- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Anım pko var demekki İncir kürü soğan suyu denemişim miBir arkadaşım için açıyorum konuyu .
sag ve sol yumurtalar toplannca 20 yi gecik yumurtasi var ama hicbir sekilde gelismiyor bitkisel kurler denemis ilaclarla da buyumuyor önerisi olan var mi?
Denedi ama sonuç alamadı galibaAnım pko var demekki İncir kürü soğan suyu denemişim mi
incirle soğanı denemiş kuzumBitkisel ne denemis acaba
tamam kuzum söylüyüm♡☆♡☆♡ sağolAnoson ve pelin otunu. Denesin canim
hahah :)Ben niye 1 tane yumurtluyorum ki
Millet 20 tane yumurtluyomuş
Rica ederim kuzumtamam kuzum söylüyüm♡☆♡☆♡ sağol
Benimde prolaktainim yuksekti incir kurunu uyguladim. Ve yumurtam buyudu20 tane yumurtlamiyordur muhtemelen her ay ürettiği yumurtalar catlamayip küçük küçük birikiyordur bende de pco var inofolicle beş aydır ilk defa yumurtam catladi canım arkadaşın önce bi doktora gitsin hormon larına baktirsin kurleri ona göre yapsın mesela prolaktini yüksekse incir ve soğan kürü iyice yükseltirmis
Benim 70.4 tu ben uyguladim hic bisi olmafi yumurtam buyudu ama gebelik olusmadiBende uygulamak istiyorum ama korkuyorum çok yüksek değil ama iyice yükselirse...
ben yagini iciyom hergun ama bi faydasini gormedim :)Gunde 1 tatli kasigi corekotu cigneyecek iyice iyice
Bence kendisini cigne daha faydali ve etkiliben yagini iciyom hergun ama bi faydasini gormedim :)
nebilim ben guveniyim surekli ayni akrarcidan aliyorum kendi utunleri :)Bence kendisini cigne daha faydali ve etkili
Ayrica yagi zararli olabilir...cok nadir yaglar temizdir...hani cilde surulur de icmek icin ben sahsen guvenmem piyasadiki hic bir markaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?