- Emoji Skoru
- 253
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye koldan ? Ben hep göbekten vurdum o iğneyi hepte öyle okudum koldan ilk defa duyduEvde yalnızım ve gece ovitrelle vurulmam gerekiyor koldan. Kollarım ince. Daha önce de vurulduğulda kolumu eşim tutmuştu ben vurmuştum. Eşim bu gece işte tek başına nasıl vurabilirim ? Daha önce vuran olduysa bana yardımcı olabilir mi?
Ben de 2 aşılama oldum hep koldan vurulmamı söyledi hemşirelerNiye koldan ? Ben hep göbekten vurdum o iğneyi hepte öyle okudum koldan ilk defa duydu
Şaşırdım valla bilemiyorum ben bir aşılama iki kerede tüp bebek aşılamada yaptım hepsi göbekteydi. Ve hep öyle okudum ilk defa sizden koldan duydum. Demekki öylede oluyormuş.Ben de 2 aşılama oldum hep koldan vurulmamı söyledi hemşireler
Chatgbt ye sordum böyle dedi. Bence göbekten yap hem daha kolay ama tabi yine sen bilirsin sor yine doktorunaBen de 2 aşılama oldum hep koldan vurulmamı söyledi hemşireler
Kol ya da göbek ne önemi var ki kaba et sinir içine gelmeyen kısmı kabaca tutup yapıyorsun canım göbekten olmamasına takılma bir komşundan vs yardım alBu saatte de doktora ulaşmam çok mümkün olmayabilir![]()
Hiç bilmiyorum inanın.. siz yine bildiğiniz gibi yapın isterseniz ama çoğunlukla göbekten oluyor bildiğim.. birde ekim ayında aşılama yapmışmıydınız ? İsminizi oradan hatırlıyorum sankiİnternette ben de araştırırken gördüm göbekten daha çok sonuç çıkıyor kola göre ama neye göre koldan yapmamı istediğini bilmiyorum açıkçası bugüne kadar araştırma gereği duymamıştım
Saat gec olacağı için kendi kendime başarabilir miyim diye denemeye çalışıyorumKol ya da göbek ne önemi var ki kaba et sinir içine gelmeyen kısmı kabaca tutup yapıyorsun canım göbekten olmamasına takılma bir komşundan vs yardım al
Evet ilk aşılamamdı tüp bebeğe geçtim şimdiHiç bilmiyorum inanın.. siz yine bildiğiniz gibi yapın isterseniz ama çoğunlukla göbekten oluyor bildiğim.. birde ekim ayında aşılama yapmışmıydınız ? İsminizi oradan hatırlıyorum sanki
Aslında yaparsın da tedirgin olma diye komşuya söyle dedimSaat gec olacağı için kendi kendime başarabilir miyim diye denemeye çalışıyorum
Saat 10 da da endol fitil yapıcam hepsi üst üste geldiAslında yaparsın da tedirgin olma diye komşuya söyle dedim![]()
Benimde ilk aşılamaydı sonra tüp bebeğe geçtim daha yeni transfer oldum bendeEvet ilk aşılamamdı tüp bebeğe geçtim şimdi
Kaç yumurta toplandı taze mi yapıldıBenimde ilk aşılamaydı sonra tüp bebeğe geçtim daha yeni transfer oldum bende
4 yumurta toplandı. Donmuş transfer oldu. Yumurta toplamadan sonra iki regli bekledimKaç yumurta toplandı taze mi yapıldı
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın4 yumurta toplandı. Donmuş transfer oldu. Yumurta toplamadan sonra iki regli bekledim
Aminnn inşallahİnşallah sağlıkla kucağına alırsın![]()
Bende hep göbek ten vurdum daha etkili çünküNiye koldan ? Ben hep göbekten vurdum o iğneyi hepte öyle okudum koldan ilk defa duydu