Amin canım. Evet çok küçük keseyi gördük. Birkaç gün sonra tekrar gideceğimDediğin gibi bende öyle yapmayi düşündüm teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder umut varsa elbet vardır Allah'ın izniyle Allah utandırmasın kimseyitakip etcem ilk yaptigimda gözle görülmesi çok zordu belirmeye başladı hayırlısı inşallah senin nasıl oldu hamilelik oluştu mu
Sen ne yaptın canım? Birdaha test yaptın mı?Aminnnn inşallah
Yapmadım yarın yapayım diyorumSen ne yaptın canım? Birdaha test yaptın mı?
valla ben nerdeyse her gün yaptımYapmadım yarın yapayım diyorumşimdi yapsam çıkar mı ki
Yok yok yapayım varsa çıkar her türlü zaten içim içimi yiyeceğine yapayım gitsin benden önemli mivalla ben nerdeyse her gün yaptımama yarın daha net çıkar. Sabrın varsa beklemek daha iyi tabi
Ahahahhaha işte benim düşüncemYok yok yapayım varsa çıkar her türlü zaten içim içimi yiyeceğine yapayım gitsin benden önemli mi
Ahahahhaha işte benim düşüncembekliyorum güzel haberlerle gel
Umut her zaman vardırAy inşallahh yapıcam birazdan elimde farklı marka test var bakayım onda nasıl çıkıcak hiç umut yok
Hep umutlarla yaşıyoruz zaten bu ay regli olursam hsg çektiricem o yüzden üzülmemUmut her zaman vardırkorkma. Olmazsada başka sefer olacak Allah’ın izniyle
Aynen öyle olHep umutlarla yaşıyoruz zaten bu ay regli olursam hsg çektiricem o yüzden üzülmem
Yok maalesefAynen öyle olvarsa süper bir haber olur yoksada bidahaki sefer olacak inş
Hayırlısı canımYok maalesef
Birdaha ki ay Allah nasip ederse teşekkür ederim güzel desteğin için Allah razı olsunHayırlısı canımhsg çektirecektin zaten, üzülmeyecektin en doğru zamanda gelecek bebişin inşallah lütfen üzülme
Rica ederimBirdaha ki ay Allah nasip ederse teşekkür ederim güzel desteğin için Allah razı olsunkalkayım da evi bir kırklayım anca o beni paklar
Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin canımSen ne yaptın canım? Birdaha test yaptın mı?
Allah razı olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsınAllah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin canımtekrar test yapmadım 1-2 gün sonra tekrar kocam zaten 3. Gün muhtemel adet günüm netleşir hayırlısıyla
Amin inşallah canım benimAllah razı olsun canım. İnşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?