Kızlar acil bakarmisiniz bi lütfen

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
Mrb arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ileri derecede idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama bi faydası olmadı ya bunun bebeğe ne gibi zararları var bilen varmı ve nasıl kurtuldunuz

Bol bol su ic, tuvaletini sakın tutma, ic çamaşırını degistir surekli ve pamuklu ic çamaşırı tercih et, wcden sonraki temizligini cok dikkatli yap canım. Umarim en kısa zamanda iyilesirsin.

Canım bebeğe bir zararı varmı tam bilmiyorum ama erken doğuma neden olduğunu duymuştum.sadece ilaç yetmez ustteki arkadaşın dediği gibi bol bol su iç kişisel temizliğine çok dikkat et

Bol bol su ic, tuvaletini sakın tutma, ic çamaşırını degistir surekli ve pamuklu ic çamaşırı tercih et, wcden sonraki temizligini cok dikkatli yap canım. Umarim en kısa zamanda iyilesirsin.
Yapıyorum canım ama fayda etmiyor ya bide intihap inerken canım cok yanıyor inşallah geçer bugün tekrar gidecem dk bakalım

Canım bebeğe bir zararı varmı tam bilmiyorum ama erken doğuma neden olduğunu duymuştum.sadece ilaç yetmez ustteki arkadaşın dediği gibi bol bol su iç kişisel temizliğine çok dikkat et
Ya benim korktuğum da o erken doğum

Etmiyo canım çünkü düzenli bi şekilde gitmiyorum kontrollere küçük kızım var onu bırakıp heray gidemiyorum malesef
Tuvaletin yaparken canın o kadar yaniyorsan artmış belki de.su ara gitsen iyi olur aslında.olmadi akşam esin gelince acile gidin

Tuvaletin yaparken canın o kadar yaniyorsan artmış belki de.su ara gitsen iyi olur aslında.olmadi akşam esin gelince acile gidin
Bugün öğleden sonra gidecem sıra bulabilirsem girerim inşallah bebişime birsey olmasında benim canım yansın ben önemli değilim

Yapıyorum canım ama fayda etmiyor ya bide intihap inerken canım cok yanıyor inşallah geçer bugün tekrar gidecem dk bakalım
Cok gecmis olsun. 14 sene ağır idrar yolu enfeksiyonu cekmis bir insan olarak cok cok dikkat ediyorum benim de en buyuk korkum o, hamilelik doneminde enfeksiyon yasamak. Dikkat et canım kendine.

Mrb arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim ileri derecede idrar yolu enfeksiyonum var ilaç kullandım ama bi faydası olmadı ya bunun bebeğe ne gibi zararları var bilen varmı ve nasıl kurtuldunuz
Geçmiş olsun bende de vardı.Dr başta ilaç verdi ama durduramadı.Sonra kanıma sıçradı enfeksiyon...Sonra direk iğne veremeyeceği için serumla enjekte etti iğneyi ve öyle geçti.Geçmiş olsun tekrar hayırlı doğumlar.

Benim de ilk gebeliğim öyleydi ilaçlar fayda etmedi ama bu yeşillik dediğimiz roka tere ve maydanoz iltihaba çok iyi geliyor ben denedim iyi geldi ha bide haşlanmış soğanda iyi gelir yeşillikleri her yemek yediğinde tüketirsen iltihabın azaldığını görüceksin

Sağol canım bilgi için deniycem inşallah geçer

Af buyur canım da maydonoz yazınca atlamak istedim konuya. Maydonoz doktorlar önermiyor nasıl o riski göze aldın ? Bende hafif şekilde atlattım enfeksiyonu bol su içerek 3 günde bitirdim enfeksiyon falan kalmadı. Doktorumu arayıp maydonoz söktürücü olarak kullansam bisey olur mu dediğimde bana tehlikeli olduğunu söylemişti :/

Can'ım kaynatıp suyunu içmediğin sürece bişey olmuyo bunu deneyen we faydasını gören biri olarak söyledim bunda bi sıkıntı bulunmuyor bunu doktorlar dahil herkes öneriyo doktorunun söylediğine şaştım belkide bebeğin küçükse oyüzden demiş olabilir ama dediğim gibi benim dışımda deneyenler çok

Benimde hem kanimda hem idrarimda enfeksiyon çıktı onuda tesadufen seker yuklemesi testinde ogrendik. Doktor bebege bi zararı olmaz dedi. Simdilik antibiyotik tedavisi başlattı insallah gecer. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…