• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Acil Bakar mısınız

4yapyonca

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
253
Puanlar
23
Evde yalnızım ve gece ovitrelle vurulmam gerekiyor koldan. Kollarım ince. Daha önce de vurulduğulda kolumu eşim tutmuştu ben vurmuştum. Eşim bu gece işte tek başına nasıl vurabilirim ? Daha önce vuran olduysa bana yardımcı olabilir mi?

Evde yalnızım ve gece ovitrelle vurulmam gerekiyor koldan. Kollarım ince. Daha önce de vurulduğulda kolumu eşim tutmuştu ben vurmuştum. Eşim bu gece işte tek başına nasıl vurabilirim ? Daha önce vuran olduysa bana yardımcı olabilir mi?
Niye koldan ? Ben hep göbekten vurdum o iğneyi hepte öyle okudum koldan ilk defa duydu

Ben de 2 aşılama oldum hep koldan vurulmamı söyledi hemşireler
Chatgbt ye sordum böyle dedi. Bence göbekten yap hem daha kolay ama tabi yine sen bilirsin sor yine doktoruna

Eklentiler

• IMG_6417.webp
    IMG_6417.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 19
İnternette ben de araştırırken gördüm göbekten daha çok sonuç çıkıyor kola göre ama neye göre koldan yapmamı istediğini bilmiyorum açıkçası bugüne kadar araştırma gereği duymamıştım

Bu saatte de doktora ulaşmam çok mümkün olmayabilir 🥲

Bu saatte de doktora ulaşmam çok mümkün olmayabilir 🥲
Kol ya da göbek ne önemi var ki kaba et sinir içine gelmeyen kısmı kabaca tutup yapıyorsun canım göbekten olmamasına takılma bir komşundan vs yardım al

İnternette ben de araştırırken gördüm göbekten daha çok sonuç çıkıyor kola göre ama neye göre koldan yapmamı istediğini bilmiyorum açıkçası bugüne kadar araştırma gereği duymamıştım
Hiç bilmiyorum inanın.. siz yine bildiğiniz gibi yapın isterseniz ama çoğunlukla göbekten oluyor bildiğim.. birde ekim ayında aşılama yapmışmıydınız ? İsminizi oradan hatırlıyorum sanki

Kol ya da göbek ne önemi var ki kaba et sinir içine gelmeyen kısmı kabaca tutup yapıyorsun canım göbekten olmamasına takılma bir komşundan vs yardım al
Saat gec olacağı için kendi kendime başarabilir miyim diye denemeye çalışıyorum

Hiç bilmiyorum inanın.. siz yine bildiğiniz gibi yapın isterseniz ama çoğunlukla göbekten oluyor bildiğim.. birde ekim ayında aşılama yapmışmıydınız ? İsminizi oradan hatırlıyorum sanki
Evet ilk aşılamamdı tüp bebeğe geçtim şimdi

Back
X