Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ilk hamileliğimde çok yoğun göğüs ağrısı hissetmiştim regl dönemlerinde de oluyordu bazen bu sefer hiç yok en net hissettiğim şey koku hassasiyeti sanırım her şey kokuyor gibi geliyorsüz
Artımedle dayım test yapsa dayımı bile hamile çıkarır derim hep. Artımed bir tuhaf ya yalancı pozitifler yalancı negatifler. Bende bütün kadet testler + kanda bhcg pozitif verirken negatif çıkarmışlığı da oldu artımedin
Ben hiç kullanmadım ama avox için hep çok güvenilir denildiğini duydum. İnternetten tıplu laboquick alabilirsiniz hem güvenilir hem toplu alınca tanesi 20₺ gibi bir rakama geliyor, ben 50'li alıyorum hep.
Artımedle dayım test yapsa dayımı bile hamile çıkarır derim hep. Artımed bir tuhaf ya yalancı pozitifler yalancı negatifler. Bende bütün kadet testler + kanda bhcg pozitif verirken negatif çıkarmışlığı da oldu artımedin
Kızlar çok kötü bişi oldu ya şimdi tuvalet gittim ve kan geldi yerleşme mi acaba yoksa regl mi ben anlamadım ama testte çizgi de var of kafam çok karışık
Laboquick alabilirsiniz eczanede bulamazsanız internette var. Predictor yoksa predoctor var ondan alabilirsiniz. Avox için de güvenilir diyorlar ama ben hiç kullanmadım. Bebetime için de iyi diyorlar ki ben de bebetime'da doğru pozitif görmüştüm ama genele vurunca nasıl bilmiyorum memnuniyet
Laboquick alabilirsiniz eczanede bulamazsanız internette var. Predictor yoksa predoctor var ondan alabilirsiniz. Avox için de güvenilir diyorlar ama ben hiç kullanmadım. Bebetime için de iyi diyorlar ki ben de bebetime'da doğru pozitif görmüştüm ama genele vurunca nasıl bilmiyorum memnuniyet