• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız testime

Bende ilk hamileliğimde çok yoğun göğüs ağrısı hissetmiştim regl dönemlerinde de oluyordu bazen bu sefer hiç yok en net hissettiğim şey koku hassasiyeti sanırım her şey kokuyor gibi geliyorsüz
Siz hangi marka test yaptınız acaba

Artımed vardı bende onunla yaptım ona da çok yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar inşallah değildir
Bende ilk gebeliğimi artımedle öğrenmiştim. Umarım ikimizinde yanlış değildir Salı günü kesin güzel haberi alırız inşallah🥹

Artımed vardı bende onunla yaptım ona da çok yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar inşallah değildir
Artımedle dayım test yapsa dayımı bile hamile çıkarır derim hep. Artımed bir tuhaf ya yalancı pozitifler yalancı negatifler. Bende bütün kadet testler + kanda bhcg pozitif verirken negatif çıkarmışlığı da oldu artımedin

Artımedle dayım test yapsa dayımı bile hamile çıkarır derim hep. Artımed bir tuhaf ya yalancı pozitifler yalancı negatifler. Bende bütün kadet testler + kanda bhcg pozitif verirken negatif çıkarmışlığı da oldu artımedin
Yarın başka bir marka bakayım o zaman predictor iyi sanırım ama bulamadım onu yaşadığım şehirde başka öneriniz olur mu acaba

Kızlar çok kötü bişi oldu ya şimdi tuvalet gittim ve kan geldi yerleşme mi acaba yoksa regl mi ben anlamadım ama testte çizgi de var of kafam çok karışık

Yarın başka bir marka bakayım o zaman predictor iyi sanırım ama bulamadım onu yaşadığım şehirde başka öneriniz olur mu acaba
Laboquick alabilirsiniz eczanede bulamazsanız internette var. Predictor yoksa predoctor var ondan alabilirsiniz. Avox için de güvenilir diyorlar ama ben hiç kullanmadım. Bebetime için de iyi diyorlar ki ben de bebetime'da doğru pozitif görmüştüm ama genele vurunca nasıl bilmiyorum memnuniyet

Laboquick alabilirsiniz eczanede bulamazsanız internette var. Predictor yoksa predoctor var ondan alabilirsiniz. Avox için de güvenilir diyorlar ama ben hiç kullanmadım. Bebetime için de iyi diyorlar ki ben de bebetime'da doğru pozitif görmüştüm ama genele vurunca nasıl bilmiyorum memnuniyet
Teşekkür ederim yarın tekrar bakayım dediğiniz markalara

Back
X