diye düşünüyorum test varsa yarın sabah yapın tekrar daha belirginleşir sanırım
Ya var ama çoğu kişi avox testte çizgi görüp kanda negatif görmüşler bunu duyunca moralim bozuldu acaba yanlış mı gerçekten diye 2 gün daha bekleyip başka markayla denicem bakalım

Aynı adet belirtileri her ay yaşadığım farklı hiçbi şey yoktu. Çok bel ağrısı kasık ağrısı var bide beyaz akıntı geliyor ara ara. Her ay normalde göğüs hassasiyetim olur regl öncesi bu ay olmadı bir gariplik hissetmiştim
Bende ilk hamileliğimde çok yoğun göğüs ağrısı hissetmiştim regl dönemlerinde de oluyordu bazen bu sefer hiç yok en net hissettiğim şey koku hassasiyeti sanırım her şey kokuyor gibi geliyor

Back
X