- 13 Kasım 2021
- 15
- 8
- 36
- 31
- Konu Sahibi Busram3442
-
Tamam teşekkür ederimBen göremedim ama gününüz geçince kan verin daha net olur
Kuruma çizgisi 5dk içinde olurmu ki geçen ay yaptığım testlerde yoktu ama bu gittikçe belirginlesiyo gibiSanirim bir sey gordum ama kuruma cizgisinede benziyor beyaz gibi insallah vardir
Insallah cnm yaHafif gördüm inşallah vardır
3 gün daha bekle cnm 3 gün sonra yıne yaparsınInsallah cnm ya
Tamam inşallah vardır hergun tekrarlıyorum zaten elimde daha testim var3 gün daha bekle cnm 3 gün sonra yıne yaparsın
Bekle cnm artık yapma 3 günü bekleTamam inşallah vardır hergun tekrarlıyorum zaten elimde daha testim var
Insallah bekleyebilirsemBekle cnm artık yapma 3 günü bekle
Merhaba benim de sat 28 Ocak bat 27 şubat. Dün regl olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. Dün kaset test yaptım ilk gölge çıktı iki saat sonra iyice koyulaştı. Bunun üzerine bu akşam erken gebelik testi yaptım . Çok zor görülen bi çizgi var. Sizce var mıdır gebelik?Merhaba bayanlar öncelikle Rabbim gerçekten canı gönülden isteyen hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın özellikle buraya yazmak istedim çünkü konunun güncel kalmasında fayda var
Şöyle başlayayım
Sat : 28 ocak
Bat: 27 subat
23 şubatta aşırı gaz ve baş ağrısı şikayeti ile hastaneye gittim tam kan hemogram istediler ve ağrı kesici iğne yapacaklardı (ben geçmişte karaciğer yetmezliği geçirdiğim için hap vs kullanamıyorum ondan dolayı ağrılarım yanlız serum ve iğne ile geçiyor)
Beta hcg istedim regl.4
gün vardı sonuç olarak koca bir negatif 0.100 çıktı genelde regl yakın 0.100 normal zamanda da 0.2 çıkardı zaten bu ayda kırmızılar görücez diye üzüldüm ama çok sürmedi üzüntüm çünkü vucudumu tanıyorum bişey var hissediyorum kendimi dün tam regl olmam gereken gün sabah yüz üstü uyurken Bi anda gögüslerimdeki sızlamayla uyandım erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ama baya görünür sekilde
Ve sonuç olarak bugün doktoruma gittim ve olanları anlattım beta hcg testi istedi pozitif
Kızlar evet böyle yazınca banada tuhaf geliyor ama lütfen bekleyin 2 düşük sonrası bugün aldığım haberle yazıyorum bunları buraya rica ediyorum erken test vermeyin yanlış sonuçlara sebebiyet verebiliyor Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın kızlar
Evet var , ben gördümMerhaba benim de sat 28 Ocak bat 27 şubat. Dün regl olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. Dün kaset test yaptım ilk gölge çıktı iki saat sonra iyice koyulaştı. Bunun üzerine bu akşam erken gebelik testi yaptım . Çok zor görülen bi çizgi var. Sizce var mıdır gebelik?
Canım mrb ben çok göremedim ama en sağlıklısını kan vermek çünkü ben regl günü evde test yaptığımda 2. Çizgi hemen çıktı resimlerde çok görünme şansı olmuyor ama sen görüyorsan inşallah vardırMerhaba benim de sat 28 Ocak bat 27 şubat. Dün regl olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. Dün kaset test yaptım ilk gölge çıktı iki saat sonra iyice koyulaştı. Bunun üzerine bu akşam erken gebelik testi yaptım . Çok zor görülen bi çizgi var. Sizce var mıdır gebelik?
Testler bizi yanıltabiliyor diğer aylar testte silik çizgiler görüp hüsrana ugradığım için artık güvenmiycem diye kendime söz verdim ilk erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi hemen çıkınca kan verdim kuzum inşallah sende hamilesindirMerhaba benim de sat 28 Ocak bat 27 şubat. Dün regl olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. Dün kaset test yaptım ilk gölge çıktı iki saat sonra iyice koyulaştı. Bunun üzerine bu akşam erken gebelik testi yaptım . Çok zor görülen bi çizgi var. Sizce var mıdır gebelik?
Canim bende senle ayni durumdayim bugun adet olmam gerekiyordu olmadim dun silik cizgi hayalet gibi gordum bugun yaptim yone ayni sekilde seninkinin birebir aynisi gordum bende beklemedeyim yeni test siparisleri verdim bekliyorum.. bir dizi de belirti varken cikmiyo hala koyu cizgiler anlamadim.Merhaba benim de sat 28 Ocak bat 27 şubat. Dün regl olmam gerekiyordu henüz gelen giden yok. Dün kaset test yaptım ilk gölge çıktı iki saat sonra iyice koyulaştı. Bunun üzerine bu akşam erken gebelik testi yaptım . Çok zor görülen bi çizgi var. Sizce var mıdır gebelik?
Kaç dakikada bu şekilde oldu kuzum ilk resimdeki testte çizgi görünüyorKizlar sizce bende de var mi? Bat gunume 5 gun kala ciddi karin agrisi bel agrisi yasadim gecti gitti bugun bat gunum ne agri vwr ne gelen giden......
5 dk felandi canimKaç dakikada bu şekilde oldu kuzum ilk resimdeki testte çizgi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?