Kizlar acil bakarmisiniz pozitifmi

Bende Kanda pıhtılaşma var o yüzden erken öğrenmem gerekiyordu bugünde iğnelere başladım Rabbim inşallah sağ salim kucağımada almayı nasip etsin

Canım merhaba bugün 2 gün gecikmeyle regl oldum . Ve ilk defa bu kadar sancı yaşadım umarım senin vardır ..

Canım merhaba bugün 2 gün gecikmeyle regl oldum . Ve ilk defa bu kadar sancı yaşadım umarım senin vardır ..
Kimyasal yasadin sanirim canim bende olurum bence ara sira geliyo agri gidiyor dayanamadim bi tesy daha yaptim o cizgiden eser kalmamis cikmadi ama 8 tane test aldim gene de gelene kadar yapcam cunku ilac almam lazim alamiyorum napiyim uzulme sende umarim bir sonraki ay olur..

Klomenle hamilelik hizlaniyor doktorunla gorus istersen
..

Regl gelmedikçe umut vardır canım.. valla benim de aklımdan geçmedi değil kimyasal mevzusu. Eşim bile beni kıvranırken görünce ilk defa bu kadar ağrılı görüyorum seni dedi :) . Daha yeni başladık çalışmaya o yüzden dert etmiyorum canım. Hormonu testi yaptırdım geçen ay herşey normal çıktı.

Aynen canim umarim hemencecik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…