Kizlar acil bakar mısınız

suyesili1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
235
92
18
Merhabalar bu sabah test yaptım saat 8 de reglime 3 gün var 2.cizgiden emin olamadim

Eklentiler

• IMG_20230228_113129.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 74
Sol tarafa doğru bende bir gölgr şeklinde çizgi gördüm, kaç dakika içinde çıktı? 10 dakika içerisinde çıktıysa bir kan testi verebilirsiniz.

Merhabalar bu sabah test yaptım saat 8 de reglime 3 gün var 2.cizgiden emin olamadim
Silik var gibi duruyor. Bence kan vermek için acele etme. Varsa bile değer düşük çıkacaktır. Regl gününe kadar testleri tekrarla ve koyulaşmayı takip et.

Sol tarafa doğru bende bir gölgr şeklinde çizgi gördüm, kaç dakika içinde çıktı? 10 dakika içerisinde çıktıysa bir kan testi verebilirsiniz.
10 dk sonra baktım bu şimdi attığım test 18 deydi yeni testim kadar net değildi ayarlarıyla oynadım çizgi çok azdı en son yaptığımda net belli oluyor hayalet cizgi

Eklentiler

• IMG_20230227_154226.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 60
Silik var gibi duruyor. Bence kan vermek için acele etme. Varsa bile değer düşük çıkacaktır. Regl gününe kadar testleri tekrarla ve koyulaşmayı takip et.
Bende öyle düşündüm bu testi kullananlar çok hassas diyorlardı burnun de böyle çıkmış test vermiş 3.5 değeri düşük çıkmış testen bu kadar net olmaz demişler bende adet gecikmesini mi beklesem bu arada ben alerjik astim hastasıyım antibiyotik vb ilaçlar kullandım zarar vermez demi kizlar çok korkuyorum ilaçları bıraksam mi bugün itibariyle

Canım ne olur ne olmaz bekle adetini. İlaçları içmesen daha doğru olcak sanırım. Benimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala çok çok silikti… ama yaptıkça koyulaşma oldu. Sen bir daha dene testi ertesi gün.

Hemen mi çıktı yoksa üstünden zaman geçti mi
Takip etmedim canım 10 dk sonrası galiba uyumaya gittim daha önce de test yaptım bu şekilde gölge olmadı bu ay 18 de hafif vardı kuruma çizgisi dedim yukarıda attım bu sefer diğerine göre daha belirgin gözle bakildiginda

Dediğin gibi bende öyle yapmayi düşündüm teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder umut varsa elbet vardır Allah'ın izniyle Allah utandırmasın kimseyi takip etcem ilk yaptigimda gözle görülmesi çok zordu belirmeye başladı hayırlısı inşallah senin nasıl oldu hamilelik oluştu mu

Merhaba bu testler çok hassas bu yüzden kuruma çizgiside olabilir ama çok erken bir gebelikse o yüzdende çıkmış olabilir , Bence bu akşam biraz tuttuğunuz idrarla yada sabah iyi bir kaset test ile evde tekrar edin. Yada adet günü yapın ozaman da net olur testte bence

Kan verin bence

Bat tahmini 3-4 gün var dediğiniz yapicam regli beklicem test hassasmis benim gibi olanların çoğu ilk başta kan değer düşük sonrasında yükselme yaşamışlar yorumlarda karşılaştım

Bat tahmini 3-4 gün var dediğiniz yapicam regli beklicem test hassasmis benim gibi olanların çoğu ilk başta kan değer düşük sonrasında yükselme yaşamışlar yorumlarda karşılaştım
Aynen canım hayırlısı olsun yaz burdan yapınca merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…